#Çare korkma artık müzik dinle

Zeynep Alasya – Bu Şehirde 03:51

Zeynep Alasya – Bu Şehirde

Hayat koparır bazen seni Oyunlar oynar dener sanki Ve sen tüm gücünle karşı koysanda Alt üst ediverir günlerini Kiralık xsarkisozleri.com aşk Zaman dinlemez dertlerini Güler arkandan sinsi sinsi Bir de sen her şeyinle ka..

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gurur tablomuz Teknofest 02:37

Gurur tablomuz Teknofest

Türkiye’nin son denemde teknolojide attığı adımlar artık başarısını kanıtladı. Bu yolda yeni neferleri heveslendirmekte önemli bir rolü olan Teknofest başladı...

Yenilenen ‘Milyoner’ başlıyor 01:25

Yenilenen ‘Milyoner’ başlıyor

atv’nin fenomen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster?” bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Programa yenilikler geldi. Yarışmacıları artık daha fazla ödül bekliyor. İşte Milyoner’in yeni para ağacı...

Gümüşün ''altın'' çağı 02:14

Gümüşün ''altın'' çağı

BİR ZAMANLAR DÜĞÜNLERİN OLMAZSA OLMAZIYDI, AMA FİYATI KATLANINCA ARTIK ALTIN TAKININ YERİNİ GÜMÜŞLER ALDI... DAVETLİLER YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE GÜMÜŞ GRAM, BİLEZİK, KOLYE TAKMAYA BAŞLADI.....

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı 02:52

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı

İrpin ve Bucha’da patlama sesleri artık giderek yükseliyor. Sivillerin tahliyesi bölgede kesilmiş durumda. Dün A Haber ekiplerinin yanına bomba düşmüştü. Sıcak noktadan Kiev merkeze gelen A Haber Programlar Şefi Emine Ka..

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz 01:55

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz

Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, 2024 Olimpiyatları için artık ferdiden ziyade takım olarak madalya almayı hedefliyoruz. Bu 3 sene boyunca da katıldığımız bütün organizasyonlarda kazanabildiğim kadar altın mad..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı 05:26

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı

Dünya 5. nesil avcı uçaklarıyla son insanlı savaş uçağını üretiyor. Artık insanlı savaş uçakları geliştirilmeyecek ve savaş alanının en güçlü unsurları insansız sistemler olacak. Türkiye ise İHA ve SİHA'larda uzun süredi..

Bal Kabağı ile Şov Yapan Pazarcı 00:12

Bal Kabağı ile Şov Yapan Pazarcı

Pazarda bak kabağı satan pazarcı sattığı ürünle o kadar içli dışlı olmuş ki işi artık şova dökmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Coşkun Sabah -Anılar. Duygusal 04:53

Coşkun Sabah -Anılar. Duygusal

bu akşam içimde hüzün var gözümde canlandı anılar ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum bu akşam içimde hüzün var sensiz geçmiyor bu akşamlar gönlümde dinmiyor arzular kavuşmak istiyorum, sarılmak istiyorum bak ..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Doru Güven Trt Çocuk 12:12

Doru Güven Trt Çocuk

Çiftlikten kurtulan kahramanlarımız artık yeni bir yere taşınmak zorundadır. YYerleşmeye uygun biryer bulduklarını düşündüklerinde hazırlıklara başlarlar. Yeni grubun onlarla birlikte yaşamayı düşünmesi Demirkır'ı rahats..

  • ÇocukTV tarafından
  • 428 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Zeki Müren - Aldığım Her Nefesin Birisi Senin 06:07

Zeki Müren - Aldığım Her Nefesin Birisi Senin

aldığım her nefesin birisi senin hasret sarhoşuyum dolaşır dilim gittiğim yolların kenar köşenin attığım her adımın birisi senin paylaşırım seni yalnız seninle gündüzler seninse geceler benim bildiğim bir his var sana i..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi) 00:34

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Dizisi Konusu Yıllarca birbirlerine olan nefretlerinin altında bir aşk besleyen Münir ve Adile artık hem bir dünür hemde ortakdır. Çocukları Tarık ve Itır gizli evliliklerini ebeveynlerine nasıl açıklay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızınca Japoncaya Bağlayan Dayı 00:26

Kızınca Japoncaya Bağlayan Dayı

Dayıyı fena kızdırmışlar. Dayı kızgınlığından dili dönmez hale gelmiş artık, biraz daha kızgınlaşsa Japoncayı sökecek...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Arkadaşını Havuza İterken Telefonu Hesaba Katmadı 00:15

Arkadaşını Havuza İterken Telefonu Hesaba Katmadı

Havuz kenarındaki arkadaşını suya düşürmek isteyen genç kız amacına ulaşmış. Ancak arkadaşının elinde cep telefonu olduğunu sonradan fark etmiş. Artık iş işten geçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kimlikler ehliyetlere yüklenebilecek 01:10

Kimlikler ehliyetlere yüklenebilecek

HATIRLAYACAKSINIZ EHLİYETLER YENİ KİMLİKLERE YÜKLENEBİLİR HALE GELMİŞTİ. İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ARTIK KİMLİKLERİN DE ÇİPLİ YENİ EHLİYETLERE YÜKLENEBİLECEĞİNİ AÇIKLADI...

Türkçe tabela kalmadı! 02:23

Türkçe tabela kalmadı!

ESKİ İSTANBUL'UN GÖZBEBEĞİ FATİH... SON YILLARDA ÇEHRESİ GİDEREK DEĞİŞİYOR... TARİHİ ÇARŞILARDA ARTIK SURİYELİ ESNAF ÇOĞUNLUKTA, TABELALAR GENELLİKLE ARAPÇA... İLÇE SAKİNLERİ İSE DEĞİŞİMDEN RAHATSIZ... AMA SUÇU YABANCILA..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum” 01:40

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum”

Bursa'da, teyzesinin çöp evinde, bir odada kilitli halde bulunan küçük Muhammed'den bir iyi haber daha var. Tedaviye hızla yanıt vermeye başladı küçük çocuk. Az da olsa kilo aldı. Daha da önemlisi, mutluluğu artık kurduğ..

Yeni Kanal! 00:41

Yeni Kanal!

Artık buradan tam gaz devam!!..

  • Emrullah tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner 04:57

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner

Kaç ışık söndü gözbebeğimde.. Kaç soluk kesildi.. Kaç umut asıldı.. Bilmem bahar nasıldı bu şehirde.. Tam yürek erişmişken nazlı hayale.. Hakkımda ferman düşüp.. Başımıza üşüşüp.. Derdime tuz basıldı bu şehirde.. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..