#Çare yana yana müzik dinle

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses 03:32

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses

Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yinede seveceğim seni ölene kadar Maz..

Pharrell Williams - Happy 04:06

Pharrell Williams - Happy

Happy It might seem crazy what I’m about to say Sunshine she’s here, you can take a break I’m a hot air balloon that could go to space With the air, like I don’t care baby by the way [Hook] Because I’m happy Clap along..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla - Bazen 03:21

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kelly Clarkson - Walk Away 03:11

Kelly Clarkson - Walk Away

Kelly Clarkson - Walk Away Şarkı Sözleri You've got your mother and your brother Every other undercover Tellin' you what to say (say) You think I'm stupid But the truth is That it's cupid, baby Lovin' you has made me thi..

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Official Video] 04:13

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Official Video]

Call it love and devotion Call it a mom’s adoration Foundation A special bond of creation, hah For all the single moms out there Going through frustration Clean Bandit, Sean-da-Paul, Anne-Marie Sing, make them hear She w..

Holy Ghost Beat [ ismail Edit ] 04:04

Holy Ghost Beat [ ismail Edit ]

Holy Ghost Børns Baby, baby, baby I was scared of being lost in love I crave it on the daily That sugar pill that dosed me up Oh, it's raining it's pouring I picture you in the morning The hot water and the steam Oh the ..

Chan RuJa - Pure Brightness Festival Song 03:34

Chan RuJa - Pure Brightness Festival Song

[Intro: PEZ] Yeah, for all the festival-heads Check it out [Verse 1: PEZ & 360] Alright, it’s that time of the year you’ve been waiting for for months now Saving up your pay, tryna figure all your funds out It's kind of..

G-Eazy x Carnage feat. Thirty Rack - Guala 05:16

G-Eazy x Carnage feat. Thirty Rack - Guala

Şarkı Sözleri [Intro: DJ Carnage] I like the guala guala part Ayy, see, yeah, you hear them diamonds bitch (Yeah) You hear them diamonds bitch I'm, I'm worth, I'm worth forty five million (Yeah) Me and G together, we're ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2NE1 - Falling In Love 03:46

2NE1 - Falling In Love

2NE1 - Falling In Love Şarkı Sözleri Let that Rhythm make a mess uh! Kill them! You Ready? You Ready? Are you Ready? You ain't Ready! Touch me over here Touch me touch me over there Touch me over here Touch me over th..

2NE1 - I Am The Best 03:34

2NE1 - I Am The Best

2NE1 - I Am The Best Şarkı Sözleri [CL:] Naegajeiljalnaga Naegajeiljalnaga Naegajeiljalnaga Naegajeiljalnaga Bam Ratatata Tatatatata Bam Ratatata Tatatatata Bam Ratatata Tatatatata Bam Ratatata Tatatatata Bam Ratatata T..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LP - No Witness 03:28

LP - No Witness

LP - No Witness Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) How do I getchu outta my head How do I getchu back in my bed Oh no Tell me your crazy tell me you’re scared Tell me you still love what you had oh no When there’s no..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
No Method - Let Me Down 03:31

No Method - Let Me Down

Let Me Go Lyrics Here you are right in my reflection Can you see me? No Well I can see you Guess you don't care how I am feeling Or how I'm doing No, no Caught up in the headlights I'm lost at midnight I'm driving al..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady Gaga - The Cure 03:26

Lady Gaga - The Cure

Lady Gaga - The Cure Şarkı Sözleri Lyrics I'll undress you, 'cause you're tired Cover you as you desire When you fall asleep inside my arms May not have the fancy things But I'll give you everything You could ever want,..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Çelik - Hercai 04:15

Çelik - Hercai

Yine gözüm yollarda neredesin Gündüzüm gece oldu kederdeyim Bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim Gelmeyince derdime yenileri ekledim Gel yarim ol,sevdalım ol Sultanım ol,fermanım ol Dertlerimin dermanı ol Herc..

Barış Manço - Nick The Chopper 04:33

Barış Manço - Nick The Chopper

Down in the forest near a village Lived the man called Nick The Chopper Chopping woods he's game And making money Caring nought for trees He blindly chops on Never to be married He never washes He never went to scho..

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu 03:31

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Alisimin Kaslari Kara Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Alisimin Kaslari Kara: alişimin kaşları kare aman sen açtın sineme yare bulamadım derdime çare aman görmedin mi ah civa..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Canim Kardeşi̇m 8.Bölüm Bi̇r Yıldızım Olsa 08:52

Canim Kardeşi̇m 8.Bölüm Bi̇r Yıldızım Olsa

Küçük Mine okuldan eve üzgün gelir. Okuma dersinde öğretmeni yıldız takmadığı için çok üzgündür. Ev halkı Mine’nin üzüntüsüne çare ararlar. Müge kardeşine el işi dersinden artan kartonlar ile kardeşine çok güzel kurdele ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 19.Bölüm Arkadaşım Kardan Adam 09:40

Canim Kardeşi̇m 19.Bölüm Arkadaşım Kardan Adam

Kar yağmıştır. Mine ve Müge babalarını yardımı il kardan adam yaparlar. Mine ev dışında kardan adamın yalnız kalacağına inanır. Onun ile ilgili hayaller kurar. Kardan adam yalnızdır ve çok sıkılmaktadır. Mine çare olarak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin 03:36

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin

saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendim..

Mabel Matiz - Gök Nerede 05:11

Mabel Matiz - Gök Nerede

Kalbim Yolların Sürgünü Aldırma Kararıyorum Gölgesiz Gururlarda Sana Değil Bana Değil Kaderimize Bu Feryat Çareyi Bul Bana Getir Çare ise Sabır Dua Kar Bürüyor Yollarımı Kim Doluyor Kollarıma Yağ Da Yetiş Be Yağmurun Ağa..

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece 03:24

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece

Dertliyim bu gece , uçun kuşlar Uçun yarimin gittiği yere Gittiği yere Her gece şarkılar yazsın Varsa bir derdi anlatsın Olayım, yarimin derdine çare Ötmeyin bu gece , susun kuşlar Bulun yarimi gittiği yerde ..

Kutsi - Zor Olsa Da 04:20

Kutsi - Zor Olsa Da

Ne yaparsan yap umrumda değil Şikayetim var ahh elimde değil Bu kadar mağdur olma sevgilim İntizarım var ahh elimde değil Zor olsa da sana geri dönüyorum Rüyaysa da hayırlara yoruyorum Bu ayrılık yakışmadı biliyor..

The Away Days - Places to Go 04:00

The Away Days - Places to Go

Color of the sky is blue, wont you come and get me out please stop smoking on the roof Leave me shaking under the rain One place you should go you've gotta feel like you dont know what to do cuz lights are out and let m..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Balon Gezisi 06:59

Çizgi Film Rubi ve Jojo Balon Gezisi

Küçük çocuklar için eğlenceli ve eğitici çizgi film. Rubi ve Jojo bizi bugün bir balon gezisine götürecek. Yaramaz kuşlar balon delince bak neler olacak. İyi ki Rubi'nin babası hemen bir çare buluyor...

Her Şeyi Bilen Sanal Asistan 01:07

Her Şeyi Bilen Sanal Asistan

Google'ın yeni çıkardığı hoparlör evde her türlü soruna çare oluyor. Döviz hesabı yapan, dünyadan haberler veren, sizle sohbet eden ve istediğiniz şarkıyı çalan aletin teknolojisi bilim kurgu filmlerini aratmıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce