#Çare zamana bırak müzik dinle

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Doruk - Biri Aldı 03:18

Doruk - Biri Aldı

Şarkı Sözleri Durdum yanaşmadım Sevdim savaşmadım Herkesin derdine Çare olamam ya Güldün mü yoksa ağladın mı Seçemedim Sevmedim bu işi Net ol bana güzelim Biri aldı, elimdeki sevdayı Biri aldı, kaçırıp da götürdü beni ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivaslı Nazo - Yara Gibisin 04:30

Sivaslı Nazo - Yara Gibisin

Şarkı Sözleri Çatardın Kaşını Şimşek Çakardı Topragını Sokup Dalın Kırardın Bu Dünyada Mutlu olsam Ne Vardı Kederin Benimle Namın Benimle Sen Nasıl Bir Yarsın Yara Gibisin Hançerin Sinemde Çare Gibisin Bana Gurbet Elde..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 11.725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Lindita - World (Arnavutluk Eurovision 2017 Yarı Final) 03:05

Lindita - World (Arnavutluk Eurovision 2017 Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) We’re so alike, yet different At a loss for words, stuttering It don’t make sense, what’s happening? I just don’t understand What’s this fight all for? What’s the cost of life in th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni Şarkı Sözleri Alacakaranlığın varla yok arası Zindandan hallice kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor, Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor, Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim 04:30

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim

Sensiz hayatımda mesut olamam, Gönül yarasına çare bulamam, Yıllar geçse inan sana kıyamam, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim d..

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk 04:52

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip k..

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok 04:25

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok

Hayatıma bir son vermek istersen, Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dağ olsam ç..

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Waffle - Just Me Ft Robert Grace 03:01

Waffle - Just Me Ft Robert Grace

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: I feel so lonely I can taste it Yeah all these feelings got me wasted Another shot just let me take it But I know you’ll never feel the same Another bridge but I ca..

Freya Ridings - Castles Lyrics Sam Feldt Remix 03:22

Freya Ridings - Castles Lyrics Sam Feldt Remix

Lyrics: [Verse 1] You left my love, you hit the target You got that rush and then you walk out the door You kept me small, is what you wanted I never noticed [Verse 2] You held my hand into the darkness I didn't care it..

Hakan Peker -  Bir Yuva Kuramadık 04:09

Hakan Peker - Bir Yuva Kuramadık

Bilenler bilmeyenlere söylesin Ayrıldık bugün sormasınlar niye böylesin Doluya koyduk almadı boşa koyduk dolmadı Elde ne varsa tutunacak bir şey kalmadı Yorulduk belki de çok ağır geldi aşk ikimize Hani özgürdük hani mut..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Duyanlara Duymayanlara 03:51

Aydın Kurtoğlu - Duyanlara Duymayanlara

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Pişman 03:13

Aydın Kurtoğlu - Pişman

Geldi sonbahar Senden yine yok bir haber Hep bir yanım eksik Uyutmuyor sensiz akşamlar Kayıp bir şehir Yalnızlığın mateminde Yar gözlerim Aklıma sen düştüğünde Sevda bazen kanatır Kanatsın bırak aşktandır Sen yeni bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz - Unut Diyorsun 05:31

Ayaz - Unut Diyorsun

Sevemiyorum ben, senden başka birini. Gidişin hâla, aklımda dün gibi. Nedeni oldun tüm hayatımın. Kim ölmüş, kim yanmış senin umrunda değil. Direniyorum ben, Sarıldım gururuma. İnadı bırak gel, Ne olursa olsun aşktan. ..

Yol'a Düş - Mavi Türkü 06:01

Yol'a Düş - Mavi Türkü

Yol'a Düş - Mavi Türkü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bırakıp gitme Sarılmadan doya doya Al eline gök fırçayı İçini maviye boya Deniz ol dalgan olayım Sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım Tüyümü maviye boya Bır..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik) 06:24

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik)

Söz - Müzik: Hakan Altun Ne dağlar denizler derdime çare Bulmadı bulamaz yanar ağlarım Bana senden başka derman olacak Kimseyi ne sevdim ne de tanıdım Gözlerim arıyor, yürek dayanmaz Gönül bu uslanmaz, ferman tanımaz Ke..

Hasan Doğru - Roxanne (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Hasan Doğru - Roxanne (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Hasan Doğru - Roxanne Şarkı Sözleri Roxanne You don't have to put on the red light Those days are over You don't have to sell your body to the night Roxanne You don't have to wear that dress tonight Walk the streets for..

  • PengoTV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..