#Çatı katı

Paris Brest Tarifi 05:25

Paris Brest Tarifi

Malzemeler: (bardak 250ml.) 100gr. tereyağı 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı tozşeker (isterseniz koymayabilirsiniz) 1 çimdik tuz 1 su bardağı un 4 büyük yumurta fırın kağıdı sıkma torbası (veya kaşıkla şekil verin) Pasta ..

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf 17:48

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf

250 gr kadayıf 4 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1 dolu çay kaşığı kimyon 500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 büyük soğan 10 dal maydanoz 1/3 muskat 1 kase yoğurt 6 dolu çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsa..

Makaron Tarifi 11:11

Makaron Tarifi

Makaron için gerekli malzemeler: 80 gram Yumurta Akı 160 gram Toz Şeker 140 gram Badem Unu 50 gram Pudra Şekeri 50 gram Krema 100 gram Beyaz Çikolata Makaron Nasıl Yapılır? Kremayı kaynatın, içine çikolatayı koyun, ka..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : ..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Un Çorbası Tarifi 03:34

Un Çorbası Tarifi

Un çorbası tarifi Bu tariften yaklasik 4 5 kişilik çorba cikiyor. Malzemeler 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağı bah..

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi 04:31

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi

(4 kişi için) 150 gram kıyma (50 gr kuzu – 100 gr dana döş) 1 adet küçük soğan 10 dal maydanoz 1 dolu çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 70 gr sucuk ( tüm baharat ve sarımsak ihtiyacı buradan gelecek) 1 tepeleme çay k..

Porsiyonluk Revani Tarifi 05:25

Porsiyonluk Revani Tarifi

Revani tarifim için malzemeler: Revani Şerbeti için: 1 su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı su 4-5 damla limon suyu Revani Keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 1 limon kabuğu rendesi 5 yemek kaşığı zeytinyağı ve..

Soslu Tavuk Kızartma Tarifi 06:33

Soslu Tavuk Kızartma Tarifi

Soslu Tavuk Kızartması Tarifi için malzemeler: (3-4 kişilik) 1 adet tavuk göğsü 1 tatlı kaşığı kekik 2 tutam tuz 1 silme tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı silme karabiber ve değirmenden taze çekilmiş biber sod..

Secret Superstar Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:50

Secret Superstar Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Genç bir kız olan Insu'nun tek hayali şarkıcı olmaktır. Fakat bir gün katı bir adam olan babası Insu’nun gitarını bulunca ve bulduğu gibi o gitari kırıp şarkı söylemesini yasaklayınca genç kızın tüm hayalleri s..

Fırında Makarna Tarifi 04:51

Fırında Makarna Tarifi

Fırında Makarna İçin Malzemeler: 1 paket ince kesme veya penne makarna haşlamak için su ve tuz ayrıca 1 yemek kaşığı tereyağ 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı Et veya kıymalı sos için: 1 soğan 2-3 sivri veya çarliston biberi 3..

Cheesecake'li Browni Tarifi 03:54

Cheesecake'li Browni Tarifi

Cheesecake katı için: 200gr. krem peynir (sarı eritme krem değil, beyaz olan) yarım bardaktan bir parmak eksik tozşeker yarım paket vanilya 1 yumurta Browni için: 60gr. kadar bitter çikolata (80 gramlık paketin son sıra..

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi 05:17

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

Elmali Turta Nefis Elmalı Kurabiye Tarifi 03:27

Elmali Turta Nefis Elmalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!) 01:48

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!)

Etimek tatlısı, hem şerbetli hem muhallebili, her damak tadına uygun bir tatlı. Çay saatlerine, yemeğin üzerine çok yakışan etimek tatlısında tuzsuz etimek dilimleri, koyu hazırlanan bir şerbet, cevizli elma püresi, pürü..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Enfes Patates Kroket Tarifi 04:35

Enfes Patates Kroket Tarifi

6 adet orta boy patates ( 500-600 gr ) 3 adet yumurtanın sarısı 75 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber ve tuz Kroketleri Bulamak için Küçük bir kase un Yukarda yazan 3 adet yumurt..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Kolay Pasta Tarifi  Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl Yapılır 06:19

En Kolay Pasta Tarifi Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl

En kolay pasta tarifi için malzemeler 2 paket krema 1 paket kremşanti (eğer çok katı bir kıvam istiyorsanız iki paket kullanın) Bir paket mascarpone (250 gr veya labne peyniri kullanabilirsiniz) Yarım çay bardağı toz şek..

Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi 38:38

Çernobil Terk Edilmiş Sovyet Hastanesi

Çernobil faciası yaşandıktan sonra terk edilmiş bir hastane.Fakat bildiğiniz sıradan hastanelerden değil...Burası Sovyet Rusya (SSCB) döneminde yapılan gizli araştırmalara ve deneylere ev sahipliği yapmış.Yapılan deneyle..

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selma Çiçekdal 5 Kolay Kısa Saç Modeli 11:47

Selma Çiçekdal 5 Kolay Kısa Saç Modeli

Buraya kadar geldiysen tebrikler, umarım keyifli vakit geçirmişsindir kanalımda.Burada sık sık makyaj videoları, kozmetik ve giyim alışverişi ve bakım rutinlerimle beraber, günlük hayatımdan vloglar da paylaşıyorum. Eğer..

2019 6.SINIF CEBİRSEL İFADELER 24:39

2019 6.SINIF CEBİRSEL İFADELER

2019 6.SINIF MATEMATİK CEBİRSEL İFADELER CEBİRSEL İFADELER SABİT TERİM TERİM BENZER TERİM KATSAYI KAVRAMLARI CEBİRSEL İFADENİN DEĞERİNİ HESAPLAMA BASİT CEBİRSEL İFADELERİN ANLAMINI AÇIKLAMA YAŞIMIN .....FAZLASI BOYUMUN ...

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..