#Çayır Çayır yanan evin İçinden Çıkan kadın

Marketten Et Çalan Kadının Yüzsüzlüğü 00:47

Marketten Et Çalan Kadının Yüzsüzlüğü

Bir markete giren kadın hırsız market arabasını etle doldurup herhangi bir ödeme yapmadan çıkmış. Yüzsüz kadın kendisini takip eden market çalışanlarına aldırış etmeden çaldıklarını arabasına yüklemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon 03:59

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon Pokemon Go çıktığında tüm dünyayı etkisi altına alan çılgın bir oyun haline gelmişti. Fakat zamanla çeşitli sebeplerden sonra oyunun popülaritesi giderek azaldı. Yaklaşık 1 ay içerisin..

Çukurca’da Şiddetli Çatışma 02:15

Çukurca’da Şiddetli Çatışma

Çukurca’da Şiddetli Çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçe ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki ..

Örnek Davranış... Otobüs Durağında Bulup Polise Teslim Ettiler 03:03

Örnek Davranış... Otobüs Durağında Bulup Polise Teslim Ettiler

Örnek Davranış... Otobüs Durağında Bulup Polise Teslim Ettiler Eyüp Edirnekapı'da dün akşam saatlerinde komşusunun kızı Zahide Öner ile gezintiye çıkan Hanife Önder isimli bayan, otobüs durağının hemen yanında sarı bir ..

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası 01:10

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası

Urfa'da Kanlı Alacak Verecek Kavgası Şanlıurfa’da önceden aralarında husumet bulunan akraba iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı...

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Renk Seçimine Göre Kişilik Analizi 01:48

Renk Seçimine Göre Kişilik Analizi

Renk Seçimine Göre Kişilik Analizi Bu videoda seçtiğiniz renge göre kişilik analizi yapmak mümkündür. Yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Karşınıza çıkan 4 adet renkten sizin en çok hoşunuza gideni seçmeniz. Böylelikl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ZİNDAN ADASI Shutter Island 2:18:04

ZİNDAN ADASI Shutter Island

Özet ve Detaylar Scorsese'nin olgunluk çağı ürünlerinden Zindan Adası da, yönetmenin bir çok filmi gibi yine bir başyapıt statüsünde. Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bi..

  • Film İzle tarafından
  • 6.916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road 2:00:23

Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road

Özet ve Detay: Nükleer savaşın ardından dünya, çöllerin yaygınlaştığı ve susuzluk probleminin arttığı bir yer haline gelmiş, aynı nedenle medeniyet çöküşe doğru sürüklenmiştir. Hayatta kalma içgüdüsü had safhada olan Max..

  • Film İzle tarafından
  • 2.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi 02:07

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçir

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi ANKARA Eryaman'da güvenlik güçleri canlı bomba eylemi yapacağı değerlendirilen bir teröristin bulunduğu binaya operasyon düzenledi. Operasyon s..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları 00:35

Al Bayraklı Naaşın Başında Nöbet Tutan Askerin Gözyaşları

Al bayraklı naaşın başında nöbet tutan askerin gözyaşları Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Özer’in, al bayrağa sarılı tabutunun başında..

Adana'da Trafikteki Kavga Kanlı Bitti 00:59

Adana'da Trafikteki Kavga Kanlı Bitti

Adana'da Trafikteki Kavga Kanlı Bitti Adana'da trafikte çıkan tartışma nedeniyle bir kişi ağır yaralandı. Olay anı cep telefonu kamerasıyla görüntüle..

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı 02:58

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı Hakkari Çukurca'da PKK'lıların havanlı saldırısında 3 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı, ..

Maşa ile Koca Ayı  43. Bölüm - Mawa Kawa 06:55

Maşa ile Koca Ayı 43. Bölüm - Mawa Kawa

Rusların sevilen çizgi karakteri Mawa Kawa ile Koca ayı Mişka yine eğlence dolu bir bölüm ile karşımızda. Yeni kostümüyle ormana çıkan minik kız görenlerin eğlencesi olmayı başarır. Bu sırada, ayağı tren rayına sıkışan a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı 01:23

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı Sınır bölgesindeki Şırnak'ın Silopi ilçesine doğru yola çıkan tank ve zırhlı araçlar, Adana'dan geçti...

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı 04:58

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşananların, tatilciler tarafından cep telefonuyla kaydedilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Rece..

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k 10:14

Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k

Çocuklar parkta gezerken karşılarına çıkan Midilli’yi çok severler. Ve ona Minik adını verirler. Minik, Müge ve Mine’yi evlerine kadar takip eder. Minik isimli Midilli de bizim kızlarımızı çok sevmiştir. Mine ve Müge Min..

  • ÇocukTV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Resim Günü 04:13

Kuzucuk Resim Günü

Kuzucuk resim yapıyordur. Kendisine modellik yapacak bir şey arar. Önce uyumakta olan leyleği çizmeye karar verir ancak leyleğin uyanıp uçmasıyla bundan vazgeçer. Sonra iskelede resim yapmakta olan horozun yanına gider. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı 01:58

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasının ardından, belediye otobüsleri kontak kapattı, çöpler toplanmadı. Diy..