#Çayır Çayır yanan evin İçinden Çıkan kadın

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle 1:29:18

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir genç kızın sosyal hayattan kopuk akrabalarının yanında başına gelenler anlatılır. Kimsesiz kalan Sevgi, Yıldız Tepe’de yaşayan uzak akrabalarının yanına yerleşir. İnsanlardan uzakta yaşayan aile, Se..

Paranormal Olaylar Büyücü Çift Vakası 33:07

Paranormal Olaylar Büyücü Çift Vakası

Ev günümüzde bir süre depo olarak kullanılmış fakat, evin içerisinde dolaşan çarşaflı cüceleri görenler bir daha girmemiş.Son zamanlarda fotoğraf çekmek için gelenler olmuş, rant içinmidir bilinmez giriş yasaklanmış.Sade..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece 44:06

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece 57:54

Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört X 4'Lü - 1. Bölüm İzle 12:37

Dört X 4'Lü - 1. Bölüm İzle

Kaptan, Poğaça ve Biberiye gölge ebesi oynayarak okuldan eve dönerken metruk bir evin önünde gizemli bir çocuk görürler. Çocukla tanışmak istediklerinde çocuk evin içine kaçar ve Biberiye onu takip ederken Kaptan ve Po..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.672 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yokuz - Kime Baktın 03:15

Yokuz - Kime Baktın

Kime Baktın şarkı sözleri ile Kime baktın? Kendini hep ararsın, hep ararsın Neye şaştın? Kendini hep satarsın, hep satarsın Neye güldün? Kendini hep üzersin, hep üzersin Niye sustun? Doğruyu sen bilirsin, sen kibirsin ..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET 01:12

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET

Gaziantep’te husumetlileri tarafından evinin içerisinde dövülüp kafası taşla ezilen yabancı uyruklu Adnan El Salih(35) hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olay, Me..

Kralral Şakir - Beyaz Eşyalara Fısıldayan Adam 11:20

Kralral Şakir - Beyaz Eşyalara Fısıldayan Adam

Cartoon Network'ün ilk ve tek yerli yapımı 'Kral Şakir' yeni maceraları ile yayında! Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan Kral Şakir'in bütün full bölüml..

  • ÇocukTV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Evleri Yanınca Balkonda Yaşamaya Başlayan Yaşlı Çiftten Yardım Çığlığı 00:57

Evleri Yanınca Balkonda Yaşamaya Başlayan Yaşlı Çiftten Yardım Çığlığı

Antalya’da geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evleri kül olan Durmuş Ali Güzel ile eşi Şerife Güzel yanan evlerinin balkon boşluğunda yaşıyor. Kanser tedavisi gören, yiyecek ekmek dahi bulamayan Durmuş Ali Güzel kendiler..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi 02:54

Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi

Hatay’da çıkan orman yangının yerleşim yerlerine sıçraması sonucunda evi ve eşyaları yanan vatandaşın evinde tek sağlam kalan Türk bayrağı oldu. Türk bayrağının koyulduğu çekmecenin dahi yandığı evde Bakan Soylu da şaşkı..

Küçükçekmece’deki ambalaj fabrikasında yangın 00:56

Küçükçekmece’deki ambalaj fabrikasında yangın

Küçükçekmece Halkalı’ da bulunan kağıt ambalaj üretim merkezinde çıkan yangın 4 saati geride bırakarak devam ediyor. 4 saat boyunca yanan üretim merkezinde büyük hasar meydana geldi...

Karton yüklü kamyonet yandı, şoför canını zor kurtardı 00:45

Karton yüklü kamyonet yandı, şoför canını zor kurtardı

İstanbul'da yanan bir araç kahvehanenin önünde durdu, şoför inerek canını zor kurtardı. Ortaya çıkan tehlike, o sırada kahvehanede oyun oynayanların ise umurunda bile olmadı...

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı 01:05

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı

İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Lüks cip yandığı sırada vatandaşlar o anları saniye saniye kaydetti. İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilin..

Çin'de Askeri Uçak Düştü 02:02

Çin'de Askeri Uçak Düştü

Çin'in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü. Ülkenin güneybatısındaki Guizhou kentine bağlı Suiyang ilçesinde bugün öğle saatlerinde bir askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Kazad..

Avrupa'daki Gururumuz 03:31

Avrupa'daki Gururumuz

Avrupa'daki Gururumuz Hokeyde 50'den fazla milli maça çıkan Gaziantepli genç sporcu Songül Gültekin, 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda, turnuvanın en iyi kadın oyuncusu'' unvanına sahip oldu...

Tinder'da Tanıştığın Erkeğin Şişman Çıkması vs Tanıştığın Kadının Şişman Çıkması 03:54

Tinder'da Tanıştığın Erkeğin Şişman Çıkması vs Tanıştığın Kadının Şişm

Simple Pickup ekibi Tinder buluşmasında flörtün şişman çıkması üzerine bir çalışma yaptı. Buluşmaya giden kadınların karşısına çıkan şişman erkek ve erkeklerin karşısına çıkan şişman kadın... Bakalım ilk yüz yüze tanışma..

  • Cowboy tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Acıların Çocuğu  Küçük Emrah  1:31:17

Acıların Çocuğu Küçük Emrah

Karısının ve çocuklarının nafakasını kumar masalarında kaybeden bir baba suçluluk hissiyle intihar eder. Elvan üç çocuğuna bakabilmek için arkadaşının da aklını çelmesiyle kendini kadın ticareti piyasasının içinde bulur...

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı 01:05

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı

Bursa'da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı. Bursa'nın merkez O..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Temizlik Yaparken Bu Hale Geldi 02:38

Temizlik Yaparken Bu Hale Geldi

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde evinde temizlik yaparken tıkanan lavabosu için açıktan aldığı lavabo açıcıya sıcak su döken kadının yüzü feci şekilde yandı. Gözlerine kadar yanan talihsiz kadın, “Kadınlar dikkat etsin, ço..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
70 Yaşındaki CHP'li Kadının Paylaşım Rekoru Kıran Sitemi 00:20

70 Yaşındaki CHP'li Kadının Paylaşım Rekoru Kıran Sitemi

AK Parti standına gelerek partisinden dert yanan 70 yaşındaki CHP'li kadın, partisine oy vereceklerin vicdanına seslendi: PKK bayraklarıyla miting yapan adama oy vermeyeceğim!..

Tarzım Cepte Saçlarımı Nasıl Uzattım 19:47

Tarzım Cepte Saçlarımı Nasıl Uzattım

Saçlarımın hazin öyküsünü artık bilmeyen neredeyse yok. Bir kuaför hatası sonucu yanmasının üzerinden tam 2 yıl geçti. Tüm süreci mümkün olduğunca videolarımda ve Instagram’da paylaştım ki aynı durumla karşılaşan, saçlar..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Dansözlere Taş Çıkartan Zenne 01:00

Dansözlere Taş Çıkartan Zenne

Zenne ortaoyununda, kadın giysileri giyip kadın rolüne çıkan erkek oyuncu demektir. Ancak bu zenne işi profesyonelliğe taşımış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce