#Çayır Çayır yanan evin İçinden Çıkan kadın

Kedi Anne , Yavrusuna Kavuşunca 00:13

Kedi Anne , Yavrusuna Kavuşunca

Evin Kapından atlayarak çıkan kedi yavrusunun minnoşun, annesi onu kapıda beklemesi ve sonra koklaması tıklanma rekoru aldı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.437 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı 02:10

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı

Olay, Avcılar Yelpaza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte açığa çıkan doğalgaz alev aldı. Çevrede bulunan bir evin patlaman..

Alkollü Şahıs Evini Yaktı 02:17

Alkollü Şahıs Evini Yaktı

Adana’da alkollü şahıs sinir krizi geçirip annesi ve babasıyla kaldığı evi ateşe verdi. Evin balkon kısmında çıkan yangını itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü...

Elektrikli Şofben Yangın Çıkarttı 01:15

Elektrikli Şofben Yangın Çıkarttı

Edremit ilçesindeki bir evin banyosunda elektrikli şofbenden çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü...

Define Avcıları Ortalığı Ayağa Kaldırdı 03:15

Define Avcıları Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kazdıkları tünelin ucu Garnizon Komutanlığından çıkan şahısların define aradığı kesinleşti. Şahısların komutanlığın hemen altında sit alanında bulunan bir evin avlusundan başlayarak zigzag ş..

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı 01:23

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı

Kilis'te yaşayan Suriyeli ailenin evine isabet eden roketten aileyi yemek kurtardı. Kilis'e atılan iki roketten birisi camiye, diğeri camiye yaklaşık 200 metre uzaklıkta ki Suriyeli bir ailenin evine düştü. Tırıklı mahal..

Polisten Kaçan İki Kişi Ortalığı Karıştırdı 02:10

Polisten Kaçan İki Kişi Ortalığı Karıştırdı

Antalya'da yasağa rağmen sokağa çıkan iki kişi polisin dur ihtarına uymayınca ortalık karıştı. Polis ekipleri 20 dakika boyunca şüphelileri kovaladı. Bursa'da da bekçileri gören iki kişi ceplerindeki uyuşturucu maddeyi b..

Alev topuna dönen iki katlı bina küle döndü 04:49

Alev topuna dönen iki katlı bina küle döndü

Sakarya’nın Karasu ilçesinde gece saatlerinde çıkan yangın iki katlı evi küle çevirdi. Evin alev topuna döndüğü anlar mahalle muhtarı tarafından saniye saniye kaydedildi...

Üsküdar'da çatı katında yangın- Anne ve 2 çocuğu mahsur kaldı 05:07

Üsküdar'da çatı katında yangın- Anne ve 2 çocuğu mahsur kaldı

İstanbul Üsküdar’da bir evin çatı katında çıkan yangında anne ve 2 çocuğu mahsur kaldı. Vatandaşlar, anne ve çocuklarını kurtarmak için seferber oldu...

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor 04:26

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz tarihinde çıkan ve 9 gün süren orman yangınında sadece ağaçlar, yaban hayvanları değil, tarım arazileri, evler, ahırlar, evcil hayvanlar da zarar gördü. Orman yangınının en çok etki..

80 yaşındaki annesini öldürdü! 01:36

80 yaşındaki annesini öldürdü!

İstanbul Bayrampaşa'da şartlı tahliye ile içeriden yeni çıkan şahıs, aynı evde yaşadığı annesi ile tartıştıktan sonra 80 yaşındaki annesini evin koridorunda bıçaklayarak öldürdü. Bir süre aranan şahıs, karakola giderek t..

Çatı Katında Yangını Mahallede Paniğe Neden Oldu 02:19

Çatı Katında Yangını Mahallede Paniğe Neden Oldu

Zonguldak'ta iki katlı müstakil bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü...

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası 01:01

Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası

Atatürk Havalimanı'nda çekilen görüntülerin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından aşk yaşadıkları ortaya çıkan dünyaca ünlü model Adriana Lima ve erkek arkadaşı Metin Hara'nın Bodrum tatili sürüyor. Dereköy de..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı 00:49

Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı

Çelikhan ilçesinde kendisi dışarı çıkan ve evin anahtarını içeride unutan öğretmen evine komşunun balkonundan girmek istedi. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Mahmut Delen, komşu..

4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

Söz | 68 Bölüm 2:24:26

Söz | 68 Bölüm

Hayatının en zor seçiminin ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) kendisini toparlamaya çalışmaktadır. Sevdiklerine ve ülkesine karşı hain planlar içindeki Dragan’dan (Sarp Akkaya) hesap sormak ve intikam almak için harekete geç..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 311 görüntüleme
  • 5 yıl önce
3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sırasında Ağlıyordu 00:44

3 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık İfadesiyle Dehşete Düşürdü Olay Sı

Adana'da komşusunun 3 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık, suçunu itiraf etti ve anlattıklarıyla dehşete düşürdü: Odada bizden başka kimse yoktu, kız olay sırasında ağlıyordu. Çok pişmanım. Adana'da sokak düğünü sırasın..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Tinder'da Tanıştığın Kızın Şişman Çıkması 03:54

Tinder'da Tanıştığın Kızın Şişman Çıkması

Simple Pickup ekibi Tinder buluşmasında flörtün şişman çıkması üzerine bir çalışma yaptı. Buluşmaya giden kadınların karşısına çıkan şişman erkek ve erkeklerin karşısına çıkan şişman kadın... Bakalım ilk yüz yüze tanışma..

  • Cowboy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadını Bölgesinde İstemeyen Ördek 00:59

Kadını Bölgesinde İstemeyen Ördek

Arkadaşı ile ormanlık alanda yakın bir yerde yürüyüşe çıkan kadın önüne çıkan ördek yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Tansiyon Düşürten Çaydanlık Şakası 00:31

Tansiyon Düşürten Çaydanlık Şakası

Milli şakamız çaydanlık şakası evin annesine yapılmış. Kadın çaydanlık şakasından oldukça korkmuş tansiyonu düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evine Girebilmek İçin Bulduğu Yöntem Yürekleri Ağza Getirdi 01:34

Evine Girebilmek İçin Bulduğu Yöntem Yürekleri Ağza Getirdi

Karabük'te evin kapısı arkasından kapanan kadın dışarıda kalınca eve gelen oğlu ve arkadaşı buldukları yöntem ise yürekleri ağza getirdi...