#Çayır Çayır yanan evin İçinden Çıkan kadın

Sıfır Bir 4. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:59

Sıfır Bir 4. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Canı yanan eşek, attan hızlı koşarmış.” SıfırBir 4. sezon 7. bölümü 19 Temmuz 19.01’de, sadece blutv’de!..

Yanarlı Dönerli İp Atlayan Eleman 00:13

Yanarlı Dönerli İp Atlayan Eleman

Bildiğiniz ip atlama şekillerini unutun bu eleman bu işin profesörü, yanan ipler arasında atlarken öyle müthiş hareketler sergilemiş ki ağzının açık kalacak...

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İçinde Bulunduğu Minibüsü Ateşe Verdi 00:54

İçinde Bulunduğu Minibüsü Ateşe Verdi

Maltepe'de bir şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple hatlı minibüsünü yaktı. Polis ekipleri şahsı yanan minibüsten çıkarmakta zorlandı. Minibüsün alev alev yandığı olayda çevredekiler büyük panik yaşadı...

Gönül H Yazar - Dünya Yalan 03:38

Gönül H Yazar - Dünya Yalan

Dünya Yalan şarkı sözleri ile Kaç gecelik aşkındım Neden beni harcadın Beni bile bile yaktın Unutmadım unutmadım Ateşten yanan ellerim Kirletilmiş gençliğim Yorgun düşmüş ayaklarım Kirlenmiş pabuçlarım Yalan yalan ..

Serkan Kaya - Kopamayız Biz 04:41

Serkan Kaya - Kopamayız Biz

Serkan Kaya - Kopamayız Biz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerimdeki gömleğin içi de hasret dışı da Yüreğimdeki sevginin yazı da aynı kışı da Ne zaman bahsin geçse yanan kalbim dile gelir İçin için ağlamayı senin de kalb..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
21. Katta Oturan Türk Aile Yangından Böyle Kurtulmuş 02:14

21. Katta Oturan Türk Aile Yangından Böyle Kurtulmuş

İngiltere'de yanan 24 katlı binada Türk bir aile de vardı. Binada yaşayan Şener Macit yangın sırasında bulundukları 21. kattan nasıl kurtulduklarını anlattı. Macit, itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmemeleri üzerine eşi..

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek Yaktı 01:47

Baba ve Oğlu, Borç Yüzünden Hacizli Olan Otomobillerine Benzin Dökerek

Samsun'da borç nedeniyle hacizli olan arabalarını polise vermek istemeyen baba ve oğlu, aracın üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Samsun'un Bafra ilçesinde polis, Kadir Karakaya ve oğlu Kerem Karakaya'nın otomobiline ha..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Ateşin Ortasında Kalan Kız 00:18

Ateşin Ortasında Kalan Kız

Akşam saatlerinde plajda eğlenen gençler bir ateş yakmış , bir kız o yanan ateşten atlamak isteyince ateşin ortasında kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu 00:57

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu

Diyarbakır’dan İstanbul'a yolcu taşıyan yolcu otobüsünün motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İçerisinde 19 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü alev alev yandı. Yolcular alev alev yanan otobüsten..

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı 00:16

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik polisine kızan sürücü motosikletini ateşe verdi. Bafra İlçesi'nde Mehmet Dülger yönetimindeki 55 JR 179 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı yönünde denetim için trafik ekipleri tarafından..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:05

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk 04:52

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip k..

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Çalıyı çırpıyı alan köylüler yangına koştu, kadınlar traktör ile su taşıdı 02:20

Çalıyı çırpıyı alan köylüler yangına koştu, kadınlar traktör ile su ta

Muğla’nın Menteşe ilçesi kırsal Kuyucak Mahallesi'nde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Yangını duyan köylüler ellerinde çalı çırpı ile yangına koşarken, kadınlar da yanan alana traktör ile su taşıdı...

HATAY YANIYOR ! FLAŞ GÖRÜNTÜLER ŞEHİR ALEVLER İÇİNDE ! 03:10

HATAY YANIYOR ! FLAŞ GÖRÜNTÜLER ŞEHİR ALEVLER İÇİNDE !

Dün Hatay iskenderun'da Meydana gelen yangın hala devam ediyor yangın nerelere sıçradı ciddi derece panik yaratan görüntüler videomuzda ... Yanan yerlerin son görüntüleri..

Siparişi Aşırı Sıcak Hazırlayan Pizza Ustası 00:20

Siparişi Aşırı Sıcak Hazırlayan Pizza Ustası

Pizza restoranında kameraya yansıyan görüntülerde pizza ustası ocaktan yanan bir pizzayı paketlemiş ve siparişi götürmesi için moto kuryeye vermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yüzünde lekeler oluştu 01:49

Yüzünde lekeler oluştu

ASLI İLHAN... TALİHSİZLİKLER BİR TÜRLÜ PEŞİNİ BIRAKMADI. GÜZELLEŞMEK İÇİN GİTTİĞİ MERKEZDE YÜZÜ YANDI. YETMEDİ... YANAN YÜZÜNÜ TEDAVİ ETTİRMEK İÇİN GİTTİĞİ MERKEZDE DE İKİNCİ KEZ YÜZÜ YANDI. YAŞADIĞI MAĞDURİYETİ SHOW HAB..

Arkadaşı yüzüne temizlik maddesi attı! 01:15

Arkadaşı yüzüne temizlik maddesi attı!

İDDİAYA GÖRE ADANA'DA 12 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN YÜZÜNE ARKADAŞI TEMİZLİK MADDESİ ATTI. YÜZÜ VE VÜCUDU YANAN, 5 GÜNDÜR ACISI DİNMEYEN ÇOCUK BAŞINDAN GEÇENLERİ BAKIN NASIL ANLATIYOR?..

Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:11

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim 04:32

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim

Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım b..

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Arnavutköy’de feci kaza, alevlerin arasından kurtuldu 07:06

Arnavutköy’de feci kaza, alevlerin arasından kurtuldu

Arnavutköy’de yağışlı havanın etkisiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpan otomobil alev topuna döndü. Yanan araçtan sürücü son anda kurtulurken, otomobilin yandığı anlar kameraya yans..

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü 03:23

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü

25 yolcu, 2 şoför ve bir muavin ile İstanbul’dan Marmaris’e gitmekte olan bir yolcu otobüsü Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi tüneli çıkışında önce lastiği patladı, ardından alev aldı. Yanan otobüs küle dönerken o..

Polis memuru çatışmada şehit oldu 02:25

Polis memuru çatışmada şehit oldu

DAHA 26 YAŞINDA GÖREV AŞKIYLA YANAN BİR POLİS MEMURUYDU ERCAN YANGÖZ.. DÜN BODRUM'DA SİLAH KAÇAKÇILARIYLA ÇATIŞMAYA GİRDİ, GÖREV ARKADAŞIYLA BİRLİKTE YARALANDI, AMA KURTARILAMADI... BUGÜN MEMLEKETİ DENİZLİ'DE TÖREN VARDI..

Asker Eğlencesi Faciaya Dönüyordu 00:37

Asker Eğlencesi Faciaya Dönüyordu

Konya'nın Akşehir ilçesinde askere gidecek gençler için düzenlenen kına gecesinde, yakılan meşaleler altında oynayan bir askerin başından aşağıya sıkılan köpük sprey nedeniyle saçları alev topuna dönerek yandı. Akşehir i..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi 10:08

Tavuk Döner Dürüm Ekmeği Tarifi

Dürüm icin lavas ekmeginin tarifi Malzemeler Yarim kilo un 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilil süt 1 paket kuru maya 1 tk tuz 1 tk seker 2 yk siviyag Hazirlanisi Yogurma kabina unumuzu dökün ortasini acin.Kenarlari..

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj 02:29

Burcu Esmersoy Evleniyor Mu Özel Röportaj

Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz evleniyor mu? 2006 yılında İtalyan eşi Massimo Cumisano'dan boşanan Burcu Esmersoy, ikinci kez evliliğe hazırlanıyor. İddialara göre Burcu Esmersoy, yeni sevgilisi Berk Suyabatmaz ile M..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce