#Çağan Şengül yanar dünyalar müzik dinle

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem 03:15

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem

Derdimi kimlere desem basim alip nere gitsem bu dert beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem bu ask beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem ah ah ölüyorum vah vah seviyorum billahi cok seviyorum vallahi ben ö..

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video) 02:53

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcı: Hayrettin Güneş Söz - Müzik: Mustafa Arapoğlu Aranjör: Mustafa Arapoğlu, Mili B Tonemaster: Engin Ersoy Mix - Mastering: Engin Ersoy Süpervizör: İlhan Özer Keman: İstanbul Strings Guitar:..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 10 ay önce
Ekin Uzunlar & Bilal Hancı - Gelin Ettiler Yari 03:58

Ekin Uzunlar & Bilal Hancı - Gelin Ettiler Yari

Söz: Mustafa Korkmaz Müzik: Tahsin Terzi Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar..

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni 05:10

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni

Söz & Müzik: Anonim Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın Rodi:..

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Mustafa Ceceli Es 04:35

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemim var Hislerim var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiği..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Veda (Akustik) 03:30

Sancak - Veda (Akustik)

Söz - Müzik: Sancak Düzenleme: İsmet Örsçüler Mix: Buğra Kunt Çekim - Kurgu: Burak Fatsa Nereden bilirdim dokununca yalnız hissettiğini? Farketmedim, benim olmasan da sen tektin. Bunlar bir yana, büyüyor gözümde yaptık..

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli 03:57

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli

Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Es şarkı sözleriyle; Anladım bu son durak Beni, anılarla yalnı..

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik) 04:08

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Tarkan  Şıkıdım 03:15

Tarkan Şıkıdım

Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Anasının kuzusu Ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi? Hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım Ah..

Enis Tuğrul - Ağır Yük 04:53

Enis Tuğrul - Ağır Yük

Geceler alır ağır karanlık yükünü Vagonuna yükler ve uzaklaşır Dumanı tüter uzak diyarlardan Bana selam durur Gündüze karışır bıraktığı acı Keder içten yanar Bu vagonlar nasıl ilerler ateşi acı kömür Bu kalp kaç defa ya..

Dikkat! Merkez Bankası Tuzağı 1:26:51

Dikkat! Merkez Bankası Tuzağı

& Panik Yapan Yanar..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Özcan Deniz - Sevdanın Rengi 05:03

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söylet..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Atakan'dan -Survivor 2018- Yorumu Adada Ne Bulurlarsa Yesinler Yeter Ki Birbirlerini Yemesinler 02:40

Atakan'dan -Survivor 2018- Yorumu Adada Ne Bulurlarsa Yesinler Yeter K

Survivor şampiyonlarında Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan; Survivor 2018 hakkında çok özel açıklamalarda bulundu. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmeleri..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler 02:34

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler

Söz & Müzik: Alaaddin Ergün, Kurtuluş Kuş, Mehmet Elmas Aranje : Berk Kirtiş Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Yönetmen : Sedat Yağız Bedavacı Yönetmen Asistanı : Ertan Şengül Edit :..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Özge Biroğlu - Dön Diyemem 02:54

Özge Biroğlu - Dön Diyemem

Söz & Müzik: Özge Biroğlu Düzenleme: Davut Samet Sarıhan Gitar: Cem Şengül Bas gitar: Kemal büyük Bağlama: Eren Aker Mix Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Tarık Aynagöz..

Poyraz Akgül - Aptal Aşık 02:52

Poyraz Akgül - Aptal Aşık

Söz & Müzik: Poyraz Akgül Düzenleme: Yavuz Çağlar Şengül Yönetmen: Poyraz Akgül..