#Çağatay akman gece gölgenin rahatına bak remix dinle

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti 02:57

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti

Vinç operatörleri, Kadıköy’de yaptıkları eylemde son günlerde haklarında çıkan “15 bin lira maaş alıyorlar” şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Kadıköy Boğa Meydanı’nda bir araya gelen vi..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim 04:10

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim

Gelen de bir giden de, birbirini aratmıyor Hep aynı yaşamaktan bu kalp daralıyor Dedim evet şimdi gönül artık öyle düşünmüyor Sen varsın diye ya hep dualar ediyor Bu gönül senle yanıp sönüyor Cefa çeksemde kabulleniyor ..

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı 02:32

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı

Vücudumuz (Sen Hiç Gördün mü?) Şarkı Sözleri İki elim, iki kolum, bacaklarım var Her insanda bir burun bir de ağız var Her insanda bir burun bir de ağız var Sen hiç gördün mü, üç kulaklı bir adam Sen hiç gördün mü, üç ..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Sarıl Bana 04:10

Barış Manço - Sarıl Bana

Yıkılsın bütün duvarlar birer birer Açılsın bütün kapılar teker teker Yaklaş bana gel sokul bana Rüyama giriver bu gece helalim oluver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunu..

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı 04:30

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı

Düşler Sokağı şarkı sözleri ile; Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tu..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Türk Youtuberların En Çok İzlenen 10 Videosu 02:42

Türk Youtuberların En Çok İzlenen 10 Videosu

Bu videomuzda, Türk YouTuber'ların en çok izlenen 10 videosunu listeledik. İyi seyirler. 10. Reynmen ft. Veysel Zaloğlu - Voyovoy (20 milyon) 9. Emre Özkan - Amcalara Esir Olduk - Yine Gaz Bitti 2 (22 milyon) 8. Kaya Gi..

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Bengü - Sahici 03:28

Bengü - Sahici

Doğdu içime Ayrılacağın Selamını Aldım Yalnızlığın Bak Ta Gözüme Söyle Yüzüme Yakıştı Mı Bu Haksızlığını Kırsam Döksem Ne işe Yarıyor Almış Bak Başını Yine Gidiyor Ben Aşkı Kurtarayım Derken Kalbim Elden Gidiyor Yıkılır ..

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

İçerde Dizisi Artık  Dünya'ya Açılıyor! 02:08

İçerde Dizisi Artık Dünya'ya Açılıyor!

Başrolerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut'un oynadığı ve reytinglerde de 1.sırada yer alan İçerde dizisi artık dünyaya açılıyor...

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fazilet Hanım'ın Kızları Yağız Aşkını Dizide Buldu Ece Mi Hazan Mı Yoksa Başka Biri Mi 01:25

Fazilet Hanım'ın Kızları Yağız Aşkını Dizide Buldu Ece Mi Hazan Mı Yok

Fazilet Hanım'ın Kızları, Yağız Aşkını Dizide Buldu! Ece mi Hazan mı ? Çağatay Ertuğrul, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal..

  • BETA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Delibal Film İzle 1:52:30

Delibal Film İzle

DELİBAL – (2015) 720P FULL HD İZLE Filmin Konusu Başrol oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Dram türdeki 25 Aralık 2015 gösterim tarihli Delibal..

  • Tv Series tarafından
  • 80.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Babası Yerli Film Fragman 00:39

Babası Yerli Film Fragman

Ali Rıza ve Mine’nin evliliği 1 ay sürer. Devlerin aşkı büyük olmaz ama bu evlilikten bir çocukları olur. Ali Rıza iyilik adına bir adamı komaya soktuğu için hapse girince Mine, babası Sulhi’nin de gazı ile Ali Rıza’ya b..

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti 01:24

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce