#Çağatay akman gece gölgenin rahatına bak remix dinle

Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Top 10 Car Bass Music 2017 Bass Boosted Songs for Car 31:16

Top 10 Car Bass Music 2017 Bass Boosted Songs for Car

Tracklist: 0:00 Yellow Claw - DJ Turn It Up 3:30 Zeds Dead - Ratchet (Jauz Remix) 6:41 İzmir Marşı (Hakan Keleş Remix) 9:42 H.$VXND - Si Me Dices 12:55 Lil Jon ft. Three 6 Mafia - Act a Fool (Anbroski Remix) 15:24 Star W..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi 02:34

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi

Bıçak Gibi şarkı sözleri ile Karanlığına yürüyorum Gözü dolu yüzü buruk Sadece Yalanlarına gülüyorum Sesi kısık Dili bıçak gibi Her gece Bekledim seni yapayalnız Evime uğramadın Çektim derin bir of amansız Dengemi bul..

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1 14:48

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2 07:10

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme 04:40

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme Demedin ki sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ay..

  • Candy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Herşey Fani 05:39

Tarkan Herşey Fani

Ne olur böyle yapma, yapma Boynumu bükme, kesip atma Yol bu belirsiz, benden sapma Aşk öyle bitmez ki, bizi yakma www.sozlerisozu.com Nedir bu kavgan kendinle be belalım Rahat bırak kalbini o sevdalı Bi soluktan bi dinle..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Her  Şey Fani 05:39

Tarkan Her Şey Fani

Ne Olur Böyle Yapma, Yapma Boynumu Bükme, Kesip Atma Yol Bu Belirsiz, Benden Sapma Aşk Öyle Bitmez Ki, Bizi Yakma Nedir Bu Kavgan Kendinle Be Belalım Rahat Bırak Kalbini O Sevdalı Bi Soluktan Bi Dinle Bi Bak Ne Söylüyor ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik ) 03:52

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görmesem daha iyiydi Seni orada o gece Aradan yıllar geçti Silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çıktılar Yerlerinden..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

HiraiZerdüş - Papatya 03:08

HiraiZerdüş - Papatya

HiraiZerdüş - Papatya Müzik Dinle Şarkı Sözleri gözlerin zehri şarap eder mi? Alıp içsem beni sarhoş eder mi? Bir hayale daldım uyan derler mi? Beni böyle koyup gitme olur mu. Yine gel akşam üstü Gece sabaha varma..

Tarkan Kuzu Kuzu 04:01

Tarkan Kuzu Kuzu

Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Zor! Yokluğun çok zor Alışamadım Vur, vur bu akılsız başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonra affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu ..

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak 03:30

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalancı ben oldum yalancı mı? Şimdi bak gör kimmiş yabancı..! Bak kalbime yeni bir istila oldu bak, Hayatım bir gecede viran oldu yak Bir daha yak bir daha yak ..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal 04:34

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay - Pes Etme 03:19

Tuğba Özay - Pes Etme

Pes etme ses et sen bu gece Sesime es ver sen bu gece Dilimde adın tek bir hece Aşk aşk aşk sadece Sendeki güzellik bu ne hırs Sendeki ateş bendeki hız Hadi gel sevişelim delice Şahit olsun gökteki yıldız Aşk aşk aşk sad..

Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Gökhan Toprak - Yer Yok 03:40

Gökhan Toprak - Yer Yok

Senin gibilere benim yanımda yer yok Bir gün çok pişman olacaksın haberin yok Seni sevdiğim günlerin artık hiç değeri yok Hayat devam ediyor bak benim sevenim çok Şimdi bitmiş hikayenin ardından geriye kalansa Koskocama..

  • Ömer tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykularda..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..