#Çağatay akman gece gölgenin rahatına bak remix dinle

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk 03:51

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk

Özgürsün şimdi tam zamanı Spor sağlıktır kural değişmez hep aynı Her dalında başka bir heyecan var Senin elinde her şey değiştir hayatı Huzurlu olmak için Mutlu uyanmak için Herkes yanında Durma durma koş koş Sağlıklı ..

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.576 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime 04:25

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime Dinle AŞK BENİM NEYİME Ayrılmak için mi ben seni sevdim Belki de sen beni beni sevmedin Artık sen bana yar olamazsın Aşk benim neyime bak ne haldeyim Sen benim neyime bak ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut Çok Sevdim Yalan Oldu Müzik Dinle Umut ışıklarım bir bir söndüler Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüler Her topluma girdim onlar ittiler Ezdi tükenmedik bilmez yordu geceler Her topluma girdim amma onlar..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Müzik Dinle Şarkı Sözleri HEMEN HEMEN HERGÜN BURDAN GEÇİYOR YÜZÜNDE NUR VAR IŞIK SAÇIYOR BU NASIL İŞTİR İÇİM ERİYOR AĞLATIYOR BENİ AĞLATIYOR YOLUNA ÇIKIYORUM BAZEN ARADA BELKİ GEÇERKEN DER B..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O u..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

Tuğçe Kandemir - Yelkovan 04:02

Tuğçe Kandemir - Yelkovan

Tuğçe Kandemir - Yelkovan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıkadıkça geçmiyor, anıların izleri. Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri Pembe değil bu rüya, göre göre gerçeği Konu değil ayrılık bile bile seçmedim. Zaten ya..

Hande Yener - Sana Bir Şey Olmaz - Çağın Kulaçoğlu, Nurettin Çolak 04:08

Hande Yener - Sana Bir Şey Olmaz - Çağın Kulaçoğlu, Nurettin Çolak

Hande Yener Sana Bir Şey Olmaz Çağın Kulaçoğlu Nurettin Çolak Remix Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğa İçin Çal 8 - Hayde 05:51

Doğa İçin Çal 8 - Hayde

Doğa İçin Çal 8 Projesinde yer alan müzisyenler: Ali Kazım Akdağ, Ant Kurttekin, Aycan Yeter, Ayça Işıldar, Barbaros Cinpir, Burak Avcı, Cansu Tüzan, Cem Korkmaz, Cem Tarım, Cem Yılmaz, Duygu Şirin, Efgan Rende, Eser Ey..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm 04:14

Ferhat Göçer Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm

Ferhat Göçer - Ft. Ali Yılmaz - Üflediler Söndüm Şarkı Sözleri Üflediler söndüm karanlikta gönlüm hic bilmezdim ama derindeymiş pek derdim bak içime gör beni tut elimden yak beni istemezsen bu aşkı otur baştan ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı 06:01

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı

Şu tepelerin ardında tütüyor hasret dumanı Gurbet bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Hayat bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Bir ufacık dünyam vardı bak onuda eller aldı Gönlüm orda ben burada sılam bende..

Masal - Peçete 04:03

Masal - Peçete

Şarkı Sözleri: Dön bir bak aynaya Kendini boydan Şöyle bir süz Sağdan soldan Bir de bana bak Bi yerine kına yak Sabret Gelecekler soldan soldan Söylemek zorunda değilim ama umrumda değilsin Başkasına verdim tahtını..

Ahmet Yalçın - Acele Acele 03:01

Ahmet Yalçın - Acele Acele

Gözlerim doldu yine Gidişlerin acele acele Sevdiğim bak bir söyle Yaşadığımız aşk değil de ne ? Yine olduk kördüğüm Akıl karı değil gördüğüm Sevmek bu sanıyorsan eğer Gördüğüm ya savaş ya zulüm Yine özlemim gözle..

Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Rumeli Serkan - Şıkıdım Şıkıdım 03:54

Rumeli Serkan - Şıkıdım Şıkıdım

Şıkıdım Şıkıdım şarkı sözleri ile Kaldir kollari oh oh sikidim sikidim Oynat gobegini oh oh sikidim sikidim Keyfine bak tatlim sefani sur ballim Dert etme herseyi ey nazli sevdalim Kaldir kollari... (nakarat) Dagit..

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Bonomo - Erkekler De Ağlar 02:48

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar

Her şey kanun, her şey kural, her şey garip Bıkmadın mı dik durmaktan, gözyaşlarını silip silip Sırtında bir yük var, gözün dalıyor İçindeki çocuk senin yerine ağlıyor Erkekler de ağlar, sev gözyaşını Küçükken ağla..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah 03:10

Nil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah

Herkes aşıktı ben yalnızdım çok Herkesin vardı bir benim yoktu yok Onu ilk gördüğümde dedim benim olsa aşkımız yıkılırdı Ama bir kız daha vardı ve onun canı buna çok sıkılırdı Hadi inşallah olacak olacak olacak olac..

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..