#Çağatay akman gece gölgenin rahatına bak remix dinle

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

Barış Orhun - Kocaman 03:41

Barış Orhun - Kocaman

Kocaman şarkı sözleri ile Arasıra gaza geliyor, serpiliyor Sanıyor ki beni böyle çok etkiliyor Huyuna suyuna gideni pek seviyor Nasıl çekiliyor bir Allah biliyor Haykırsam ona nasıl fark var İki dünya arasında Yakınla..

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın 03:47

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın

Karanlığıma Mavi Boyansın şarkı sözleri ile Senin benimle ne derdin var? Geliyorum ah hüzünleri bir kenara at Elimde sevgin var, değerini bil kaybettiğin ufuklara bak Gözünü maviye döndür, kendini yak Ya da kendini sön..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.292 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı 04:41

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı

Herneyse Yaşandı şarkı sözleri ile Umarsız sevgilerle beslenen hayatı Tutarsız gidişler esir alır zamanı Bilmeyi öğrenmek için ya geç kalırsam Bu yüzden telaşım var... Yüzümde zamanın bıraktığı çizgiler Yanımda ter..

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik 03:14

Vuqar Huseynov - Eller Gibi Akustik

ELLER GİBİ Vardı hayallerim İçinde sen çizili Unutuyormuş gibi Avutsam da kendimi Yıldızlardan aldığım tüm dertleri Tüm sevgimi Geceler sesine uyanırdım eskiden Gün gelir belki de dönersin diye Umutlar edindim bitmez d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

Yiğit Mahzuni - Deli Gibi Yüreğime Zorsun feat. Bilal Hancı 03:11

Yiğit Mahzuni - Deli Gibi Yüreğime Zorsun feat. Bilal Hancı

Söz – Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Yiğit Mahzuni , Serkan Balkan Yönetmen: Ecem Gündoğdu Güller açılır mı kalbinde Son kez ne zararı var dinle Yanında duran olmaz Halini soran olmaz Sen bir köşede ağlarsın Bak sana..

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video) 04:38

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video)

ZARA & KUTSİ - HAYATIMIN ANLAMI (2021) Gel yanıma bekliyorum Gel sevgilim ver elini Şarkımız çalıyor dinle Bak gözlerime tek seni görsün gözüm Bir ömür boyu isterim seni Tek benim ol her şeyim ol Can Yoldaşım İyi günd..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Beşi̇ktaş 2016  Aynalarda Gördüğümsün 02:37

Beşi̇ktaş 2016 Aynalarda Gördüğümsün

aynalarda gördüğümsün ağladığım güldüğümsün aynalarda gördüğümsün çözemezler kördüğümsün sen bir de bir kuş gökyüzünde bak ne diyor son sözünde yıkılma öyle haydi kalk ayağa yürü güneşe..

  • mathilda tarafından
  • 4.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur 05:11

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur

yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık b..

Murat Kardaş Asude 04:17

Murat Kardaş Asude

Hasılı kelam da bu vakit Sana değil kendime küsüm Bir sen varsın söyleyemedim Kendime değil hayata bak Bana söylediklerini anlayacak değil Söylemediklerini anlayacak biri lazım X2 Aşk bensiz veda sensiz Yetim kala..

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben baş..

Hande Yener - Kırmızı 03:30

Hande Yener - Kırmızı

Hatayı ben en başında yaptım Aynı evi senle paylaşarak Kendimi çok takdir edeceğim Ayrılığı kutlayarak Vedalaşırken üzülmüş gibi Tutma ellerimi acıyarak Kendine dev aynasında değil Boy aynasında bir bak Acım ta..

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var 04:25

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var

Bak yine kader sessizce örmüş ağları Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım..

Ali Baran '' Cansuyum '' 03:26

Ali Baran '' Cansuyum ''

İçler acısı, halime bak, içlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Neler Geldi Başıma 03:50

Babutsa - Neler Geldi Başıma

Neler geldi başıma bak Senin yüzünden Ne yapsam da kurtulsam ben Senin elinden Dilerim Allah'tan sen mesut olma Perişan halimi hiç kimseye sorma Neler çektim elinden Senin dilinden Ne yapsam da kurtulsam ben Sen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener  Bana Olanlar 02:58

Hande Yener Bana Olanlar

Mutluyum diye sevinen bendim İnanıp aşkına herşeyinle senindim Ben aradım belamı Çekiyorum bak cezamı Hadi kalbim yeter artık Şu yaptığın revamı Bana olanlar düşman başına Gün aşırı gelmişim yanına Ama bende ha..

Beşiktaş Hayattır , Hayatta Beşiktaş (Beşiktaş Marşı) 04:44

Beşiktaş Hayattır , Hayatta Beşiktaş (Beşiktaş Marşı)

BEŞİKTAŞ HAYATTIR, HAYATTA BEŞİKTAŞ Umudun tükenirse gökyüzüne bak, Karanlığın ardından güneş doğacak. Şarkılar söyleyecek o gün çocuklar, Yarınlar bugünden güzel olacak.... Derdimiz geceyse, sabahı sensin. Acılar kış ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elif Kaya Aşklarca 03:46

Elif Kaya Aşklarca

Görelim en baba numaranı Olmaz olmaz olmadı olmaz Git çalış geçemedin aşk sınavını Olmaz olmaz olmadı olmaz Yavrum doymadın mı? Otur otur baymadın mı? Geldik gidiyoruz bak Buna hala aymadın mı? Salla torba dolsun Dönüşün..

Murat Boz - Can Kenarım 04:09

Murat Boz - Can Kenarım

Can Kenarım şarkı sözleri ile Bir yanarsın, bir sönersin Aşk mıdır adı nedir bilmem? Kırılırsın, darılırsın Razıyım her cümlene dünden Ölürüm uğrunda bilmem Ne kadar umrunda Beni sen yok ettin Hani gül misali soldum ..

Nesrin Arpacı - Yanmam Yakarım 03:43

Nesrin Arpacı - Yanmam Yakarım

Yanmam Yakarım şarkı sözleri ile Kapanmadı yaralar Sen açmıştın ya yüreğimde Nasil tuttun ellerimi O kirlenmiş bedeninle Sanma sende kalacak ahım Çıkar elbet zaman lazim Ben dursam da yerimde öyle Davran dönecek ..

Belma Şahin - Ve Ben 03:20

Belma Şahin - Ve Ben

Ve Ben şarkı sözleri ile Kendimle bitmeyen bir hesabım var bu ara. Hem kızgın, çok da sarhoşum. Bir de, üstüne ruhum hapis bu baharda. Vebali hep boynuma. Duysana Allahım. Bak ne perişanım. Senden başka yok dermanım...

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

Sefer Alevli - Sonbahar 03:40

Sefer Alevli - Sonbahar

Sonbahar şarkı sözleri ile Sokul usulca anlat derdini Yarım kalmış hikayeyi Dinsin gözyaşın felaketi Sönsün yüreğin ateşi Aman aman aman inadı bırak Gelir geçer bu ızdırap Bu kalp yaşar yine sonbahar Dön bak ..