#Çağatay akman gece gölgenin rahatına bak remix dinle

Polisleri Hem Çıldırtan Hem Güldüren Alkollü Sürücü 04:28

Polisleri Hem Çıldırtan Hem Güldüren Alkollü Sürücü

Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkollü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bı..

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun & Şeyma Ilıcalı 'nın Düğününe Ünlüler Akın Etti 01:53

Acun & Şeyma Ilıcalı 'nın Düğününe Ünlüler Akın Etti

Acun & Şeyma Ilıcalı nın düğününe Hadise Murat boz Derya Eser Yenenler gibi bir çok ünlü katıldı..Düğün ünlü Bir Gece Kulübünde Oldu..

  • ANKA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Hakan Peker - Köylü Güzeli 03:08

Hakan Peker - Köylü Güzeli

Dere aynı tepe aynı Gece gündüz hep aynı Yaşamak bir işkence oldu sana Senin isteklerinden anlarmı Bu bahçe tarla Duramazdı artık buralarda Bir gün köyden çıktı artık Şehirli olacak aklına takmış Giymiş basma mor fistan..

Masum 2.Fragmanı 00:32

Masum 2.Fragmanı

Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…..

İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı 00:23

İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı

İstanbul genelinde gece saatlerinde beklenen yağmur öncesi, gökyüzünde ardı ardına çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından Marmara Bölgesi'nde Tekirdağ ba..

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada 00:31

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada

Sultanbeyli'de gece yarısı mahalleye gelen 2 kişi sokakta park halinde bulunan 3 aracın plakasını çaldı. Hırsızların rahat tavırlarıyla dikkat çektiği o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Kocasını Dansçı Kızla Sahnede Basan Kadının İntikamı 01:28

Kocasını Dansçı Kızla Sahnede Basan Kadının İntikamı

Gittikleri tatil köyünde gece eğlenceye devam eden çiftten adam sahneye çıkıp eğlencenin çıtasını biraz daha yükseltmek istemiş. Ancak işin içine dansçı kız girince sahnede tekme tokat daya yemiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Tesettür Abiye Elbiseler 2017 01:01

Tesettür Abiye Elbiseler 2017

Tesettür abiye modelleri 2017 modası ile tesettür abiye elbise ve tesettür abiye kıyafetler çoktan mağazalarda ve online satış sitelerinde satışa sunulmakta. Abiye Fransızca kökenli habillé kelimesinden dilimize geçmiş b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polis Alkollü Sürücülere Geçit Vermedi 01:02

Polis Alkollü Sürücülere Geçit Vermedi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gece, gündüz demeden uygulamalarını sürdüren polis ekipleri alkollü sürücülere geçit vermiyor...

Metro Raylarında Can Pazarı 01:01

Metro Raylarında Can Pazarı

Bursa'da gece yarısı raylara atlayarak metronun altında kalan genç, İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından 1 saatlik çalışmanın sonucunda kurtarıldı...

Genç Kadın Dehşeti Yaşadı 00:25

Genç Kadın Dehşeti Yaşadı

Teksas'ta genç kadın, bir adam tarafından gece yarısı gasp edildi. İşte kadının yaşadığı korku dolu anlar.....

Harun Kolçak  En Büyük Aşk 02:30

Harun Kolçak En Büyük Aşk

Gördüğün gözler benim Duyduğun sesler benim İki elim yakanda Her gece seni ben sevenim Aldığın zevkler benim Tattığın acılar benim Ben varım artık hayatta Çabalama boşuna benimsin Kiminin arabası en büyük Kimi..

Mezuniyet ve Davetler İçin -Dıy-  Gözlük Kabından Clutch Yapımı  Ayakkabı Süsleme 11:08

Mezuniyet ve Davetler İçin -Dıy- Gözlük Kabından Clutch Yapımı Ayakk

Yaklaşan mezuniyet ve gece davetleri için hayat kurtaran kendin yap projeler hazırladım. Hazırlık aşamasında özellikle çanta ve ayakkabı sorunsalı için ufak dokunuşlarla kendi modanızı yaratabilirsiniz. Gözlük kabından ..

  • Kadınca tarafından
  • 2.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Hayaletin Kameradan Bihaber Okulu Dağıtması 01:41

Hayaletin Kameradan Bihaber Okulu Dağıtması

İrlanda'daki bir lisede gece güvenlik kamerasına yakalanan görüntülerde, sözde bir hayalet önce öğrenci dolaplarını karıştırmış daha sonra zemin kaygan levhasını devirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor 00:39

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor

İrlanda'daki bir ortaokulda gece 3'te güvenlik kamerasının çektiği görüntüler tartışma konusu oldu. Kameranın kaydettiği görüntülerde önce öğrenci dolapları kendi kendine yıkılırken sonra temizlik levhası devriliyor. Tüm..

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi)

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rugan Çanta Modelleri 03:05

Rugan Çanta Modelleri

Rugan çanta modelleri asalet ve şıklığı temsil eden özelliklere sahip ve görenleri hemen etkisi altına alarak kendine hayran bırakmayı başarabilen modeller arasında yer almaktadır. Her mevsime, her ortama, her saate uyum..

  • Kadınca tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Tanklar Köylülerin Alkışları Eşliğinde Suriye Sınırında 00:59

Tanklar Köylülerin Alkışları Eşliğinde Suriye Sınırında

Hatay'ın Reyhanlı ilçesi yakınlarında sınır hattındaki Kuşaklı köyünden gece geçiş yapan tanklara köylüler alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu, askerler de el sallayarak karşılık verdi..

Gerçek Vatansever Kimdir 04:50

Gerçek Vatansever Kimdir

B u ülkede işini en iyi yapan insanlar, gerçek vatanseverdir. Ülkesi için sokağa çıkması gerektiğinde, sel olup akması gerektiğinde, susması gerektiğinde, sabretmesi gerektiğinde bunu tereddüt etmeden yapanlar, gerçek va..

Muhteşem Ebru Sanatı 04:35

Muhteşem Ebru Sanatı

Vincent Van Gogh yıldızlı gece tablosunu ebru sanatında yansıtan muhteşem insan...

  • JET TV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamerayı Fark Eden Bisiklet Hırsızı Bakın Ne Yaptı 00:27

Kamerayı Fark Eden Bisiklet Hırsızı Bakın Ne Yaptı

Kayseri'de gece yarısı bir binaya giren hırsız, çaldığı bisikleti götürdüğü sırada güvenlik kamerasını fark edince ortaya benzerine az rastlanır görüntüler çıktı...

Ölü Taklidi Yapan Tavşan 00:03

Ölü Taklidi Yapan Tavşan

Gece Telefonla Oynarken Aniden Babam Girince Ben..

  • JET TV tarafından
  • 1.530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa 03:25

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa

Yıldızını kaybetmişsin Yokuşları yol seçmişsin Ardına bakmadan yılları saymadan Kararından dönmemişsin Farklı yüzlere dokunmuş ama Farklı ellere vermişsin Ne kadar çok ağlamış ve az gülmüşsün Yeniden özlemişsin Bir l..