#Çağatay akman gece gölgenin rahatına bak remix dinle

Kazdağları’ndaki yangın söndürme çalışmaları sabah saatleri itibariyle devam ediyor 02:46

Kazdağları’ndaki yangın söndürme çalışmaları sabah saatleri itibariyle

Kazdağları’nda dün çıkan yangın devam ediyor. Söndürme çalışmaları tüm gece karadan devam ederken, sabahın ilk ışıklarıyla havadan da müdahale başladı. Dağları kaplayan beyaz duman havadan da görüntülendi...

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Sütlü Saray Lokumu Tarifi 06:20

Sütlü Saray Lokumu Tarifi

MALZEMELER 1 Litre süt 1 paket krema(200 gr) 1 su bardagi toz seker(isterseniz 2 3 yk daha katilabilir) 1 cay bardagi nisasta 1 cay bardagi un 1 paket vanilya(isterseniz 2 paket vanilyada konulabilir) 1 yk dolusu tereya..

O bar ateşe verildi! 01:41

O bar ateşe verildi!

Barda çıkan kavgaya silahla müdahale eden görevli bodyguard, 2 müşteriyi öldürdü. Olayın yaşandığı bar, gece geç saatlerde şüpheliler tarafından ateşe verildi...

Abiye hırsızları kamerada 02:20

Abiye hırsızları kamerada

ALTIN, PARA, TELEFON DERKEN, HIRSIZLAR GECE KIYAFETLERİNE DE GÖZ DİKTİ... İKİ KADIN, İSTANBUL FATİH'TEKİ BİR MAĞAZADAN 3 ABİYE ÇALDI... ÜSTELİK O HIRSIZLIĞA KÜÇÜCÜK BİR KIZ ÇOCUĞUNU DA ALET ETTİLER.....

İstanbul'da sıcaklık kaç dereceye düşecek- 01:53

İstanbul'da sıcaklık kaç dereceye düşecek-

#İstanbul’da Silivri ve Çatalca’nın köylerinde #kar yağışı başladı. Valilik, kentte yağmur şeklinde başlayacak yağışın, sıcaklık düşüşüyle karla karışık yağmur ve kara döneceğini uyarısında bulunmuştu. Kentte gece boyunc..

Ev alma komşu al! 03:12

Ev alma komşu al!

EV ALMA KOMŞU AL DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER... İSTANBUL ÜMRANİYE'DE... İDDİAYA GÖRE, BİR KADIN, ÜST KOMŞUSUNA KAFAYI TAKTI... NEREDEYSE HER GÜN KAPILARINI YUMRUKLADI... GECE GÜNDÜZ, BİR RAHAT NEFES ALDIRMADI... O EVDEKİ ANN..

Porsiyonluk  Mini  Köstebek  Pasta  Tarifi 06:47

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi 04:40

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi

Kedi dilike cilekli rulo pasta tarifi Malzemeler 24 adet kedidili kedidilini islatmak icin yaklasik 1 su bardagi soguk süt Düz ve genis bir tepsiye strec folyo koyun.Kedidillerini soguk süte batirip yanyana iki sira hal..

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi 08:04

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi

Hazırlanışı 700 gr kadar tavuk göğsünü büyük küp şeklinde doğrayalım.İçerisine yarım çay bardağı süt çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz, pulbiber,kekik, tozbiber ve karabiber ilave edip karıştıralım.bu şekild..

Yapılacak şaka değildi, yaptı! 01:58

Yapılacak şaka değildi, yaptı!

YAPILACAK ŞAKA DEĞİLDİ, YAPTI! YÜZÜNE KAR MASKESİ TAKIP, HIRSIZ GİBİ DAVRANDI, GECE VAKTİ ARKADAŞININ İŞ YERİNİN KAPISINA DAYANDI… BIÇAKLANMAKTAN ZOR KURTULDU..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Fantalı Pasta Tarifi 10:02

Fantalı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekecekler su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı misir nişastasi 1 su bardağı un 1 kahve fincanı 150 ml sıvıyağ 1 kahve fincanı 150 ml ..

Kabaklı Rulo Buzluk Böreği 02:22

Kabaklı Rulo Buzluk Böreği

Malzemeler; 3 yufka 2 iri veya 3 orta kabak Yarım kalıp kadar beyaz peynir ( kaşar rendesi de olabilir) 1 çay bardağı ayçiçek yağı veya zeytinyağ Pul biber 1 yumurta içine 1 yumurta sarısı üzerine Hazırlanışı; 1.İç mal..

Rusya Ukrayna'nın Birçok Kentine Saldırılar Düzenledi 01:06

Rusya Ukrayna'nın Birçok Kentine Saldırılar Düzenledi

Rusya Savunma Bakanlığı'nın, İstanbul'daki Rusya-Ukrayna müzakerelerinin ardından Kiev ve Çernigov kentlerine saldırıları azaltacaklarına dair açıklamasına rağmen Rus ordusu, bu gece Kiev'e bağlı bazı kentler dahil birço..

Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nda Patlama 00:35

Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nda Patlama

Meksika'daki Popocatepetl yanardağında dün gece saatlerinde patlama meydana geldi. Yetkililer vatandaşlara yanardağdan uzak durmaları uyarısında bulundu...

Alkolü Fazla Kaçırmanın Pişmanlığını Uyanınca Yaşayan Adam 00:20

Alkolü Fazla Kaçırmanın Pişmanlığını Uyanınca Yaşayan Adam

Gece bir eğlence kulübünden eğlenirken alkolü fazla kaçıran adam, bir kadınla tanışıp geceyi o kadınla geçirmiş. Ancak sabah uyandığında kadının çokta güzel olmadığını fark etmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İlk Sahur Heyecanı 01:46

İlk Sahur Heyecanı

TÜRKİYE DÜN GECE MÜBAREK RAMAZAN AYININ İLK SAHURUNA KALKTI, SOKAKLARDA HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA HEYECAN VE RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI...

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi 05:40

Muhallebili Havuçlu Cevizli Kek Tarifi

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı 01:21

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı

Arnavutköy'de iki gün üst üste denize otomobil uçtu. Dün gece saatlerinden denize uçan araçlardan bir tanesi sabah saatlerinde dalgıç yardımı ile denizden çıkarıldı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi...

Her Pazarda Aynı Manzara Tonlarca Çöpün Çilesini Temizlikçiler Çekiyor 03:18

Her Pazarda Aynı Manzara Tonlarca Çöpün Çilesini Temizlikçiler Çekiyor

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde kurulan Salı pazarının ardından geriye tonlarca pazar arttığı ve çöp çıkıyor. Pazar sonrası hemen harekete geçen temizlik ekipleri ise gece geç saatlere kadar sokakta temizlik yapıyor...

20 Ay Önce Sel Afeti Yaşayan Dereli’De Su Seviyesi Yükselen Dere Paniğe Neden Oldu 02:44

20 Ay Önce Sel Afeti Yaşayan Dereli’De Su Seviyesi Yükselen Dere Paniğ

Giresun'da eriyen kar suları ve yüksek kesimlerde etkili olan yağış Aksu Deresi'nin su seviyesini yükseltince 20 ay önce sel afeti yaşanan Dereli ilçesinde şehir içi yan yolu çöktü, vatandaşlar gece korku ve panik yaşadı..

Nils ve Uçan kaz 43.Bölüm 12:25

Nils ve Uçan kaz 43.Bölüm

Nils ve Uçan kaz 43.Bölüm Tuhaf Bir Gece Kuşu yeni bölüm TRT ÇOCUK NİLS VE UÇAN KAZ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 529 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İzmir’de şiddetli rüzgar tekneyi devirdi 03:24

İzmir’de şiddetli rüzgar tekneyi devirdi

İzmir'de gece saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar, Balçova ilçesi İnciraltı sahilinde turistik tekneyi devirdi...

Ziynet Sali Bodrum’u salladı 03:02

Ziynet Sali Bodrum’u salladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren Ziynet Sali hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı...