#Çağla kemerlerimi nasıl kullanıyorum moda güzellik

Saç Bakım Rutinim 14:02

Saç Bakım Rutinim

Ben de bayılıyorum “kim nasıl saçını yıkıyor? ne kullanıyor ? ne bakımı uyguluyor ? ” diye interneti kurcalamaya. Bugün de benim zamanla oturttuğum ve saçlarımdan daha memnun olmamı sağlayan tüyoları paylaştık. İyi Seyi..

Yeni Başlayanlar İçin Göz Makyajı 03:29

Yeni Başlayanlar İçin Göz Makyajı

Yeni başlayanlar için tüm ayrıntılarıyla göz makyajı nasıl yapılır videomuzda.Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın...

  • ANKA tarafından
  • 1.499 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru 04:49

Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru

İnci gibi dişler, pürüzsüz bir cilt, pırıl pırıl parlayan saçlar! Nasıl? Kate Middleton kelimenin tam anlamıyla bir güzellik ve kusursuzluk abidesi gibi duruyor değil mi? Ama pek öyle değil. Onun da mümkün olduğun..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Buray-Sevdalar Sevdalar 03:20

Buray-Sevdalar Sevdalar

Bir gülüşünle başladı Yüreğimde fırtına Bana hiç danışmadan Aşk kapımda Sen bahara ahenk veren Sarmaşık yediveren Güneşimde can bulup Sarılsan Yar ne olur dokun bir kere Yüreğim yaprak döküyor Beni görsen sensiz Halim ..

Doğal Ve Işıltılı Yaz Makyajı! 05:12

Doğal Ve Işıltılı Yaz Makyajı!

Işıltılı makyaj denilince akla simli, pullu farların kullanıldığı yüzümüzü pasparlak hale getirecek bir makyaj uygulaması gelmesin. Çünkü ışıltı kavramı far tonlarında geçerli olan bir teknik değil.Mükemmel bir ışıltılı ..

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla 02:56

Sinan Akçıl FT. Otilia - Aşkla

Bir gün yaşanınca güzellik yok olunca Beni sevecek misin sen? Evet Evet Yoksa başkasıyla heyecanına sığınıpta Benle ölecek misin sen? Noluyor burda? bunlar nasıl sorular ya Sana aşkımı bugün yarımsın Kimileri zorla seve..

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu 19:59

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu

Meşhurlar gibi mi görünmek istiyorsunuz? Sizi çok iyi anlıyorum! İşte, burada size bütçeniz az olsa bile milyonerler gibi görünmenize yarayan harika ipuçları! Diğer bir deyişle, her kızın bilmesi gereken en iyi güzelli..

Kemal Karakuş - Bu Aralar 03:35

Kemal Karakuş - Bu Aralar

Bu Aralar şarkı sözleri ile Birden çıktın karşıma nefes alamadım Bedenim dondu adım atamadım öyle kalakaldım Bu nasıl güzellik Allahım aman değmesin nazar Aklımda sen varsın bu aralar Başıma ne geldi anlamadım Gözle..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü 04:42

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü

Grup Abdal Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü Sözleri Malatya/Arguvan-Hasan Durak-İhsan Öztürk Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden (Nedem Nedem Geceden) Şavkı Vurmuş Pencereden..

  • PengoTV tarafından
  • 6.603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Lezzetli Dikenli Armut kaktüs hiç yedinizmi !! 08:39

Lezzetli Dikenli Armut kaktüs hiç yedinizmi !!

Dikenli armut kaktüsünü toplamak ve pişirmek nasıl yapılır !!! Pisuarez bize nasıl yapılacağını anlatıyor. Hiçbir pişirme eşyasına ihtiyacınız yok.Bir ateşin üzerinde koymamız yeterli. İlkel stil pişirme! Basit ve lezz..

J Balvin - Safari 03:24

J Balvin - Safari

Safari [Intro: Pharrell Williams & (J Balvin)] A ella le gus- A ella le gus- A ella le gus- A ella le gusta (leggo') A mí me gusta (bebé) A ella le gusta (así bebé) Bailar me gusta (baila pa' mi) A ella le gusta [Hook:..

  • PengoTV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş 03:14

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş

Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanıca yaptığın haksızlıklar Güçlendim, her şey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarı..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı 04:23

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı izle..

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz 03:18

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz

Sıçanları gıdıklama nasıl tepki verdiğini inceleyerek, bilim adamları nasıl bir beyin süreçleri içgörü kazandığını ve hissi yanıt veriyor.. Eğer gıdıklama yaparken neden gülüyorsunuz? Berlin Humboldt Üniversitesi bili..

  • PengoTV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri 07:50

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri

Vücut tipine göre giyinmek, vücudumuzun kusurlu bölgelerini kapatmak ve daha güzel görünmek için çok önemli. Peki ya siz hangi vücut tipisiniz?..

  • Kadınca tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göz Şeklini Öğrenme 02:50

Göz Şeklini Öğrenme

Göz Şeklini Öğrenme Göz şeklini bilmeyenler videomuzu izledikten sonra nasıl göz şekline sahip olduklarını kolayca öğrenecekler..

  • Kadınca tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadınlar İçin Hayat Kurtaran 10 Kolay Ve Pratik Çözüm Önerileri... 04:44

Kadınlar İçin Hayat Kurtaran 10 Kolay Ve Pratik Çözüm Önerileri...

Kadınlar İçin Hayat Kurtaran 10 Kolay Ve Pratik Çözüm Önerileri... Bu videoda Nasıl daha tarz olunur resimlerde nasıl daha güzel çıkılır odugundan nasıl daha formda gözükülür ve daha fazlası için çözüm önerileri getirilm..

  • Kadınca tarafından
  • 3.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teröristlere Silahlar Böyle Geliyor 02:50

Teröristlere Silahlar Böyle Geliyor

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman patlamalarda kullanılan bombaların ülkeye nasıl girdiğini canlı yayında anlattı. Araçlara yüklenen patlayıcıların Lice ve Derik'ten temin edildiği ve buradan Ankara ile İ..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Mahsun Kirmizigül-Nemrudun Kizi 04:45

Mahsun Kirmizigül-Nemrudun Kizi

Nemrudun kızı yandırdı bizi Çarptı sillesini felek misali Sil yazımızı kurtar bizi Çarptı sillesini felek misali Mevlam gör bizi Ocağım söndü nasıl belâdır Bırakıp gitti bu ne devrandır Dünya gözümde kerbelâdır ..

Kerim Yağcı-Eklemedir Koca Konak 03:42

Kerim Yağcı-Eklemedir Koca Konak

Eklemedir koca konak ekleme aman aman Nazlıda yarim yine yine geldi aklıma Nasıl edeyim başımdaki sevdaya Aman aman dostlar yoldan geldim yorgunum Ortada boylu bir güzele vurgunum Bizim bağa gideriken serhaya aman aman Ç..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Eyeliner Çekme Teknikleri Ve Makyaj 2017 04:47

Eyeliner Çekme Teknikleri Ve Makyaj 2017

Makyaj yaparken makyajın olmazsa olmazı eyeliner nasıl çekilir,hatalar nasıl düzeltilir,farklı yöntemler nelerdir ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..