#Çağrı bi sigara İcimlik daha kal

Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..

Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 03:01

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

Sözler İçim dökülmez denizlere birikir Rüzgarım esmez ama diridir Ellerim ne zaman uzandıysa sana Masum gönlüm gözünde delidir Susup geçme kal biraz benimle Gurur dağları engin ama aşarız seninle Biliyorum ne desem fayd..

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Asil Türkmen - Kanadım Ol 03:27

Asil Türkmen - Kanadım Ol

Asil Türkmen - Kanadım Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Göçmenim bilmezim anlaman gerek Gel dediysen korkmadan kal demen gerek Hiç değil en zoru azsan sevilmek Baksana hevesim de geçti geçecek Gel kanadım ol gel uçmaya Be..

İtalya'da Bulunan Çin Sağlık Ekibi Açıklaması 01:13

İtalya'da Bulunan Çin Sağlık Ekibi Açıklaması

duyarlı tüm vatandaşların evde kal..

Evde Kalmaktan Sıkılan Ufaklığın İsyanı 00:32

Evde Kalmaktan Sıkılan Ufaklığın İsyanı

Türkiye genelindeki Corona virüs salgınını önlemek için evde kal Türkiye dendi ve bir çok insan buna uydu. Evde kalmaktan sıkılan bir ufaklık böyle isyan etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Komşularına Balkonda Konser Veren Vatandaş 00:26

Komşularına Balkonda Konser Veren Vatandaş

Corona virüse karşı Evde Kal'ınan süreçte insanlara moral olması amacıyla balkonda konser veren vatandaş ikamet ettiği bölgede kısa süreli konser havası yaşatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Albüm) 44:03

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 12 Muhayyer Kürdi (Full Al

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 12 MUHAYYER KÜRDİ (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Muhayyer Kürdi Peşrev 00:00 2. Varmı Hacet Söyleyim Ey Gültenim 00:52 3. Yaylı Tanbur Taksimi 03:38 4. Bakışı Çağırır Beni Uzaktan 04:4..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Rehle Rehle Na - Hindi Pop- Indian Song by Hunterz 04:17

Rehle Rehle Na - Hindi Pop- Indian Song by Hunterz

Rehle Rehle - Hunterz - Lyrics rehle rehle naa yaar meri ankhiyon mein rehle rehle naa raat din tu rehle rehle naa yaar meri dhadkan mein aa rehle rehle naa manja tu yeh main naa janu mujhe pyaar yeh kaise hogeya yeh b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.147 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Khiza Ke Phool Pe, Zindagi Ke Safar - UZAIR & Shajar - Sad Hindi Song - Heart Touching Songs 2017 02:43

Khiza Ke Phool Pe, Zindagi Ke Safar - UZAIR & Shajar - Sad Hindi Song

Uzair & Shajar pays tribute to the legendary singer Kishor Kumar with one of his biggest bollywood hits of all time Khiza ke Phool pe ati kabhi bahar nahi & Zindagi k Safar Mein Guzar Jaate the most beautiful hear..

  • PengoTV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kadınım Teaser 00:15

Cenk Eren - Kadınım Teaser

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kadınım 04:32

Cenk Eren - Kadınım

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça 04:28

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça Şarkı Sözü Dinle Albüm Adı : Beyaz Köpükler Gönderen : deli sevda Düzelten : Caesar Kapın her çalındıkça, o mudur diyeceksin Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin Hele bir yal..

Senaryo Nasıl Yazılır ? 02:41

Senaryo Nasıl Yazılır ?

Senaryo yazmak, sürekli senaryo yazılarak öğrenilir. Üzerinde defalarca çalışılan ve birçok revizyonlardan geçen bir senaryo final haline ulaşır. Senaryo yazarken ekonomik olmak çok önemlidir. Ne bir fazla ne bir eksik, ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şiyar û Dijwar Dîlberê Dîlber (Akustik) Kürtçe 04:00

Şiyar û Dijwar Dîlberê Dîlber (Akustik) Kürtçe

Şarkı Sözleri Dîlberê Dîlber Tu weka gulekê vebû ye di dilê min de; Erd û ezman ê min tu ye,ronî ya çavê min. Xweşikbûn a te bû ye bela li serê min; Ma ne bese Dîlber,de were ba min. Dîlber ê dîlber,dîlber a min ê..

  • PengoTV tarafından
  • 2.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce