#Çağrı kapıyı kapat müzik dinle

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Tiyatro Mavi Ay Fal Kulübü 06:42

Tiyatro Mavi Ay Fal Kulübü

Nisan 2017 Uşak turnemiz sırasında, boş vakitlerini kahve falı bakarak değerlendiren Gökay Yoluş'un performansını izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu 01:20

Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu

Reklamı Kapat Çetintaş Giyim, Üretimi Durdurdu 49 dakika önce Erkek giyiminde 1953'ten beri üretim yapan Çetintaş Giyim, üretimini durdurma kararı aldı. Firmanın yönetimi fabrikanın kapanmasını istemediği için ortak ara..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Zeynep Bastık - Her Yer De Sen 03:42

Zeynep Bastık - Her Yer De Sen

Zeynep Bastık Her Yerde Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalnızlıksa konuyu bilen benim Sorgusuzca yine seven benim Zamansızca karşımda hayalin Rica etsem lütfen gider misin Durmak yoktu aşksa İnanmışım yalancıya Kalbim s..

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix) 03:47

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix)

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix) Dinle Ay vurur ayan beyan geldim kapına yayan Sen değil misin beni ha bu hallere koyan Ay dedin aya geldim sana sevdaya geldim Rize'den İstanbula yürüdüm yayan geldim Ya b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genco Ecer - Kalp Kıranlara 04:02

Genco Ecer - Kalp Kıranlara

Genco Ecer - Kalp Kıranlara Dinle Söz & Müzik: Genco Ecer Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Yönetmen: Hasan Kuyucu..

Şerafettin Çaylı - Nefes 03:46

Şerafettin Çaylı - Nefes

Şerafettin Çaylı - Nefes Dinle öz - Müzik: Şerafettin Çaylı Aranjör: Şervan Ayaz Mix - Mastering: Şervan Ayaz Yönetmen: Erçin Öztürk Yrd. Yönetmen: İzzet Arslan Drone Pilot: Burak Kaan Soylu Kurgu - Montaj: Maryam Sems..

Atabey Aydın - Gece Sensiz 05:17

Atabey Aydın - Gece Sensiz

Atabey Aydın - Gece Sensiz Dinle ''Gece Sensiz şarkı sözleri ile Gece sensiz erken gelir Erken gelir son günlerde Uyku girmez gözlerime Sabah olmaz son günlerde Penceremde kuşlar ötmez Sazımdaki teller susmaz Bahçem..

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok 03:30

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok

Panik Yok şarkı sözleri ile Hey Çaldım aç kapıyı Korkma sakın ben geldim panik yok Hadi çek al beni içeri Tabi boşsa yatağının sol köşesi Yanıyorum ahh yanıyorum Mum gibi eridim bitiyorum Doldum taştım geliyorum..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git 03:51

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git

Eğer beni sevmiyorsan Çekti çekti çek çektir git Burdan bıktım diyorsan Çekti çekti çek çektir git Bir kere daha denemiyorsan Çekti çekti çek çektir git Al fotokopini çektir git Çekti çekti çek çektir git Eğer eğlenmiy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Turan Şahin  Ya Ben Anlatamadum Official Video Remix 03:34

Turan Şahin Ya Ben Anlatamadum Official Video Remix

Turan Şahin Ya Ben Anlatamadum Official Video Dinle Ay vurur ayan beyan geldim kapına yayan Sen değil misin beni ha bu hallere koyan Ay dedin aya geldim sana sevdaya geldim Rize'den İstanbula yürüdüm yayan geldim Ya ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip) 03:57

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip)

Resul Dindar / Yaşlan Benimle Söz: Volkan Bekci Müzik: İsacan Çiçek Yapım: Rd Müzik * Düzenleme: Resul Dindar Orkestrası Davul: Necati Atakan Teoman Bass: Çağrı Doğan Gitar: Caner Güneysu Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: ..

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur 03:29

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur

Kapundaki Nar Midur Yapım: Rd Müzik Söz: Anonim Müzik: Ali Baran * Aranje: Evren Arkman Davul: Arıkan Sırakaya Akustik&Klasik Gitar: Erim Arkman Bass Gitar: Çağrı Doğan Yaylılar: İstanbul Strings Kemençe: Ekin Uzunlar D..

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara 04:11

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara

‘Duman Aldi Dağlara’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Anonim * Düzenleme: Resul Dindar Aranje: Evren Arkman Davul: Atakan Teoman Gitar: Erim Arkman Bas: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: Emre Gürsoy Tulum: Gökhan Alpt..

Resul Dindar _ En Sonum 03:11

Resul Dindar _ En Sonum

‘En Sonum’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Düzenleme: Evren Arkman Gitar: Erim Arkman Bass: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Yaylılar: İstanbul Strings Mix,Mastering : Evren Arkman Stüdyo: Harems Fotoğraf:Cana..

Resul Dindar _ Sırdaş 03:53

Resul Dindar _ Sırdaş

‘Sırdaş’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Aranjör: Selim Bölükbaşı Davul: Arıkan Sırakaya Bass: Çağrı Doğan Yaylılar : Gündem Yaylı Grubu Gitar: Can Tekin Alp Kemençe & Cura & Perküsyonlar: Selim Bölükbaşı Mix, M..

Melike Sidar - Yağmur 04:20

Melike Sidar - Yağmur

Usage Policy: Yağmur şarkı sözleri ile Gözlerimden akan yaşlara bak. Yağmurum sel olmuş. Her kapıyı çalar gönlüm; Yine seni arar. Sensiz kaldım uçurumlarda. Bense gereksiz umutlarda, Yolunda gelmeni gözlerim. Özledim..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Cengiz Özkan   Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını 06:15

Cengiz Özkan Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını

Seher vakti çaldım yarin kapısını Baktım yarin kapıları sürmeli Boş bulmadım otağının yapısını Çıka geldi bir gözleri sürmeli Aslanım eller eller Kokuyor güller güller Ne bilsin eller eller Perişan hallerimi Açtı..

  • slmn kç tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek 03:26

Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek

Sebepsiz Çiçek şarkı sözleri ile Yok olsun hayatımdan Vurupta kapıyı çıkan Gelmesin aklıma Hergün canımı yakan Unutmasında benden ona kalan Ah bile değil hepsi yalan dolan Gerisi sadece ah falan filan Atmas..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Simge - Yalnız Başına (Akustik Live Versiyon) 03:58

Simge - Yalnız Başına (Akustik Live Versiyon)

Bin ah edip hayatın karşısında Öylece kalakaldım Seyredip durdum eskide ne varsa Yalnızca bende saklı Ooo o o ooo o o ooo ooo ooo Bakalım ne kadar da doğruymuş Dünden sonra yarın olur mu? Yalnız başına yalnız başı..