#Çağrı kapıyı kapat müzik dinle

Tehlikeli Karım 3. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Tehlikeli Karım 3. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Tehlikeli Karım 4. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Tehlikeli Karım 4. Bölüm 1. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Dünyada Fakir Bırakmayacak Zekat Anahtarı 01:25

Dünyada Fakir Bırakmayacak Zekat Anahtarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaletsiz gelir dağılımına dikkati çekerek petrol zengini ülkelere seslendi. Erdoğan, Salt zekatlarını tespit edip fakir ülkelere verseler dünyada fakir kalmaz sözleriyle çağrı yaptı...

Tehlikeli Karım 4. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Tehlikeli Karım 4. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Tehlikeli Karım 6. Bölüm Fragmanı (Final) 01:00

Tehlikeli Karım 6. Bölüm Fragmanı (Final)

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Sarı Taksi Terörü Kamerada 02:11

Sarı Taksi Terörü Kamerada

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çağrı üzerine içerisinde kadınların da olduğu yolcuları aracına alan UBER sürücüsü ve yolcuları, taksici bir grup tarafından yolu kesilerek tekme ve yumrukla darp edildi. Dehşet anları cep te..

ADD'nin Darbe Sevici Paylaşımı İçin Soylu'dan Açıklama 01:40

ADD'nin Darbe Sevici Paylaşımı İçin Soylu'dan Açıklama

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 27 Mayıs'ın yıldönümünde yaptığı darbeyi öven skandal paylaşım sosyal medyada büyük tepki almıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'taki esnaf ziyaret sırasında konuyla ilgili açıkla..

Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca 01:39

Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca

Diyarbakır'da Selahattin Demirtaş'ın yaptığı çağrı sonucu çıkan 6-7 Ekim olaylarında 3 arkadaşıyla birlikte vahşice öldürülen Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz'ün yaptığı konuşma büyük beğeni kazandı...

Ece Seçkin Afrika'da Kabile Reisi Tarafından Evlendirildik 05:01

Ece Seçkin Afrika'da Kabile Reisi Tarafından Evlendirildik

Seçkin, klip çekimi için gittikleri Afrika'da, gece çekimleri sırasında gelen evlenme teklifiyle yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi ve orada kabile reisi tarafından da evlendirildiklerini söyledi. İşte Ece Seçkin ve nişanl..

  • BETA tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sonet İnternet İlk 6ay Bedava 00:10

Sonet İnternet İlk 6ay Bedava

6 Ay Bedava Fiber İnternet Yeni Yıl Kampanyası, Mutlu Yıllar Türkiye http://sonet.com.tr/bireysel/kampanyalar-2020-yeni-yil-kampanyasi.html Bu paketler kaçmaz, 2020 yılında da internetin zengin dünyasına 6 AY BEDAVA olar..

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı 00:52

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı Çarşamba Akşamı Fox'ta!nnHande Erçel ve Kerem Bürsin’ e; dizide Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümül..

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman 00:59

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman

nSenaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza K..

  • GÜL tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bu merkez, koronalıların ihtiyaçlarını karşılıyor 05:56

Bu merkez, koronalıların ihtiyaçlarını karşılıyor

Adana'da, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren ‘Covid-19 Çağrı Merkezi’, test sonucu pozitif çıkan vatandaşların ve kendilerinde hastalık şüphesi olduğunu belirten vatandaşların, mobil müdahale ekibiyle ihtiyaçla..

4 çocukla mucize kurtuluşu anlattı- Onlara şarkılar söyledim 01:20

4 çocukla mucize kurtuluşu anlattı- Onlara şarkılar söyledim

İzmir'deki depremde 4 çocukla enkaz altında kalarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Fatma Aladağ, deprem anı ve sonrasında yaşadıklarını 'mucize' olarak tanımlıyor...

Ruhani'den Biden'a 'Hataları Telafi Et' Çağrısı 01:26

Ruhani'den Biden'a 'Hataları Telafi Et' Çağrısı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ABD’nin yeni başkanı Biden’a çağrı yaptı. Biden hükümetinin geçmişteki hataları telafi etmesi gerektiğini söyledi...

Uzaktan talimatla kurtuldu 01:21

Uzaktan talimatla kurtuldu

7 AYLIK BEBEĞİN BOĞAZINA HAVUÇ PARÇASI KAÇTI, EVLADI KUCAĞINDA CAN ÇEKİŞEN ANNE PANİKLE 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’Nİ ARADI. ACİL TIP TEKNİSYENİNİN TELEFONDAN VERDİĞİ TAKTİK AYSİMA'NIN HAYATINI KURTARDI...

Aşısızlara PCR zorunluluğu gündemde 03:06

Aşısızlara PCR zorunluluğu gündemde

AŞI İÇİN YOĞUN BAKIMDAN ÇAĞRI..

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Cep telefonları akıllı cihazlar bomba mı? 10:15

Cep telefonları akıllı cihazlar bomba mı?

Hizbullah militanlarına aynı anda düzenlenen çağrı cihazlarını patlatma operasyonu bize neler anlatıyor... Cep telefonları Akıllı cihazlar, ev aletleri Elektrikli Arabalar bomba mı? Nasıl önlem alabiliriz.....

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun 00:55

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun

ABD Başkanı Donald Trump, Barack Obama’nın seçimler sırasında, telefonlarını dinlettiği iddialarının araştırılmasını istedi. Beyaz Saray Kongre’ye 2016 yılında soruşturma gücünün yürütmenin başı tarafından suistimal edil..

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi 09:26

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım'ın, çeşitli sanat dallarında çalışmalarını sürdüren yaklaşık 90 sanatçıyla bir araya geldiği toplantı sona erdi. Yıldırım, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren..

  • ANKA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle 2:33:36

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle

Çöl Aslanı Ömer Muhtar (Lion of the Desert) filminin Almanca sinema afişi ... Çevrildikten bir yıl sonra devrin İtalya başbakanı Giulio Andreotti filmin İtalyan ... Bunlardan Muhammed'in hayatını konu alan 1976 yapımı Ça..

  • Tv Series tarafından
  • 6.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce