#Çağrısı

Savcı Sayan'dan Deniz Baykal'a Çağrı 00:48

Savcı Sayan'dan Deniz Baykal'a Çağrı

Eski CHP'li Savcı Sayan, Deniz Baykal'a samimi çağrımdır... başlığıyla referandumda evet demesi çağrısı yaptı...

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti 06:02

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti

Rusya ve Türkiye’de çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Şıklaroğlu cezaevi yolunca gençlere okuyun çağrısı yapt..

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..

Merkez Bankası Başkanı: TL'ye Çağrıyı Merkez Bankası Olarak Destekliyoruz 01:59

Merkez Bankası Başkanı: TL'ye Çağrıyı Merkez Bankası Olarak Destekliyo

TCMB Başkanı Çetinkaya, finansman kararlarında Türk lirasının esas alınmasının son derece önemli olduğunu belirterek, Buradaki yaklaşımı (TL'ye destek çağrısı) Merkez Bankası olarak destekliyoruz. dedi...

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi 02:39

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dolarlarınızı bozdurun' çağrısı üzerine Türkiye dolara karşı adeta savaş açtı. Türkiye'nin dört bir yanında esnaf da dolarını bozduran vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı...

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Demet Akalın'dan ''Hayatına Sahip Çık'' Mesajı 00:19

Demet Akalın'dan ''Hayatına Sahip Çık'' Mesajı

Son dönemlerde çok fazla olay yaşayan canım ülkemin, canım insanları bir hayli yıprandı ve korkuyor. Demet Akalın'ın bu çağrısı da tam olarak bunu ilgilendiriyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto 00:46

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto

Belki de Güney Kore'nin şimdiye kadarki en büyük protesto hareketi haline gelen 6. altın hafta sonu için düzenlenen toplantıda, Seul'teki yüz binlerce göstericiler Cumhurbaşkanı Park Geun-hye'nin tasfiyesini talep etti. ..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

BM İnsan Hakları Örgütü Türkiye'de Ciddi İnsan Hakları İhlalleri Yapıldı 01:09

BM İnsan Hakları Örgütü Türkiye'de Ciddi İnsan Hakları İhlalleri Yapıl

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Örgütü yayınladığı raporunda Türkiye'de terör örgütü PKK ile ateşkes sürecinin sona erdiği Temmuz 2015'ten bu yana Güneydoğu Bölgesi'nde yapılan askeri operasyonlar sonucu yaklaşık iki b..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara 02:00

Hollanda'da Seçim Öncesi Liderler Arasında Münazara

Hollanda, Türkiye ile krizin gölgesinde yarın yeni başbakanını seçmek üzere sandığa gidiyor. Başbakan adayları dün canlı yayında münazarada karşı karşıya geldi. Münazaranın gündeminde Türkiye ile yaşanan diplomatik kriz ..

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi 02:00

Hollywood Yıldızı Somali İçin THY'ye Seslendi

Afrika'nın en yoksul ülkelerinden Somali'de yaşanan kuraklık ve ölümler Hollywood yıldızlarını harekete geçirdi. Somali'ye uçuş yapan tek batılı havayolu şirketi Türk Hava Yolları olunca, ünlü komedyen Ben Stiller, THY’n..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Avrupalılar AB'nin Korunması İçin 60 Şehirde Gösteri Düzenledi 00:23

Avrupalılar AB'nin Korunması İçin 60 Şehirde Gösteri Düzenledi

Kendilerini Pulse of Europe (Avrupa'nın Nabzı) olarak adlandıran bir grubun sosyal medyadan yaptığı çağrı üzerine dün Avrupa Birliği ülkelerinde ortak gösteriler düzenlendi. Frankfurt'tan Viyana'ya, Amsterdam'dan Brüks..

CHP'li Tuncay Özkan'a Vatandaştan Tokat Gibi Cevap 00:33

CHP'li Tuncay Özkan'a Vatandaştan Tokat Gibi Cevap

CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan, yalan söyleyerek vatandaşı kandırmaya çalıştı. 16 Nisan referandumu için hayır çağrısı yapan, FETÖ, PKK ve diğer terör örgütlerinin evet dediğini savundu, söylediği yalanla hayır ..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Süleyman Demirel'in İhtilal Çağrılarına Yanıtı izle 00:58

Süleyman Demirel'in İhtilal Çağrılarına Yanıtı izle

Süleyman Demirel'in ihtilal çağrısı yapanlara karşı verdiği yanıt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berlusconi′nin Kuzular 01:03

Berlusconi′nin Kuzular

İtalya'nın eski başbakanı Silvio Berlusconi'nin Paskalya arifesinde yayınlanan videosunda Paskalya'da et tüketmeme çağrısı yapıldı. İtalyan kasaplar lobisi videoya tepki gösterdi...

  • Umut Tv tarafından
  • 499 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barack Obama Fransızlara Çağrısında Bulundu 01:38

Barack Obama Fransızlara Çağrısında Bulundu

Barack Obama Fransızlara Çağrısı- dünya haber..

İstanbul Lgbti Onur Yürüyüşü Davetiyesi 00:56

İstanbul Lgbti Onur Yürüyüşü Davetiyesi

15. İstanbul LGBTI Onur Yürüyüşü Çağrısı, “Aramızda Ne Var?” temasıyla yapılan hafta kapsamında 19-25 Haziran tarihleri arasında Taksim ve çevresindeki çeşitli mekânlarda etkinlikler düzenleniyor. Hafta, 25 Haziran’da dü..

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..