#Çağrısı

Bir Mesaj Attı 1000 Kişilik Ailesi Oldu 01:33

Bir Mesaj Attı 1000 Kişilik Ailesi Oldu

Düğününde yalnız olmak istemeyen genç sosyal medyasından yaptığı ailem olurmusunuz cağrısı sonrası düğününe 100 araçlık bir konvoy oluştu...

Jüri Stüdyoyu Terk Etti Yarışmacılar Şaştı Kaldı! 17:01

Jüri Stüdyoyu Terk Etti Yarışmacılar Şaştı Kaldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Simay Tokatlı kombiniyle yine jüriyi tarz almak için ikna etmeye çalıştı sonra da jürinin kararına isyan etti ve 2 gündür bitirdiniz beni ded..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci İsrail'de Panik Halk Sığınaklara Kaçıyor 00:30

İşgalci İsrail'de Panik Halk Sığınaklara Kaçıyor

İşgalci İsrail'i korku sardı. Gazze'den direniş gruplarının attığı füze sonrası kırmızı alarm verilerek sığınaklara inilmesi çağrısı yapıldı...

Bayern Münih'in Beşiktaş Paylaşımı 00:09

Bayern Münih'in Beşiktaş Paylaşımı

Şampiyonlar Lig Son 16 Kura Çekiminde Beşiktaş'ın Temsilcisi Alman Devi Bayern Münih Oldu. Kuru Çekimi Sonrası Bayern Münih Resmi Hesabından Bu Paylaşım Yapıldı...

  • OFSAYT tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kudüs'te İsrail zulmü!  95 yaralı 06:18

Kudüs'te İsrail zulmü! 95 yaralı

Filistin İslam güçlerinin çağrısı üzerine, Filistin’inin her yerinde Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını protesto için gösteriler yapıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Türkiye Erken Seçime Gidiyor 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Türkiye Erken Seçime Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli'nin erken seçim çağrısı üzerine gerçekleşen görüşmenin ardından 24 Haziran'da erken seçim olacağını açıkladı...

Çinli İtfaiyecilerin Kaygan Zemin İle İmtihanı 00:35

Çinli İtfaiyecilerin Kaygan Zemin İle İmtihanı

Acil durum çağrısı gelen Çinli itfaiyeciler itfaiye merkezinde hazırlıklara geçmek için koşuştururken kaygan zeminin gazabına uğramış...

  • JET TV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz 00:34

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz

ABD, İran’ın balistik füze denemesi yaptığını ileri sürerek BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'nin yeni atadığı BM Daimi Temsilcisi Haley de Savaş başlığı taşıyan balistik füze testi yapmamaları gerekti..

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek 01:15

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek

İspanya Senatosu 27 Ekim Cuma günü Katalonya’nın özerkliğinin askıya alınması teklifini oylayacak. Senato, Katalonya Başkanı Carles Puigdemont’u oturuma davet ederek konuşma yapmasını istemişti ancak Katalan lider bu tal..

Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı 02:37

Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı

Hafter köşeye sıkıştı. Bir darbede ülkedeki aşiretlerden geldi. Türkiye Kahire bildirgesi için kararını verdi. Avrupa Birliği ateşkes çağrısı yaparken, Mehmetçik ise Yunan askerine ayar verdi. Çatışma bölgelerinden de sı..

Avrupa Birliği Türkiye Gündemiyle Toplandı 01:33

Avrupa Birliği Türkiye Gündemiyle Toplandı

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında yaşanan gerginliklerin artması üzerine AB dışişleri bakanları bir araya geldi. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de petrol arama faaliyetleri ve Libya politikası konusunda yaptırım değil uyarı ..

Acılı Anne Kızına Dönmesi İçin Böyle Çağrıda Bulundu 01:36

Acılı Anne Kızına Dönmesi İçin Böyle Çağrıda Bulundu

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa götürülen ailelerin Diyarbakır HDP il binası önündeki evlat nöbeti devam ediyor. 1 yılı aşkın süredir oturma eylemlerini sürdüren o anneler, evlatlarına teslim ol ç..

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde içerde kalan ve kurtarılan kişilerin ses kayıtları ortaya çıktı 02:00

Yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde içerde kalan ve kurtarılan kişilerin s

İzmir’de depremde yan yatan Cumhuriyet Sitesi’nde yaşayan kişilerin panik anları ses kayıtlarına yansıdı. Apartmandaki kişiler o anlarda kendi aralarında kurdukları iletişim grubundan haberleşirken, içerde bulunanlar kap..

Murat Boz'dan Alkışlanacak Hareket 02:31

Murat Boz'dan Alkışlanacak Hareket

Kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların hayalini gerçekleştiren Mutluluğun Adresi Derneği, önceki gün Uşak'ta yaşayan Gülsüm'ün sesi oldu. Progeria (vücudun prematüre yaşlanması) hastası olan Gülsüm, dernek aracığıyla Mura..

  • BETA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka sayısı 670 01:04

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka s

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 9'a ulaştığını söyledi. Yaşlı ve direnci zayıf 5 hastamızı kaybettik diyen Bakan Koca, 311 yeni vaka tespit edildiğini ve vaka say..

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..

HER ŞEY BAŞLADI! Tarihe Geçecek Dönemdeyiz! 1:26:47

HER ŞEY BAŞLADI! Tarihe Geçecek Dönemdeyiz!

Olağan Üstü Zamanlardan Geçiyoruz Tarihi Bir Dönemdeyiz! Bundan Sonra Ne Olacak? Olanlardan Sonra Bunlara Dikkat! Uluslararası Yardım Çağrısı Topraklarımız Çok Değerli Bu Zorlu Günlerde Herkese Sabır Diliyoruz...

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TEK TEK UYARDI! Ruhunuzu Kurtarın! Kaçış Projeleri 1:39:42

TEK TEK UYARDI! Ruhunuzu Kurtarın! Kaçış Projeleri

09:24 Gündem değerlendirmesi 17:21 Bu bir yardım çağrısı mı? 28:19 İnsanı insan yapan... 35:14 Gözü doymak bilmeyenler... 43:09 Onların karakterleri böyle 50:26 Milleti düşünen insan... 01:00:54 Ruhunuzu kurtarın! 01:1..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 9 ay önce
Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması 02:14

Taliban sözcüsünden Türkiye ve Türk askeri açıklaması

Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahit, yeni bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye ile iyi ilişkiler istediklerini söyleyen Taliban sözcüsü, Afganistan’da yabancı asker bulunmasına karşı olduklarını vurguladı. 31 Ağus..