#Çelik tövbe ettim müzik dinle

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Hande Yener - Beni Sev 04:29

Hande Yener - Beni Sev

Hande Yener - Beni Sev Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel bu hayat seninle güzel Ömür boyu bekledim Masal yaşat bana Yer etmesin acılar Gelinir gidilir sevilir Bu aşkın yolu belli Hayal ettim seni Beni sev beni sev Beni s..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Mehmet Erdem - Ağlayamam 03:42

Mehmet Erdem - Ağlayamam

Mehmet Erdem - Ağlayamam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu Yarınsız Mutluluğu Haklıyken Haksızlığı Kalabalık Yalnızlığı Seninleyken Öğrendim Ben Bu Sabahsız Akşamları Şu Vefasız Sırdaşlığı Anlamsız Savaşmayı Seninleyken Öğr..

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) 03:19

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sadece alıştım baştan acı günlere Zor ama belki de beni iyi edecek Sorma sarmışım aşkı saklı dünlere Beklediğim günlere elbet değecek Her şey yolunda gibi ..

Simge - Misafir ( Remix ) 04:50

Simge - Misafir ( Remix )

Simge - Misafir (Remix) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözü korktu sıkılıp kaçtı Ne kadar masumdu Ne kadar utangaçtı Masalın kahramanı gitti Ve masal böyle bitti Yoluna devam etti Anılar kaybolmadan Ve sabır usanmad..

Kalben Ben Her Zaman Sana Aşıktım 02:55

Kalben Ben Her Zaman Sana Aşıktım

dinledikçe seveceksiniz.diğer şarkılarını da dinleyeceksiniz. Sonsuza Kadar şarkı sözleri ile Ben her zaman sana aşıktım. Ben her zaman sana aşıktım. Daha görmemiştim seni; Hiç bilmiyorken eşsiz ismini, Reddettim bu z..

  • slmn kç tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh 03:11

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh

Kirli Kadeh şarkı sözleri ile Karanlıkmış senin dünyan Görülmen çok zor, çok zor Azaltılmış bütün sevgin dokunmak çok zor, çok zor Bir bilsen kalbim bir bilmece Vazgeçmem söz verdim bu gece Ben nasıl yandım böyle Bin ..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Tarkan Kuzu Kuzu 04:01

Tarkan Kuzu Kuzu

Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Zor! Yokluğun çok zor Alışamadım Vur, vur bu akılsız başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonra affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu ..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal 03:50

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal

Hoşçakal şarkı sözleri ile Sessizliğin kıyısı, bir uçurum kenarı. Kimsesizlerin kimsesi, kendine yabancı. Her saat başı sövüp kaderin cilvesine. İç geçirmek boşa ger dönmez birine. Hiçe saydım gururu, yaktım tüm gemil..

Derya Uluğ - Canavar 03:21

Derya Uluğ - Canavar

Şimdi Beni Beğenmez Olmuş Bana Yüz Çevirip Gururlumusun Bırak Bakmasın isterse Sussun Ensem Ona Dönük Oraya Konuşsun Ne iyi Büyüttüm Besledim Güzel Bir Nankör Yetiştirdim Elime Sağlık Ben Ne Halt Ettim Kendime Bir Canava..

Buray - Ayağında Kundura 03:42

Buray - Ayağında Kundura

Ayağında kundura Yar gelir dura dura Ölürem ben ölürem vah Genç ömrümü çürüttün Göğsüme vura vura sineme vura vura Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir fakir uşağam Arar seni buluram vay Ölürem ben ölürem Nir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır 04:50

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır

sevmekten kim usanır sevmeye doyum olmaz hangi gönül uslanır ah sevenle oyun olmaz sevmekten kim usanır tadına doyum olmaz hangi gönül uslanır sevenle oyun olmaz [x2] kaç kere yemin ettim kaç gönülede girdim sensiz yapa..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet 04:29

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet

Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin vuruldun tomurcuğundan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne aslında Girip boyumuzdan büyük günahlara Şu yar..

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak 03:37

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak

yağmurun sesine bak aşka davet ediyor cama vuran her damla beni harab ediyor bu yağmur seni benden alıp götüren yağmur aşkımızı sel gibi silip süpüren yağmur her damlada ah ettim hayatıma kahrettim o kadar üz..

  • PengoTV tarafından
  • 2.032 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..