#Çelik tövbe ettim müzik dinle

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

 Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler 01:23

Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler

Acun Ilıcalı ile eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, Elele dergisine verdiği röportajda Acun aşık olunmayacak insan değil. Acun her kadını etkiler dedi Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sinan Akçıl, Hristiyan Sevgilisine İmam Nikahı Kıymış 01:05

Sinan Akçıl, Hristiyan Sevgilisine İmam Nikahı Kıymış

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, konuk olduğu programda iki kez imam nikahıyla evlendiğini itiraf etti. Akçıl'ı imam nikahı kıydığı sevgililerinden birinin Rumen Otilia olduğu konuşuluyor. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Beyaz TV'de ..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hadise: ''Eurovision’da Türkiye’yi Tekrar Temsil Etmek İstiyorum'' 02:14

Hadise: ''Eurovision’da Türkiye’yi Tekrar Temsil Etmek İstiyorum''

Son günlerde Türkiye’nin yeniden Eurovision’a katılma ihtimaliyle ilgili olarak düşünceleri sorulan Hadise, şunları söyledi: “Eurovision çok önemli bir konu. 2009’da katılmıştım ve sonra ülke olarak çekildik. Anlıyorum b..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

Bülent Sertta  Benim Kitabımda Yazmaz 04:23

Bülent Sertta Benim Kitabımda Yazmaz

Boyun borcum olsun sana Yemin ettim bitmez bu sevda Bu sevda sensiz yaşanmaz Canımı adadım yoluna Kırsa dizini bükse belimi Allah şahit bırakmam seni Benim kitabımda yazmaz Yazmaz boynunu bükmek Kırsa dizimi bük..

Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden  Muharrem Temiz 05:22

Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Muharrem Temiz

muharrem temiz yorumu ile sizlerle. Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Sözleri: Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Her Zaman Ağlarım Gülemem Gayri Ben Bıktım Usandım Elin Dilinden Terk Ettim Sılaya Dönemem Gayri Ey Ferrahi Ya..

  • slmn kç tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volvo S90 Test Sürüşü 16:45

Volvo S90 Test Sürüşü

Volvo S90 D5 AWD testi yayında. Videonun sonundaki Volvo S90 hız testini kaçırmayın! Kendi kendine gidebilen yeni Volvo S90 ile ilgili merak ettiğiniz tüm cevapları bu testte bulabileceksiniz. Şimdiden iyi seyirler... D..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pınar Başı Burma Burma - Orhan Hakalmaz 02:22

Pınar Başı Burma Burma - Orhan Hakalmaz

Pınar Başı Burma Burma Orta Anadolu-Yöre Ekibi-Emin Aldemir-Behçet Bostan Hey Hey... Pınar Başı Burma Burma, Yar Yar Yar Yar Yar Yar Aman. Yaz Gelince Öter Durna, Leylim Leylim Leylim Aman. Çayırda Buldum ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Subaru XV Test Sürüşü 16:17

Subaru XV Test Sürüşü

Subaru’nun kompak sınıfta yer alan crossover modeli olan XV yenilendi. Ben de bu yeni Subaru XV’yi detaylı bir şekilde test ettim. Sınıfının en çok satan modeli olan Nissan Qashqai’nin yanı sıra VW Tiguan, Peugeot 3008 ..

  • BETA tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor 07:31

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor

Ajda Pekkan, Avrupa'da dünya starlarına hazırladığı kıyafetlerle adını duyuran ve birçok ödüle layık görülen başarılı moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile 25 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon 17 Şubat'ta L..

  • BETA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..