#Çetin alkan mektubunu okuyorum müzik dinle

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video) 06:25

Yol'a Düş ~ Çağır (Official Video)

Söz: Murat Kalaycıoğlu - Müzik: Ali Asker Color Correction: Burak Turan - Klarnet: Gökhan Arslan Oyuncu arkadaşlarımız Ayfer Salman ve Orhan Uzun 'a sonsuz teşekkürler. Şiir: Yunus Karabulut Dün bir mektubunu aldım..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Ayrılık Yazması (Akustik Live Versiyon) 04:48

Ayrılık Yazması (Akustik Live Versiyon)

Mektubunu sakladım, ellerin değdi diye Sözünü tutamadın, ömürlük sevdin güya Ben seni seviyorum, sen bir başkasını Kader ne çok seviyor, ayrılık yazmasını Kader ne çok seviyor, ayrılık yazmasını Doğru söyleyin bana, gerç..

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Safiye Soyman - Sallasana 03:14

Safiye Soyman - Sallasana

Şarkı Sözleri Bir dalda iki kiraz Biri al biri beyaz Eğer beni seversen Mektubunu sıkça yaz Sallasana sallasana mendilini Akşam oldu göndersene sevdiğimi Sallasana sallasana saçlarını Akşam olsun söyleyeyim suçlarını Bi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Safiye Ayla - Sallasana Sallasana Mendilini (Bir Dalda İki Kiraz) 03:03

Safiye Ayla - Sallasana Sallasana Mendilini (Bir Dalda İki Kiraz)

Τραγουδάει η Safiye Ayla. Η Τούρκικη εκδοχή του γνωστού μας Σάλα σάλα Şarkı Sözleri Bir dalda iki kiraz Biri al biri beyaz Eğer beni seversen Mektubunu sıkça yaz Sallasana sallasana mendilini Akşam oldu göndersene sevd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde 00:50

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde

Türkiye ile İsrail ile arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh pazartesi günü resmen görevine başladı. Naeh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kabul töreninde Cumhu..

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup 02:08

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup

Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralanan polislerin tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı belirtilen bir hemşirenin satırları gündeme oturdu. Herkesi duygulandıran paylaşımlarda yar..

  • PengoTV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Son Mektup 04:48

Kutsi - Son Mektup

Aşıkların mahvolduğu bir şehirde Kendi payıma düşeni yaşıyorum Sensizliğin dünden büyük gücüyle Adım adım bu engeli aşıyorum Bugün senden vazgeçiyorum Gözyaşlarıyla gidiyorum İkimizden biri acı çekecekse Kendimi ..

Öleceği Tarihini Bilen Adam 04:29

Öleceği Tarihini Bilen Adam

Öleceği Tarihini Bilen 24 Yaşındaki Adamın Sizi Ağlatacak Son Mektubunu İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Ahmet et-Tayib el-Kordofani'yi kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde, Büyükelçi Kordofani, Erdoğan'a güven mektubunu takdim et..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Büyükelçisi'ni Kabul Etti 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Büyükelçisi'ni Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie'ni kabul etti. Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleşen kabulde Ürdün Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Güven Mektubunu sund..

Kehribar İle Boncuk Desenli Koridor Trt Çocuk 12:27

Kehribar İle Boncuk Desenli Koridor Trt Çocuk

Kehribar ve Boncuk önceki gün çok oyun oynadıklarından tüm günü uyuyarak geçirmiş ve postacının staj mektubunu kaçırmışlardır. Vakurvrak bunu öğrenince çok sinirlenir ve keçilere bir ceza verir...

  • ÇocukTV tarafından
  • 296 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 04:17

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Suriye’deki savaşta anne babası ve 2 kardeşi öldürülen 12 yaşındaki Suriyeli Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılıp teşekkür etti. Bursa’da 15..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Yunan Ordusu İçindeki Hain Kim 05:18

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Yunan Ordusu İçindeki Hain Kim

Tevfik, Vasili'ye Cevdet'in kendisine ihanet ettiğini söylüyor; Vasili ile Cevdet arasında büyük yüzleşme gerçekleşiyor! Köşeye sıkışan Tevfik, son kozunu oynamak için Vasili ile ormanda buluşur. Ona, Cevdet'in bir vatan..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artık Çocuk Olmayan Kadın Hale Soygazi 01:34

Artık Çocuk Olmayan Kadın Hale Soygazi

Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri (1992)' filminden bir kesit. Cazibe güzel olmasına karşın evde kalmış, yaşı geçkin bir kızdır. Birlikte yaşadığı annesi Füruzan Hanım ve ona gizli bir tutkuyla bağlı dayısı Behçet yüzünden ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip) 03:57

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip)

Resul Dindar / Yaşlan Benimle Söz: Volkan Bekci Müzik: İsacan Çiçek Yapım: Rd Müzik * Düzenleme: Resul Dindar Orkestrası Davul: Necati Atakan Teoman Bass: Çağrı Doğan Gitar: Caner Güneysu Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: ..

Ali Kınık - Küstün mü- (Yeni Versiyon) 03:04

Ali Kınık - Küstün mü- (Yeni Versiyon)

ORKESTRA AKS GTR : Cihat Akyıldız BASS : İsmail Soyberk BAĞLAMA : Özkan Alıcı ZURNA : Ünal Yürük TROMPET : Gökhan Turan PERKİSYON : Cengiz Ercümer VOKAL : Haluk Öcal - Şükrü Alkan KÜSTÜN MÜ Bir tek sözüne kurban olurum ..

Alfaran X Alperen - Sorun Olmaz 02:40

Alfaran X Alperen - Sorun Olmaz

Söz & Müzik: Alfaran - Alperen Beat: Tarık Çetin Mix & Mastering: Metee248 Director: Metee248 Edit/VFX: Necati Uzun & Metee248 Color: Necati Uzun Artwork: Necati Uzun..

KURDISH MASHUP 2019 - 2020 _ Yeliz Çoban feat. Uğur Çoban_ Kürtçe Hareketli _ Halay 04:27

KURDISH MASHUP 2019 - 2020 _ Yeliz Çoban feat. Uğur Çoban_ Kürtçe Hare

▶︎DİRECTED BY : HASAN MANSUROĞLU ▶︎EDİTOR: OKANCAN VİDEASTE ▶︎ARANJE / MİX-MASTERİNG : ONUR ÇETIN --------------------------------------------------------------------- GOTIN Û MUZÎK ► Zerya (Jiyan) ► Keçelo (Servan Zana..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Sezen Aksu - Affet (Official Video) 03:10

Sezen Aksu - Affet (Official Video)

Sezen Aksu - Affet (Official Video) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Okay Barış Yönetmen: Tolga Çetin Kurgu: Serkan Sümeli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Şarkı sözleri: Senden daha öncesi yok ki Çoktan kaldırdım çatıy..

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..