#Çeşit bolluğu olan süper marketler

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı 02:05

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman 02:05

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım bilim kurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük ..

Tuğba Özay Kimdir? 01:44

Tuğba Özay Kimdir?

1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur. Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidi..

EFT Tekniğinde Dokunulacak Noktalar Nasıl Belirleniyor 02:47

EFT Tekniğinde Dokunulacak Noktalar Nasıl Belirleniyor

Işıltılar programına konuk olan Duygusal Kurtuluş Tekniği Eğitmeni Lindsay Best, duygusal sorunları olan kişilere EFT tekniği uygulanırken dokunulacak noktaların neye göre belirlendiğini açıkladı...

  • NABIZ tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Devi Xiaomi Lansmanında Türk Lirası Kullandı 00:34

Dünya Devi Xiaomi Lansmanında Türk Lirası Kullandı

Dünyanın en büyük telefon üreticilerinden olan Xiaomi şirketi yeni telefonunu tanıttığı lansmanında bayrak astıran bir jest yaptı. Xiaomi'nin Mi Mix 2S lansmanında Türk Lirası kullanıldı. Şirketin yeni telefonu olan Mi M..

  • JET TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Birleşme Partisinde Büyük Sürpriz 03:13

Survivor Birleşme Partisinde Büyük Sürpriz

Survivor Ekstra'nın konuğu olan Acun Ilıcalı, Survivor 2018'de gerçekleştirilecek olan birleşme partisinde 3 Adam'ı görmek istediğini söyledi...

  • BETA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzlerken Rahatlatan Video 10:23

İzlerken Rahatlatan Video

Size izlerken rahatlatan video sundum . Umarum hosunuza gitmisdir .Yeni katildim. Bana destek olan her kese tesekkur edrim. Bana destek olan her kese bende destek olacagim!..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

Vikings 5 sezon Fragmanı 00:38

Vikings 5 sezon Fragmanı

Vikings 5 sezona ait tarih vermek gerekirse dizinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusunda en çok ortaya 2017 yılının Mart – Nisan ayları ortaya çıkıyor. x Vikings hakkında merak edilenler ve 5 sezona ait bilgileri..

  • Tv Series tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Eda Ece Kimdir? 00:49

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Eda Ece, 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başl..

Benim Takımımdaki Kimseye Karşı Yarışmayayım 38.Bölüm Survivor 2018 01:12

Benim Takımımdaki Kimseye Karşı Yarışmayayım 38.Bölüm Survivor 2018

Turabi Çamkıran, yapılacak olan takım değişikliği sonrası şu an takımında olan kimse ile yarışmak istemediğini dile getirdi...

  • BETA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..

Çağla Kubat Kimdir? 01:49

Çağla Kubat Kimdir?

1997 yılında İtalyan Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. ÖSYM'nin düzenlediği üniversitelere giriş sınavında ilk 500'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümüne kaydoldu. 2001 yılında İstanbul Te..

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017 04:08

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017

Toprak ve Berkay’ın birlikte yaptığı düet şarkı “Sana Dönmeyeceğim” isimli yeni şarkısını dinleme sayfasındasınız. Toprak (Ft.Berkay) – Sana Dönmeyeceğim Şarkı Sözleri; Benim sana verdiğim değerin Önemin sadece yarısın..

  • Aykut AKSU tarafından
  • 2.530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Andrey Polyanin Kimdir? 00:57

Andrey Polyanin Kimdir?

Aslen Rus olan Andrey yıllardır Türkiye'de yaşıyor ve Türkiye'yi çok seviyor. Bekar olan yakışıklı sunucu Tekstil Ticareti uğraşıyor hobi olarak ise modellik ve mankenlik yapıyor. Kendini yakışıklı bulmayan yakışıklı sun..

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Tuzdan Kaide Fragman 01:48

Tuzdan Kaide Fragman

Ölümsüz olan genç bir kadın, otuzlu yaşlarındayken hamile olduğunu öğrenir. Hayatını değiştirecek bu haberi öğrendiğinde ölmek üzere olan ikiz kız kardeşini aramaya başlar. Filmin senarist ve yönetmenliğini Burak Çevik ü..

Adem Ve Sema Anlat Bakalım Tarihine Geçtiler 40.Bölüm Survivor 2018 03:58

Adem Ve Sema Anlat Bakalım Tarihine Geçtiler 40.Bölüm Survivor 2018

Survivor'ın en keyifli oyunlarından olan Anlat Bakalım'da Yağmur ve Hakan'a rakip olan Sema ve Adem tarih yazdı....

  • BETA tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Çizmeli Kedi Büyülü Kitaptan Kaçış Dublaj izle 23:51

Çizmeli Kedi Büyülü Kitaptan Kaçış Dublaj izle

Herkes tarafından bilinen şapkasını çıkarttığı zamanlar çok sevimli ve tatlı olan ama o şapkayı taktığı anda bir silahşöre dönüşen çizmeli kedi kısa film ile karşınızda. 24 dakikalık bu kısa filmde çizmeli kedi kısa bir ..

Hakan Eleme Potasını Değerlendirdi 47. Bölüm Survivor 2018 02:28

Hakan Eleme Potasını Değerlendirdi 47. Bölüm Survivor 2018

Gönüller takımında eleme adayı olan isimlerden biri olan Hakan, konseyi değerlendirdi...

  • BETA tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..