#Çeşit bolluğu olan süper marketler

İşte Fenerbahçe   Medipol Başakşehir Maçının Özeti 05:58

İşte Fenerbahçe Medipol Başakşehir Maçının Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı adeta nefesleri kesti... Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı Medipol Başakşehir 3-2 kazanmayı başardı... Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir Fe..

Trabzonspor'da Gözler Terim'de 01:15

Trabzonspor'da Gözler Terim'de

Trabzonspor'da Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik adamın kim olacağı sorusuna çevrildi. Yönetim, 8 haftası geride kalan Süper Lig'de ligi tanıyan bir teknik adamın gelmesinin daha isabetli ..

Injustice 2  Announce Trailer  PS4 02:04

Injustice 2 Announce Trailer PS4

Injustice, who has beaten DC Comics heroes and superhuman with their first game, is once again against us. Mortal Kombat's developer, NetherRealm, will bring together in-game console players, and Injustice 2 will bring t..

  • BETA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle 1:40:31

Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 1 izle, Ölümcül Deney 1 full izle, Ölümcül Deney 1 türkçe dublaj izle, Ölümcül Deney 1 hd izle, vizyona giriş tarihi 20 Eylül 2002 olan ölümcül deney 1 imdb'den 6.6/10 puan aldı. Paul W.S. anderson'un yönet..

  • Tv Series tarafından
  • 9.889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madalyon Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:28:27

Madalyon Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Madalyon 2003 filminin konusunda Jackie Chan Çinli bir göçmen polisi goynamaktadır. Aynı zamanda başına gelmiş olan bir kaza sonrasında yaşama gözlerini yumduktan sonra , süper yeteneklere sahip bir hayalet olarak yenide..

  • PengoTV tarafından
  • 9.288 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BUGATTI Chiron 0-400-0 Km_h in 42 Saniye Dünya Rekoru 02:22

BUGATTI Chiron 0-400-0 Km_h in 42 Saniye Dünya Rekoru

BUGATTI Chiron için kaydedilen rekor: 1,500 PS süper araç duran bir başlangıçtan 400 km / saate (249 mil / saat) hızlanarak sadece 42 saniye içinde (41.96) durarak geri frenlendi. Bu, şimdiye kadar ulaşılan ve dünya çapı..

  • BETA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı 02:28

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Dublajlı 2. Fragmanı

Tür:3D Epik Macera Oyuncular:John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona ve Charlie Day Yönetmen: Steven S. DeKnight Senaryo:Emily Carmichael & Kira S..

İlk Takım Juventus Belgesel 1. Bölüm İzle 41:17

İlk Takım Juventus Belgesel 1. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlk Takım Juventus Belgesel 2. Bölüm İzle 38:20

İlk Takım Juventus Belgesel 2. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlk Takım Juventus Belgesel 3. Bölüm İzle 40:04

İlk Takım Juventus Belgesel 3. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans) 05:13

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans)

Sezen Aksu. Sezen Aksuya dair sayfalarca yazsak yetersiz kalır. son çocukluğumun son süper kahramanıydı kendisi. yıl 1991 de dinlediğim, Gülümse, Gidiyorum, Vazgeçtim Şarkıları unutulmazlarım. 24 yaşlarımda Pop star yarı..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Büyük Tuzak – Colt 45 Film İzle 1:23:51

Büyük Tuzak – Colt 45 Film İzle

Çok iyi bir nişancı olan Vincent, beklentilerin aksine polis harekat birliğine katılmayı reddeden bir silah eğitmenidir. 22 yaşında olan genç nişancı, örgütün yozlaşık azalarından biri olan Milo ile tanışır ve kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.626 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ingrid Goes West Fragman 01:22

Ingrid Goes West Fragman

Zihinsel olarak rahatsız olan genç bir kadın olan Ingrid Thorburn (Plaza), mükemmel bir yaşamı olan bir sosyal medya yıldızı olan Taylor Sloane (Olsen) ile takıntılı hale gelir. Ancak Ingrid her şeyi bırakıp batıya doğru..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Sevdanın Bahçesi  - Sevdaya Ben Aşığım! 02:04

Sevdanın Bahçesi - Sevdaya Ben Aşığım!

Levent ile Eray sohbet ediyor ve konu dönüp dolaşıp Sevda'ya geliyor. Sevda'dan hoşlandığını söyleyen Eray, Levent'in söyledikleri karşısında şaşkına dönüyor. Eray'ın son zamanlarda Sevda'ya olan ilgisi günden güne artıy..

  • ANKA tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cildi Güneş Işınlarından Korumak İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:22

Cildi Güneş Işınlarından Korumak İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Açık renkli tene sahip olan, beni olan ve uzun süre iyileşmeyen yaraları olan kişiler güneş ışınlardan korunmalı. Bunun yanı sıra ailesinde cilt kanseri olan kişilerin de güneş ışınlarından korunması gerekiyor...

  • NABIZ tarafından
  • 474 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel Paylaştığı Fotoğrafla Yüz Binlerce Beğeni Aldı 02:47

Hande Erçel Paylaştığı Fotoğrafla Yüz Binlerce Beğeni Aldı

Türkiye'de en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hande Erçel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraftaki duru güzelliğiyle yüz binlerce beğeni aldı. Türkiye'de en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hande E..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..