#Çeşit bolluğu olan süper marketler

Pijamaskeliler - En İyi Arkadaşlar 39:18

Pijamaskeliler - En İyi Arkadaşlar

Connor, Greg ve Amaya ile tanışın. Gündüzleri 6 yaşındaki normal çocuklar gibi davranırken, geceleri pijamalı süper kahraman oluyorlar!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Wiz Khalifa - Marrocos Legendado 03:57

Wiz Khalifa - Marrocos Legendado

Is it recording? Somebody grab me a lighter Desert swag You think anything you want More They say they want You gonna live your life Maybe, (maybe) They wish they could be living for you Say that thing, (say that thing)..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

MC Hammer - U Can't Touch This 04:13

MC Hammer - U Can't Touch This

U Can't touch this U Can't touch this U Can't touch this My, my, my music hits me so hard Makes me say Oh my Lord Thank you for blessing me With a mind to rhyme and two hype feet It feels good, when you know yo..

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

Düşük Bütçeli Yenilmezler Fragmanı 00:29

Düşük Bütçeli Yenilmezler Fragmanı

Çizgi süper kahramanlar aynı filmde buluştuğu Yenizmezler isimli filmi yakından takip eden arkadaş grubu kendi imkanları ile güzel bir fragman hazırlamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Düşük Bütçeli Yenilmezler Fragmanı - Türkiye 00:26

Düşük Bütçeli Yenilmezler Fragmanı - Türkiye

Çizgi süper kahramanlar aynı filmde buluştuğu Yenizmezler isimli filmi yakından takip eden arkadaş grubu kendi imkanları ile güzel bir fragman hazırlamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sosyal Mesafenin Önemi 00:27

Sosyal Mesafenin Önemi

Sosyal Mesafenin Niye Çok Önemi olduğunu süper şekilde gösterilmekte, haydi buyrun. corona viruse hayır için tedbir tedbir ,izolasyon..

  • PengoTV tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fenerbahçe, derbiye coşkuyla uğurlandı 01:05

Fenerbahçe, derbiye coşkuyla uğurlandı

Süper Lig’in 3. haftasında bu akşam Galatasaray'a konuk olacak sarı-lacivertliler, tesislerden ayrıldı...

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Arrow 5.Sezon 15.Bölüm Fragmanı 00:45

Arrow 5.Sezon 15.Bölüm Fragmanı

Arrow Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg tarafından geliştirilen bir Amerikan aksiyon-macera dizisidir. Bu dizi DC Comics tarafından yayımlanan Green Arrow çizgi romanındaki kostümlü suç mücadelecisi süpe..

Korona ile grip arasındaki farklar neler? 07:01

Korona ile grip arasındaki farklar neler?

Bu grip salgını olsaydı çok rahat kontrol etmiştik. Fakat korona, grip hastalığına benzemiyor. Yüzlerce kişiye bulaşıyor, süper bulaştırıcılar var. En önemli tedbir kalabalıkların önlenmesidir..

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya 01:42

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya

Amerika, tarihinin en büyük siber saldırısı ile karşı karşıya. Süper Güç'te olağan şüphelilerin sayısı her gün artıyor. Başkan Trump saldırı ile ilgili Çin'i suçlarken, Dışişleri Bakanı Pompeo ise düğmeye Rusların bastığ..

Lakabı bilgisayar Tahir! 02:10

Lakabı bilgisayar Tahir!

HERKES ONU BİLGİSAYAR TAHİR OLARAK BİLİYOR.. SÜPER LİG MAÇLARI, İLÇE ADLARI, NE VARSA SOLUKSUZ SAYIYOR.. HESAP MAKİNESİNE İHTİYAÇ DUYMUYOR.İLKOKUL MEZUNU BİR DEHAYI GETİRİYORUZ EKRANLARINIZA....

Karda hasta olmak... 01:38

Karda hasta olmak...

KİMİ YERDE KAR KALINLIĞI İNSAN BOYUNU GEÇTİ... KİMİ YERDE ÇIĞ DÜŞTÜ, YOLLAR GEÇİT VERMEDİ... BAZILARINI KURTARMAK, AMBULANSA TAŞIMAK RESMEN SÜPER KAHRAMAN OLMAYI GEREKTİRDİ.....

Youtuber Yılmaz 1 yıl 8 ay ceza aldı! 01:38

Youtuber Yılmaz 1 yıl 8 ay ceza aldı!

SOSYAL MEDYADA TAKİPÇİ SAYISINI ARTIRMA UĞRUNA UEFA SÜPER KUPA FİNAL MAÇINDA SAHAYA ATLAMIŞ, BÜYÜK BİR SKANDALA İMZA ATMIŞTI… YOUTUBER ALİ ABDÜLSELAM YILMAZ 1 YIL 8 AY HAPİS CEZASI ALDI. HÜKMÜN AÇIKLANMASI İSE GERİ BIRAK..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Market Arabası ile Kaza Yapmak 00:08

Market Arabası ile Kaza Yapmak

Alışveriş için süper markete giren eleman aldığı market arabası ile dondurulmuş ürünlerin olduğu dolaba çarpmış. Çarpmanın etkisi ile dolabın camı kırılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Altay’ın Olağanüstü Kongresinde Yumruklaşma 02:45

Altay’ın Olağanüstü Kongresinde Yumruklaşma

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay'ın olağanüstü genel kurulunda kürsüye çıkan bir konuşmacının, “Başkan Özgür Ekmekçioğlu'nu ibra etmemeye davet ediyorum” demesi üzerine tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma ..

Dededen Oryantal Şov 00:37

Dededen Oryantal Şov

Katıldığı düğünde çalan oyun havasına kıvrak figürleri ile eşlik eden dede gerçekten süper bir performans sergilemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Madrigal - Ne Zamandır Sendeyim 01:44

Madrigal - Ne Zamandır Sendeyim

süper kahraman..

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 2:12:23

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Karizmatik Atlas (Jesse Eisenberg) tarafından yönlendirilen sihirli süper grup Mahşerin Dört Atlısı yüksek teknolojili sihirbazlık gösterileri sergilemektedir. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı ..

  • Tv Series tarafından
  • 35.863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mask Off - Future (Mitri) Freestyle 02:52

Mask Off - Future (Mitri) Freestyle

[Intro] Call it how it is Hendrix I promise, I swear, I swear You heard, spit it, yo [Chorus] Percocets, molly, Percocets Percocets, molly, Percocets Rep the set, gotta rep the set Chase a check, never chase a bitch Mas..

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır 11:37

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır

Sihirli hileler! How To Magic adlı bu bölümde, EvanEraTV'den Evan Era, DANIRE ROYY ile nasılPRANKitup'tan takımlar halinde bir araya geliyor ve 5 Tehlikeli Sihirbazlık Püf Noktası ve Şans! Gösterir! Bu videoyu kolayca y..

Red Hot Chili Peppers - Sick Love 03:46

Red Hot Chili Peppers - Sick Love

Red Hot Chili Peppers - Sick Love Şarkı Sözleri Say goodbye to Oz and everything you own California dreamin' is a Pettibon LA's screaming you're my home Vanity is blasted but it's rarely fair I could smell the Prozac in ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MC Hammer  U Can't Touch This 04:37

MC Hammer U Can't Touch This

You can't touch this (Repeat 5x) My, my, my, my music hits me so hard Makes me say Oh my Lord Thank you for blessing me With a mind to rhyme and two hyped feet It feels good, when you know you're down A super do..

Badshah - Mercy Feat. Lauren Gottlieb 02:56

Badshah - Mercy Feat. Lauren Gottlieb

Mercy Lyrics Ik kone mein tha baitha Jab mujhe woh dikhi thi Woh sabse alag thi Woh sabse haseen Aankhen meri phir uski aankhon se ja mili Ik vaari, do vaari, phir nikli hansi Ik haath hawa vich dooje ‘ch glass Mainu ni..

  • PengoTV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Criss Blaziny feat. Alexandra Stan - Au gust zilele 03:14

Criss Blaziny feat. Alexandra Stan - Au gust zilele

Şarkı Sözleri Au gust zilele cand sunt cu tine Universul a facut ca sa fie bine Facem ce ne place, nu ne pasa Am trecut prin multe, dar acum nu mai conteaza Noi traim prezentu’, acum e momentu’ Ai un zambet mare, cred c..