#Çift başlı kuzu

Ferat Üngür Gesi Bağları 03:31

Ferat Üngür Gesi Bağları

GESİ BAĞLARI Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağ..

İETT otobüsü Beşiktaş’ta bariyerlere çarptı, bir yolcu yaşamını yitirdi 01:20

İETT otobüsü Beşiktaş’ta bariyerlere çarptı, bir yolcu yaşamını yitird

İstanbul Beşiktaş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği çift katlı İETT otobüsü bariyere çarptı. Bariyerlerin ok gibi saplandığı otobüsteki bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Kaza anı, otobü..

Kovid cehennemi alev alev yakıyor 01:38

Kovid cehennemi alev alev yakıyor

HİNDİSTAN ÇİFT MUTANTLI KOVİD CEHENNEMİNDE ALEV ALEV YANIYOR. SON 24 SAATTE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI. HER 1 DAKİKADA 243 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTI. OKSİJEN SORUNU YÜZÜNDEN BAŞKENT'TEKİ HASTANEDE 20 HASTA GÖZ GÖRE GÖRE CA..

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya yansıdı 01:20

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya

Çankırı'da boşanma aşamasındaki çift arasında çıkan tartışmaya yakınları da dahil olunca kavga çıktı. Çıkan kavgada tekmeler, tokatlar havada uçuşurken olayın ardından 3 şahıs gözaltına alındı. Kavga anı ise anbean kamer..

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

Korkutan haber! Aşı olan hastada çıktı! 03:22

Korkutan haber! Aşı olan hastada çıktı!

Koronavirüs ile ilgili kötü haberler bitmek bilmiyor. Yapılan açıklamada Delta varyantının mutasyona uğramış hali olan Delta Plus'ın çift aşı olmuş kişilerde görüldüğü duyuruldu...

Error Veren Lada 00:32

Error Veren Lada

Çift şeritli yolda sollama yapan Lada sürücü karşı şeritten gelen araba yüzünden panik yapmış, Lada yola tutunamayınca kaza yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Aşk 'engel' tanımaz! 01:18

Aşk 'engel' tanımaz!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yaşayan bedensel engelli çift, evlendi..

Anne ve babasının düğününe katıldı! 01:31

Anne ve babasının düğününe katıldı!

Tokat'ta pandemi nedeniyle düğün yapamadan evlenen çift, tam 14 ay sonra yeni bir düğün yapma kararı aldı. Fakat bu düğünü diğerlerinden ayıran şey, düğünün onur konuğunun çiftin 4 aylık bebekleri Göktürk oldu...

Evlendikten 3 saat sonra öldüler! 02:00

Evlendikten 3 saat sonra öldüler!

– Düzce'de öğleden sonra dünya evine giren çift, nikahlarının ardından motosiklet ile gezintiye çıktıkları sırada, kamyona arkadan çarpmaları neticesinde hayatını kaybetti...

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok! 01:31

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok!

YILLARCA ÇALIŞIP EMEKLİ OLDUKTAN SONRA TARLADA TER AKITAN ÇİFT, HIRSIZ ŞOKU YAŞADI... VİCDANSIZIN BİRİ EVLERİNE GİRİP BÜTÜN PARALARINI ÇALDI... EMEĞİ HEBA OLAN ADAM, ÖFKELİYDİ... GEÇTİ KAMERANIN KARŞISINA, HIRSIZA VERYAN..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

PANDEMİ ONLARI KARAVANCI YAPTI! 02:11

PANDEMİ ONLARI KARAVANCI YAPTI!

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Tektaş çifti, koronavirüsün ortaya çıkışıyla karavanda yaşamaya başladı. 2 yıldır evleri karavan olan çift, hayatlarının geri kalanında karavanla gezmek istiyor..

Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...

Dans Hareketinde Yere Çakılan Kız 00:30

Dans Hareketinde Yere Çakılan Kız

BİR DANS KURSUNDA HAREKET DENEYEN ÇİFT HİÇ BEKLEMEDİKLERİ KAZA YAŞAMIŞ. TAKLA HAREKETİNİ DENERKEN KIZ YERE ÇAKILMIŞ...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Eşinin Kalçasını Yumurtalayan Adam 00:12

Eşinin Kalçasını Yumurtalayan Adam

Sosyal medyada birbirlerine yaptıkları şakalarla fenomen olan çift bu sefer yumurta şakası ile karşımızda. Acımasız adam eşinin kalçasında yumurta kırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara 02:22

Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara

'Kadehi Masalara'' sözleri ile ; Gittin benden uzaklara Düşmüştüm sensiz tuzaklara Ne kaldı geriye senden baksana Bi’ çift gözyaşı, hatıralar Kafaya koydum gidiyorum Yol karanlık yine de yürüyorum Ölüm oysa ki ba..

HOLLANDA'DA ÖLDÜ DEDİLER, SİVAS'TA DOĞDU! 02:25

HOLLANDA'DA ÖLDÜ DEDİLER, SİVAS'TA DOĞDU!

Hollanda'da yaşayan çifte, hamilelik kontrolü için gittikleri sırada bebeğin ölü olduğu söylendi. Doktorlara inanmayan çift, Sivas’ta gittikleri hastanede çocuklarını kucaklarına aldı...

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 9 ay önce