#Çiftlikteki bütün hayvanların sesini Çıkaran adam

00:30

"Robot Değilim" Güvenlik Kodunu Trolleyen Arsız Robot

Robotların yükselişi devam ediyor! Hemen hemen bütün sitelerde gördüğümüz Robot Değilim güvenlik kodu uygulamasını bu sevimli robot kolu eline aldığı bir kalemle geçmeyi başarıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.767 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ödül - Hoşça Kal 03:48

Ödül - Hoşça Kal

Geçmedi zamanla,o çılgın hallerim, Kıpır kıpır kalbim,hala rengarengim. Büyümedi,içimdeki o haylaz çocuk. Solmadı,bende kaldı bütün renklerim. Kırdığın kalbimi “Aşk”la yapıştırdım, Kendimi sensizliğe alıştırdım, Ruhumu ..

Lastikçiden Nusret Taklidi 01:41

Lastikçiden Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Bunalıma Giren İneğin Çatıdan Atlayıp İntihar Etmesi 00:37

Bunalıma Giren İneğin Çatıdan Atlayıp İntihar Etmesi

Videodaki inek bütün sırlarıyla kendini boşluğa bırakıyor.Hindistan'da şoke eden anlar böyle kaydedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Kocaeli 1:04:36

Maceracı _ Kocaeli

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu haftaki macerasına İzmit’te devam ediyor. İzmit’in doğa güzelliklerini eğlenceli görüntülerle ekrana taşıyan Murat Yeni ve ekibi, maceralarına bir yenisini daha ekli..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Gökçe - Reva 04:07

Gökçe - Reva

Dolaştım bütün gece sensiz bomboş sokaklarda Bak Esengül çaldı yine avaz avaz radyolarda Biri geldi yine seni sordu biz ayrıldık diyemedim Üzüldüm, kırıldım Bazı şeyler bitse bile kabul etmek istemedim Dayandım, savaştım..

Pideciden Nusret Taklidi 01:30

Pideciden Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Bu sefer Pideciden Nusret taklidi, ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden sö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Barbie Bebeğe Benzemek İçin Servet Harcayan 4 Kadın 01:37

Barbie Bebeğe Benzemek İçin Servet Harcayan 4 Kadın

Barbıe bebeğe benzemek için servet harcayanlarmı dersiniz, yada cinsiyet değiştirenlerimi dersiniz,ilginç haberimizde bütün ayrıntıları öğrenebilirsiniz.İyi seyirler dilerim.))..

  • ANKA tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marvel Evrenini Tek Filmde Buluşturan 'Avengers: Infinity War' Setinden İlk Görüntüler Geldi 03:30

Marvel Evrenini Tek Filmde Buluşturan 'Avengers: Infinity War' Setinde

Kayıt...Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Türkçe Altyazılı) Ayrı ayrı filmlerde izlediğimiz Marvel karakterlerini tek bir filmde buluşturan Avengers: Infinity War filmi daha yolun başındayken heyecanlandırmayı başardı. Bütü..

  • PengoTV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adem Gümüşkaya - Aşk Uğruna 04:07

Adem Gümüşkaya - Aşk Uğruna

Yansın, yansın geceler. Kalpte ateş var olsun. Kalk sende, gel yanıma. Bilsen, görsen, eller böyle yandı. Bütün bunlar, aşk bunda...

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans 03:56

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans

Gözlerinden saklanmış yalanlar dolanlar Aslında ben değil sen aldanıyorsun Birgün mutlaka ortaya çıkar bütün olanlar Sen sadece zaman kazanıyorsun Hadi git, hadi git Hadi kendini ellere ver Ne olursa olacak bitsin..

Asena Atalaydan Caner Erkine Bir Büyük Darbe Daha! 09:40

Asena Atalaydan Caner Erkine Bir Büyük Darbe Daha!

Futbolcu Caner Erkin yeni eşi Şükran Ovalı'ya villa aldıktan sonra eski eşi bütün mal varlığına tebir amaçlı dava açılması talebinde bulundu.Haberle ilgili detaylar ve tartışmalar haberimizde.....

  • ANKA tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adnan Oktar'ın Peçeli Kediciği Dansıyla Yürek Hoplattı!! 04:13

Adnan Oktar'ın Peçeli Kediciği Dansıyla Yürek Hoplattı!!

Kırmızı mini elbiseyle marifetlerini sergileyen peçeli kedicik dans ederken gözlerini Adnan Oktar'dan alamadı.Nasıl bir olaydır ki bütün kadınlar hipnotize olmuş gibi hocalarına odaklanıyorlar!!!..

  • ANKA tarafından
  • 2.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Şok Şok!!Nihat Doğan Veryansın Etti!! Evlilik Programlarına Katılanların Yarısı Escort 08:08

Şok Şok!!Nihat Doğan Veryansın Etti!! Evlilik Programlarına Katılanlar

Nihat Doğan evlilik programlarıyla ilgili yine açtı ağzını,yumdu gözünü.Beni daha fazla sinirlendirmeyin diyen Nihat Doğan böyle yapmaya devam ederseniz bütün kirli dosyalarınızı alır herkese de anlatırım dedi.Herkes had..

  • ANKA tarafından
  • 5.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü 01:00

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bütün kadınların Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum...

Şeker Hamurlu Kurabiye Yapımı Tarifi 05:34

Şeker Hamurlu Kurabiye Yapımı Tarifi

Butik kurabiye hamuru nasıl yapılır bu videomda sizler için bunu anlattım. Bu videodan sonra butik kurabiye hamurunu rahatlıkla hazırlayabileceksiniz. Ayrıca hiç sorun yaşamadan. Bütün püf noktalarını sizler için anlattı..