#Çiftlikteki bütün hayvanların sesini Çıkaran adam

Hindistan'da Hayalet Diye Lanse Edilen Çocuk 01:13

Hindistan'da Hayalet Diye Lanse Edilen Çocuk

Hindistan'ın Bihar eyaletinin Nawada bölgesinde yaşayan 16 yaşındaki Mithun Chauhan, nadir görülen genetik bir hastalıktan ötürü bütün vücudu yaralarla kaplı olduğu için normal bir hayat sürdüremiyor. Mithun, kendisine '..

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrikli Araçları Kablosuz Şarj Eden Yol Geliştirildi 01:00

Elektrikli Araçları Kablosuz Şarj Eden Yol Geliştirildi

ElectRoad şirketi elektrikli araçları sürüş esnasında kablosuz şarj eden teknoloji geliştirdi. Elektromıknatıslar kullanılarak ve yollara gömülü ve araçların alt bölümündeki bakır plakaların güç üretmesi sonucunda çalışı..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Kemal Doğuludan Ağır Sözler -  Zevksizsiniz! 11:32

Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Zevksizsiniz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 148. bölümünde jüri Duygu Çevik'i sıradan bulunca Duygu duyduğu yorumlara biraz üzüldü. Kemal Doğulu ise iki bölüm arasında alışverişe gittiğini çok güzel..

  • ANKA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Çevike Öyle Bir Doğum Günü Sürprizi Yaptılar Ki! 09:04

Duygu Çevike Öyle Bir Doğum Günü Sürprizi Yaptılar Ki!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 152. bölümünde Duygu Çevik dünden sonra bugünde kombiniyle yarışmacıları şaşırtmaya devam etti. Duygu yarışmacı yorumlarını alırken bir anda doğum günü şarkıs..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin 04:06

Cevdet Bağca - sana olan sevdamdandır bilesin

öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yapra..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 154.Bölüm 10:04

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 154.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 154. bölümünde büyük final öncesi son bölümde İşte Benim Stilim ekibi podyuma çıktı ve son podyum kapanışını bütün ekip hep birlikte yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Virajı Alamayıp Doğal Gaz Borusunu Dalan Sürücü 01:39

Virajı Alamayıp Doğal Gaz Borusunu Dalan Sürücü

Bursa'da yaşanan bu olayda, aslında çok büyük bir patlamanın eşiğinden dönülmüş. Araba kullanırken yapılan ufak bir dikkatsizlik bütün mahallenin canına mal olabilirdi...

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Filmlerindeki Canavarların Hepsini Bir Evde Toplamak 01:42

Korku Filmlerindeki Canavarların Hepsini Bir Evde Toplamak

Görüntüde nerdeyse bütün korku filmlerinde çıkmış canavarları bir evde toplamışlar.Aktörlerin başarılı performanslarını izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kerimcan Durmaz, Seda Sayan Taklidi İle Yıktı Geçti! 13:44

Kerimcan Durmaz, Seda Sayan Taklidi İle Yıktı Geçti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Aralık 2016 Pazar günü yayınlanan 12. bölümünde yayınlanan haftanın finalinde Kerimcan Durmaz ve Nur Yerlitaş aldılar ellerine telefonları ve Seda Sayan'ın klibini canlandırdı. Daha sonra Se..

  • ANKA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 2. Bölüm 2. Fragman 00:47

Türk Malı 2. Bölüm 2. Fragman

Bahattin, komşu evin güzel ve seksi hizmetçisi Valeri’nin izin günü olduğunu ve Bebek’e gidip orda kendisi gibi modellik yapan Ukraynalı kız arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyince; Bahattin, evden firar edip, Bebek’de Va..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

5 Dakika Daha Atı 01:00

5 Dakika Daha Atı

Tembellik yapıp bütün gün uyumak isteyen yorgun atı uyandırmak için cebelleşen bakıcısının yazıklı hallerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 3. Bölüm Fragmanı 00:50

Türk Malı 3. Bölüm Fragmanı

Bahattin, komşu evin güzel ve seksi hizmetçisi Valeri’nin izin günü olduğunu ve Bebek’e gidip orda kendisi gibi modellik yapan Ukraynalı kız arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyince; Bahattin, evden firar edip, Bebek’de Va..

Cesur Dekolteli Gelin Göz Kamaştırıyor 03:05

Cesur Dekolteli Gelin Göz Kamaştırıyor

Cesur ve derin dekolteli gelin düğününde oynarken bütün gözler üstünde. Neyse ki derin dekoltesi ile frikik vermeden oynamayı başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 3.981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor'da Prosinecki Sesleri 07:51

Bursaspor'da Prosinecki Sesleri

beIN Sports'a konuşan Ali Ay, Yeni teknik direktör için çalışmalarımız sürüyor. Henüz biten bir şey yok. Prosinecki de görüştüğümüz isimler arasında. Yönetim olarak yabancı hoca istiyoruz. dedi. Yeni bir takım kurman..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Halay Çekerken Kendinden Geçen Dayı 04:14

Halay Çekerken Kendinden Geçen Dayı

Şimdiye kadar izlediğiniz bütün halay videolarını unutun ve sadece bu dayıya odaklanın çünkü o çalan müziğe kendini öyle bir kaptırmış ki halay oynarken farklı bir boyuta geçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlara Veda Film İzle 1:50:25

Silahlara Veda Film İzle

Silahlara Veda türkçe dublaj izle, Zalim, gaddar ve acımasız Rus ordusu çevredeki bütün köyleri yakıp yıkmaktadır. Esir olarak aldıkları köylülerin bir kısmını zor işlerde çalıştırırken diğer kısmına türlü eziyetler etme..

  • Tv Series tarafından
  • 2.405 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Survivor 2017 Yarışmacısına Övgü Dolu Sözler! 01:26

Survivor 2017 Yarışmacısına Övgü Dolu Sözler!

Ünlü yorumcu Hakan Hatipoğlu, Survivor 2017 yarışmacısından bahsederken Bütün takımı sırtladı Kıbrıs'a götürüyor ifadesini kullandı...

  • ANKA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB 3 Ülkeye Karşı İhlal Prosedürü Başlatma Kararı Aldı 01:34

AB 3 Ülkeye Karşı İhlal Prosedürü Başlatma Kararı Aldı

Avrupa Komisyonu'nun tartışmalı kota sistemi uygulamasında yeni bir süreç başladı. Avrupa Komisyonu sığınmacıları kabul etmek istemeyen Polonya, Macaristan ve Çek Cumhuriyeti'ne karşı ihlal prosedürü başlatma kararı aldı..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Kedinin Sahibine Gösterdiği Tepki 00:24

Kedinin Sahibine Gösterdiği Tepki

Sahibi Kedisinin kılığına bürünerek, kedisinin mamasını yiyormuş gibi davranıyor.Sahibi bütün mamasını yiyip bitirecek diye kedi yavaş yavaş sahibine mamasının başından ayrılması için sinyal veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce