#Çiftlikteki bütün hayvanların sesini Çıkaran adam

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Athena Gökhan Emlak Zengini Çıktı 01:30

Athena Gökhan Emlak Zengini Çıktı

Grubuyla konserden konsere koşmasının yanı sıra uzun zamandır televizyonda jüri üyeliği yapan Athena Gökhan Özoğuz, kazandığı bütün parayı gayrimenkule yatırıyor. Sahne ve televizyon programlarından milyonlar kazanan ünl..

  • ANKA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar - Suatın Cenazesinde Yürekler Yandı 04:04

Arka Sokaklar - Suatın Cenazesinde Yürekler Yandı

Arka Sokaklar 448. Bölüm'de; Suat'ın ölümüyle Hüsnü başta olmak üzere, bütün aile yasa büründü...

  • ANKA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) 04:21

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017)

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) İkinci Dünya Savaşı Oyunu Yayınlandı. Kasım Ayında Genişlemiş Paket İle Oyun Bütün Oyun Severlerin Kullanımına Açık Hale Gelecek...

Sinsilik 00:59

Sinsilik

Sinsilik yaparak bütün faturayı aracı aldığı yere kitlemek...

  • JET TV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şevkat Yerimdar 17. Bölüm 3.Fragmanı 00:43

Şevkat Yerimdar 17. Bölüm 3.Fragmanı

Şevkat Yerimdar bu! Emanetse baş üstündedir, dünya yıkılsa halel getirmez üstüne. Gel gör ki bu emanet başkadır; güzeller güzeli bir kızdır. Adı Esin’dir, Şevkat’in hayatına belalı ama tatlı bir esin gibi gelmiştir işte..

Tüm Opsiyonlar Masada 02:59

Tüm Opsiyonlar Masada

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ 'Tüm ikazlarımıza rağmen bu referandumun yapılması halinde Türkiye tüm ikili ve ulus..

Şevkat Yerimdar 18. Bölüm 1.Fragmanı 00:45

Şevkat Yerimdar 18. Bölüm 1.Fragmanı

Şevkat Yerimdar bu! Emanetse baş üstündedir, dünya yıkılsa halel getirmez üstüne. Gel gör ki bu emanet başkadır; güzeller güzeli bir kızdır. Adı Esin’dir, Şevkat’in hayatına belalı ama tatlı bir esin gibi gelmiştir işte..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım 05:48

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım

Hiçbiriniz bilmezsiniz Görmezsiniz karanlık yanımı Kaç suçtan, cezadan sanık Saklandığımı Çok eski tarihlerden Bütün insanlık günahlarını İşlemişim, hala işliyorum Kopara kopara canımı Geldim defalarca Gittim defala..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Vatan Bizim Neyimiz (Mizah Amaçlı Yapılmıştır) 00:19

Vatan Bizim Neyimiz (Mizah Amaçlı Yapılmıştır)

Şanlı Türk askerimizin tamamen mizah amaçlı yapılan mini skecini izliyoruz. Tabiki bütün askerlerimiz vatanını milletini anası gibi korur kollar ve sahiplenir...

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
UEFA Şampiyonlar Ligi Gecenin Golleri  26 Eylül 2017 07:10

UEFA Şampiyonlar Ligi Gecenin Golleri 26 Eylül 2017

UEFA Şampiyonlar Ligi Gecenin Golleri 26 Eylül 2017 Dün Gece Şampiyonlar ligin de Atılan Goller İyi Seyirler...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984) 04:33

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984)

Dom Dom Kurşunu Aşık Mahzuni Şerif Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Mevlam Kerimsin Dedi Hançer Yarası ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.628 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnstagram Storyleri 01:00

İnstagram Storyleri

Bütün dertlerini instastory de sürekli paylaşanlar.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal 00:52

Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal

Başbakan Binali Yıldırım, Bugün saat 18.00 itibarıyla Türkiye'den Süleymaniye'ye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar iptal edilmiştir, süresiz olarak iptal edilmiştir. Irak Merkezi Hükümeti'nin Sivil Havacılık İdaresinin a..

Gönül Yazar  Sevenlerin Kaderi 03:02

Gönül Yazar Sevenlerin Kaderi

Ne olurdu Tanrım sevenler ayrılmasa Aşka dolu şu kalpler yalnız kalmasa Hayat acı, zor yaşamak Sevip sevip de sonunda unutulmak Çok sevenin kaderi bu Bir köşede yalnız kalmak Ne olurdu Tanrım sevenler mutlu olsa ..

Gönül Yazar  Bırakın Seviyorum 04:27

Gönül Yazar Bırakın Seviyorum

Çok görmeyin ne olur Bırakın seviyorum Dünyalar sizin olsun Ben onu seviyorum Razıyım aldatsa da Naz edip yalvartsa da Dertten derde atsada Ben onu seviyorum Bu ilk tattığım aşktı Bütün ömrüm boyunca Belki oda seviyor Be..

Aynur Haşhaş  Doldur Meyhaneci 04:36

Aynur Haşhaş Doldur Meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu 00:56

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Kanal D, sosyal medya hesabı üzerinden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. İrfan Değirmenci ise bu yaşananların ardından ilk açıklama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Yavuz Seçkin'den Çelik Taklidi 00:15

Yavuz Seçkin'den Çelik Taklidi

Taklitleri ile ünlü Yavuz Seçkin bu sefer yılların pop şarkıcısı Çelik'i taklit etmiş. Bütün taklitlerinde olduğu gibi bu taklitte de oldukça başarılı...

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

Millet Dersine Çalışmalıyız 04:22

Millet Dersine Çalışmalıyız

Şehit Enver Paşa'yla ilgili geniş kapsamlı okumalar yaparken, birçok kaynakta aynı bilgiyle karşılaştım: Enver Paşa, Birinci Cihan Harbi'nin mutlaka ikinci bir raundu olacağına inanıyor. Birincisi için artık yapacak fazl..