#Çiftlikteki bütün hayvanların sesini Çıkaran adam

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Köpekle Ağız Dalışı Yapan Adanalı 00:42

Köpekle Ağız Dalışı Yapan Adanalı

Görüntüde sarhoş bir Adanalı dayı, sokakta karşılaştığı bir köpeğe bütün sinirini boşaltıp tüm içtenliğiyle küfürler savurup ve köpeğin sakinliği koruması olayı..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Açlık ve Susuzluk - Dost Derneği 00:42

Açlık ve Susuzluk - Dost Derneği

Esenyurt’tan ihbar üzerine kliniğe kaldırdığımız bu yavrumuzun açlık ve susuzluktan biten böbreği ve karaciğeri daha fazla dayanamadı. Sadece İstanbul’daki restaurant ve evlerin yiyecek artıkları bütün Marmara Bölgesind..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlüler'de Yüzler Gülüyor Yüzüklerin Efendisi Olduk 54. Bölüm Survivor 2018 02:50

Ünlüler'de Yüzler Gülüyor Yüzüklerin Efendisi Olduk 54. Bölüm Survivor

Erkekler sembol oyunları ardından Ünlüler takımında yüzler gülüyor. Ünlüler takımındaki yarışmacıların bütün oyunları kazanmasının ardından takımda moraller yerinde....

  • BETA tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuk Döner Tarifi 04:51

Tavuk Döner Tarifi

Tavuk Döner için malzemeler: 2 adet kemiksiz tercihen fileto kesilmiş tavuk göğsü (yaklaşık 800-1000 gr) Bütün ise siz kesebilirsiniz sosu için: 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı domates ve biber salçası 1 yemek kaşığı yoğur..

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_ 05:19

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_

Yıllarca peşinde gezdiğim kadın Seni unutması kolay mı sandın Adına türküler yazdığımı kadın Seni unutması güzel kolay mı sandın Seni unutması yar yar kolay mı sandın Ellerim titriyor dilim konuşmaz Gönül sevmeyinc..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Barış Arduç, Sevgilisi Gupse Özay'dan Ayrıldığı İddialarını Cevapladı Magazin D 01:42

Barış Arduç, Sevgilisi Gupse Özay'dan Ayrıldığı İddialarını Cevapladı

Aşklarına nazar mı değdi ? Tayland'dan ayağının tozuyla dönen Barış Arduç iddia edildiği gibi sevgilisi Gupse Özay'dan ayrıldı mı ? Bütün bu iddiaların cevabını, sadece Magazin D'ye konuşan Barış Arduç verdi ...

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarışını Görünce Kendini Kaybeden Hacı Amca 00:22

Sarışını Görünce Kendini Kaybeden Hacı Amca

Bir ortadoğu ülkesinde turistik amaçlı bulunan kafiledeki şarışın bayanı gören hacı amca bildiği bütün hünerleri sergilemye başlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim 02:36

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim

benden sorsan ummanlardir derdim hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden ..

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı 00:27

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı

Babası ve Derin'le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali'nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni ..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Düz Tabanlık Nedir 01:26

Düz Tabanlık Nedir

Düz tabanlıktaki ana sıkıntı topuğa gelen yükün bütün yükle ayağın ön tarafına doğru geçmesidir...

  • NABIZ tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Silikon Yerine Para Takılırsa 03:24

Silikon Yerine Para Takılırsa

Roman düğününden gelen görüntüde bütün alımıyla paraları toplayan gelin ablamız etrafındakilere kendni hayran bıraktı..

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Searching Orijinal Fragmanı 02:34

Searching Orijinal Fragmanı

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırlar..

Tavuk Ispanak Ve Beşamelli Tava Böreği Tarifi 05:07

Tavuk Ispanak Ve Beşamelli Tava Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 orta boy soğan 1 büyük bağ ıspamak (yaklaşık 250gr.) yarım tavuk göğsü veya 1 adet haşlanmış didiklenmiş tavuk kalça veya karışık bütün tavuktan et tuz, karabiber 1 yemek kaşığı ha..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Koca Topla Voleybol Oynamak 00:51

Koca Topla Voleybol Oynamak

Bütün takım voleybol topunu taşıyıp filenin arkasına atmak için seferber oluyor. O neşeli anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Destination Wedding Orijinal Fragmanı 02:03

Destination Wedding Orijinal Fragmanı

Destination Wedding Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Frank ve Lindsay davet edildikleri düğüne katılmak zorunda olan iki kişidir. Düğüne dek birbirlerini tanımayan bu kadın ve erkek, ortak bir paydada buluşmaktadır. İkisi..

İrfan Değirmenci’nin Canlı Yayınına Damga Vuran Teyze 01:34

İrfan Değirmenci’nin Canlı Yayınına Damga Vuran Teyze

Değirmenci canlı yayını sırasında Yozgat Yer Köyünden Zeliha Çevirme’yi yanına aldı. Değirmenci, bütün Aslanlı Yol’u yürüyen yaşlı Zeliha Çevirme ile sohbet ettiği sırada, Çevirme “Doğu Perinçek kazanacak” dedi. Zeliha Ç..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anne ile Kızının Müthiş İletişimi 02:50

Anne ile Kızının Müthiş İletişimi

Koca yanaklı tatlı küçük kıza, annesi Senin bütün şekerlerini ben yedim diyor. Daha sonra küçük kız nasıl karşılık veriyor? Eminim hayranlıkla izleyeceksiniz...

  • mızmız tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kavala kurabiyesi Tarifi 03:38

Kavala kurabiyesi Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 su bardagi un 5 yemek kasigi pudrasekeri 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilya şekeri 180 gram yumusak tereyagi Kücük bir kase bütün badem. Ayriyeten kurabiyelerimizi bulamak icin pudrase..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..