#Çiftlikteki bütün hayvanların sesini Çıkaran adam

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı 00:46

Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı

Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat’i hayatının en zor sınavına atan. Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i ..

Şevkat Yerimdar 20. Bölüm 1.Fragmanı 00:52

Şevkat Yerimdar 20. Bölüm 1.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Partide Çizgisini Koruyan Genç 00:27

Partide Çizgisini Koruyan Genç

Cadılar bayramı partisinde bütün gençler çalan müziğe danslarıyla eşlik ederken içlerinden biri yerinden bile kıpırdamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

Böyle kar sevinci görülmedi! 03:05

Böyle kar sevinci görülmedi!

O KADAR ÇOK BEKLENMİŞTİ Kİ, BÖYLE KAR SEVİNCİ GÖRÜLMEDİ. DÜN AKŞAM NEREDEYSE BÜTÜN TÜRKİYE SOKAĞA DÖKÜLDÜ. SEVİNÇTEN GÖBEK ATAN DA VARDI HALAY ÇEKEN DE. İŞTE MEMLEKETİN SIRADIŞI KAR MANZARALARI...

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

En Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları 40:53

En Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları

Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerinden seçerek hazırladığımız Serap Mutlu Akbulut - Mediha Şen Sancakoğlu - Mustafa Oruç gibi bir çok usta sanatçının seslendirdiği bu karışık SanatMüziği albümünü siz değerli dinle..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Deniz Seki   Ahmet 04:20

Deniz Seki Ahmet

ekle dedin kaç sene oldu Okuldan ayrılalı Her birimiz bir başka yöne, Başka hayata savrulalı Bize nikah düşüyor çaresi yok Bir düşün girdiğin günahları Hüdaya havale ederim bak Ya gel geri alayım ahları Çoluğa ..

Şevkat Yerimdar 20. Bölüm 2.Fragmanı 00:29

Şevkat Yerimdar 20. Bölüm 2.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Klavye Delikanlıları 2.Bölüm Fragmanı 00:54

Klavye Delikanlıları 2.Bölüm Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Korsanlar irtibat kurdu! 01:16

Korsanlar irtibat kurdu!

GEÇEN CUMARTESİDEN BU YANA BEKLEDİĞİMİZ O HABER NİHAYET GELDİ... NİJERYA AÇIKLARINDA 15 GEMİCİMİZİ KAÇIRAN KORSANLARLA İRTİBAT KURULDU... İLK BİLGİLERE GÖRE, BÜTÜN GEMİCİLERİMİZİN SAĞLIK DURUMU İYİ VE HEPSİ BİR ARADA.....

 'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda 02:49

'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda

Ülke genelinde cuma gününden itibaren yaklaşık 10-12 gün boyunca etkili olacak soğuk hava İstanbul'a kar bırakacak. Cuma sabah saatlerinde yağacak kar İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Ancak paz..

13 yaşında ama yüreği mangal gibi! 02:32

13 yaşında ama yüreği mangal gibi!

GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR SAPIK VE MANGAL GİBİ YÜREĞE SAHİP 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... İSTANBUL'DAN TÜYLER ÜRPERTEN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... APARTMANDA SALDIRIYA UĞRAYAN KIZ, TACİZCİYİ TEKMELEYİP ELİNDEN KURTULMAYI BAŞARDI...

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Arif Susam  Nikah Memuru 05:10

Arif Susam Nikah Memuru

Birazdan gelecek o gelin varya Araya aşk diye koydu gururu Bir imzayla bitbez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Bir imzayla bimez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Ona bir iki söz diyeceği var Maziden..

Kasiyer uyudu, market soyuldu 01:07

Kasiyer uyudu, market soyuldu

ÖYLE DERİN BİR UYKUDAYDI Kİ HIRSIZIN DÜKKANA GİRDİĞİNİ BİLE FARK ETMEDİ. KASİYERİN UYUMASINI FIRSAT BİLEN O HIRSIZ, KASADAKİ BÜTÜN PARAYI ALIP KAÇTI. O ANLAR KAMERA KAYITLARINA DA YANSIDI.....

Nişan Töreninde Alev Alan Dekor 00:17

Nişan Töreninde Alev Alan Dekor

Genç çift en mutlu günlerinden biri olan nişan törenlerinde korku dolu anlar yaşamışlar. Nişan masasına konan maytap neredeyse bütün dekoru yakacakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
90 yaşındaki kadını oğlu darp etti 02:40

90 yaşındaki kadını oğlu darp etti

Yardım çığlıkları bütün sokağı çınlattı. 90 yaşındaki kadın öz oğlu tarafından öldüresiye dövüldü...

Kapı, pencere açamıyorlar 02:09

Kapı, pencere açamıyorlar

İstanbul Beykoz’da adeta tırtıl istilası var. Öyle ki bahçelerdeki hemen hemen bütün ağaçların yapraklarını yediler. Kapı pencere açamayan ahali yetkililerden yardım bekliyor...

Bir cisim yaklaşıyor... 01:27

Bir cisim yaklaşıyor...

''YERE DÜŞEN ALEV TOPU GÖRDÜM'' DEDİ,, BÜTÜN KÖYÜ AYAĞA KALDIRDI, BARTIN'DA BİR VATANDAŞIN GÖRDÜM DEDİĞİ O CİSMİ BULMAK İÇİN EKİPLER SAATLERCE ARAMA YAPTI, AMA SÜZÜLE SÜZÜLE İNDİĞİ SÖYLENEN O CİSİM HİÇ BİR YERDE BULUNAMA..

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..

Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Ferdi Tayfur - Kurtuldum 06:17

Ferdi Tayfur - Kurtuldum

Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgili..

Şevkat Yerimdar 21. Bölüm 1.Fragmanı 00:43

Şevkat Yerimdar 21. Bölüm 1.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..