#Çiftlikteki bütün hayvanların sesini Çıkaran adam

Ödül - Madam 03:34

Ödül - Madam

Korkularına sığınıp,hayattan kaçıyorsun. Kendine aldanıp,büyük lokma yutuyorsun. Hiç değişmezsin,kıymet ne bilmezsin, İşine gelmeyince,hemen çekip gidersin. Adam mısın söyle yoksa madam mı? Tüm söylediklerin yalan dolan..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasının Sesiyle Sakinleşen Bebek 00:43

Babasının Sesiyle Sakinleşen Bebek

Babasının sesini duyana kadar ağlıyor ama babasının sesini duyunca susan minik...

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşitme Engeli Bebeğin Annesinin Senini İlk Defa Duyduğu An 01:05

İşitme Engeli Bebeğin Annesinin Senini İlk Defa Duyduğu An

İşitme engeli bebeğinin cihaz takıldıktan sonra annesinin sesini duyunca duygulanması ...

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ses Önemli Mi Erkek Tarafı 01:25

Ses Önemli Mi Erkek Tarafı

Sesini duyana kadar her şey harikaydı, sesini duyduktan sonra soğudum mu diyorsunuz?..

Onur Koc - Elini Tutmasam 04:05

Onur Koc - Elini Tutmasam

İçimden söküpte alamazlar ya, Hayalini aklımdan çalamazlar ya, Hayatımdan seni alıp gittiler, Kurduğum dünyayı yıkamazlar ya Elini tutmasam uyuyamam ki, Sesini duymasam dayanamam ki, Hayatım meçhule yol almış sanki,..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Selami Şahin - Özledim 04:59

Selami Şahin - Özledim

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özle..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk -  Durur Zaman 03:41

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk - Durur Zaman

Duy sesimi bak yanındayım Gidelim uzağa düşelim tuzağa Sus elini ver uyanalım Güneş ol odama umut ol yarına Aşkımız dile gelir belki bazen Kalemi sen ya da kağıdı ben Bir yangın çıktı içimde Ateşi sen dolanı ben Bak duru..

Yaşar Gaga Ft. Halil Koçak - Üzüleceksin 03:04

Yaşar Gaga Ft. Halil Koçak - Üzüleceksin

Öğreneceksin beni sevmeyi Unutmasan da geçmişi,yaşanmışı ve bitmişi Duyacaksın sesini senin için çarpan yüreğimin Üzülüceksin işte o zaman Boşa oyaladığın zamana beni Görmeye yeni yeni başladın Anlatınca ben kendimi Se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Sana Ne Oldu 03:02

Kalben - Sana Ne Oldu

Sana ne oldu? Köpekler mi kovaladı gece gece? Adamlar mı takip etti adım adım? Yarım yamalak yüzün Sesini duymadım Sana ne oldu? Sana ne oldu? İçine atma habire Anlat biraz Hadi gel dansedelim Allah ne verdiyse tango v..

Ferdi Tayfur - Prangalar 03:42

Ferdi Tayfur - Prangalar

Prangalar vurun ayaklarıma Kelepçeler takın kollarıma Uçurumlar kazın yollarıma Bırakmayın beni bırakmayın beni Duymak istemem sesini Tutmak istemem ellerini Yeniden başlamaktansa Oldürürüm kendimi Sürgüleri sürün kapıla..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Selami Şahin  Özledim Her Şeyini 05:15

Selami Şahin Özledim Her Şeyini

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sı..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Gelinim Mutfakta 85. Bölüm Özlem'in Yarışmadaki Agresifliğine Eşinden Sert Uyarı Geldi 04:04

Gelinim Mutfakta 85. Bölüm Özlem'in Yarışmadaki Agresifliğine Eşinden

Özlem, her puanlama sonrasında verdiği düşük puanlar yüzünden kaynanası Nurten Hanımla tartıştı. Bugün de aldığı düşük puan yüzünden hem sesini yükseltti, hem de ağır cümlelerle kaynanası Nurten Hanıma yüklendi. Gün sonu..

  • BETA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı 03:12

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı

'' Ah Ellerim Kırılaydı '' tüm dijital platformlarda! Söz - Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Solo Keman: Kadir Okyay Grup Keman: İstanbul Strings Yönetmen: Cel..

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun 03:47

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun

Hayal Olmuşsun şarkı sözleri ile İndirdim duvardan artık resimlerini Titredi ellerim gözümü yumdum Aradım o eski ilk renklerini Sararmış, solmuş, hayal olmuştun Zaman zaman duyarım sesini odamda Kayboluyorsun sana uza..

Şirin - Mazi 03:30

Şirin - Mazi

Mazi şarkı sözleri ile Hani derdin bana Ben unutmam seni Ve unutma seni sevdiğimi Bak şimdi ikimiz de Unuttuk her şeyi Hiç yaşanmamış gibi Kaç gün bekledim Kaç kez gelmedin Sayamadım geçen günleri Kaç gün bekledim Kaç..

Bebek Gibi Ağlayan Papağan 00:32

Bebek Gibi Ağlayan Papağan

Aynı Birebir Bebek Ağlama Sesi Çıkaran Papağan.....

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Real Madrid Seriye Bağladı 01:26

Real Madrid Seriye Bağladı

LaLiga'da Real Madrid sahasında Eibar engelini rahat bir oyunla 3-0 geçti ve Barcelona'yı takibini sürdürdü. Son 3 maçını kazanan Real, sahasındaki mücadelede Oliveira'nın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Asensio..

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı 15:57

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı

Hülya Avşar yine güzelliği ile büyüledi. Hülya Avşar'ın genç kızlara taş çıkaran bikinili pozu gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ilerleyen yaşına rağmen fit vücudu ile tüm dikkatleri üzerine çe..

  • BETA tarafından
  • 276 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..