#Çikolata kaplı un helvası tarifi

Yalancı Profiterol Tarifi 02:00

Yalancı Profiterol Tarifi

1.Tatlının kreması için 1 lt süt tencereye alınır. 2.1 su bardağı un, 1 su bardağı şeker eklenir, karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 3.Kaynadıktan sonra ocaktan alınarak soğumaya bırakılır. 4.Soğuduktan sonra..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi 07:24

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi

Malzemeler: 200 gr. Bitter çikolata (kuvertüre) 100 gr. Sütlü çikolata 120 gr. Corn Flakes (kahvaltılık mısır gevreği) 50 gr. Hindistancevizi yağı (kokosfett) alternatif olarak bunun yerine tereyağı da kullanabilirsiniz..

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi 02:40

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi

Malzemeler 2 paket (400ml) sıvı krema 5 yemek kaşığı pudra şekeri 300 g taze veya dondurulmuş çilek 200 g petibör bisküvi 1 avuç kırılmış fındık 1 avuç damla çikolata Süslemek için; damla çikolata fındık çikolata sosu t..

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi 06:07

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi

malzemeler 4 su bardağı süt 1 paket krema( Eğer krema kullanmak istemiyorsanız süt oranını 5 su bardağı yapabilirsiniz) 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi nisasta 1 yemek kaşı..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi 09:54

Çikolatalı Tart Kek Tarifi

Malzemeler 2 tane yumurta Yarim su bardagi süt Yarim su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un 2 yemek kasigi kakao(eger sade yaparsaniz kakao yerine un ilave ..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Saray Sarması Tarifi Sultan Sarması Nasıl Yapılır 06:03

Saray Sarması Tarifi Sultan Sarması Nasıl Yapılır

1 litre süt (beş su bardağı) 1su bardağı toz şeker 1 su bardağından 1 parmak eksik un 1 yemek kaşığı nişasta 2 paket vanilya 100 veya 50 gr tereyağ Çikolatalı sosu için 200 gr biter çikolata (isteye bağlı sütlü ç..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi 04:57

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi

Un Helvası için Malzemeler 1,5 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 1,5 su bardağı toz şeker 2,5 su bardağı su Un Helvası Nasıl Yapılır Suyu ve sekeri bir tencere alın kaynamaya başlayınca 10 dakika kaynatın, Bü..

5 Dakika Kurabiyesi  Damla Çikolatalı Tepside Kurabiye Tarifi 01:22

5 Dakika Kurabiyesi Damla Çikolatalı Tepside Kurabiye Tarifi

Tepside Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 125 gram margarin veya tereyağ( ben teremyağ kulandım)oda sıcaklığında 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 3 Türk kahve fincanı pudra şekeri 1 limon kabuğu rendesi 1 paket kabartma to..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası) 01:43

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası)

Kahveli Parfe Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1,5 su bardağı soğuk süt 1,5 tatlı kaşığı granül kahve 2 paket krem şanti 1 çay bardağı damla çikolata 1 çay bardağı fındık 200 gram petibör bisküvi Üzeri için; Çikolata Ha..

Efsane Çay Kurabiyesi Tarifi 01:20

Efsane Çay Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 150 gram tereyağ veya margarin 2 yumurta sarısı 1 bardaktan 1 parmak eksik pudra şekeri 1 yemek kaşığı su Yarım su bardağı ceviz veya fındık Yarım su bardağı damla çikolata veya 80 gramlık küçük doğranmış çiko..

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye 01:13

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye

Malzemeler 250 gram tereyağ veya margarin (oda ısısında yumuşamış) 1 çay bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2, 5 yemek kaşığı kakao 3, 5 – 4 su bardağı un Üzerini bulamak için; Toz..

Muhallebili Kurabiye Tarifi 02:08

Muhallebili Kurabiye Tarifi

250 gram tereyağı (oda sıcaklığında) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 5 yemek kaşığı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 4 su bardağına yakın un Muhallebisi İçin : ..

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı 04:16

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı Hindistan cevizi 1 çay bardağı damla çikolata 1 su bardağı buğday yada mısır nişastası 1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri 3 yemek kaşığı ..

Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi 11:19

Çikolatalı Cheese Cake Tarifi

Alt tabani icin gerekenler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket oreo bisküvi(normal yulaflida kullanabilirsiniz Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr(frischkäse) 500 gr Quark(türkiyedekiler icin süzmeyog..

Hindistan Cevizi Rüyası Tarifi 02:09

Hindistan Cevizi Rüyası Tarifi

malzemeler 120 gram hindistan cevizi (3 çay bardağı) 120 gram şeker (1 ve çeyrek çay bardağı) 1 yemek kaşığı tereyağ 2 yumurta beyazı Süslemek için : 100 gram bitter çikolata Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya 1 yemek kaş..

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..