#Çikolatalı cheesecake tarifi

2 dakikada Çikolatalı Sufle Nasıl Yapılır 05:08

2 dakikada Çikolatalı Sufle Nasıl Yapılır

1/4 su bardağı Un 1/4 su bardağı Şeker 2 yemek kaşığı Kakao 1 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Tereyağı 3 yemek kaşığı Süt 25 gram Bitter Çikolata 1/2 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu Vanilya Özütü 1 yemek kaşığı Su..

Çikolatalı Muzlu Toplar 00:37

Çikolatalı Muzlu Toplar

Malzemeler; 2 paket sade bisküvi 3 adet muz 1 adet elma rendesi 1 yemek kaşığı erimiş tereyağı fındık kırağı Ganaj İçin; Krema Çikolata 1 yemek kaşığı fındık kreması Üzeri İçin; Antep fıstığı..

Pratik Çikolatalı Tart Nasıl Yapılır 07:54

Pratik Çikolatalı Tart Nasıl Yapılır

6 kare Milföy Hamuru 1 adet Yumurta 75 gr Bitter Çikolata 90 gr Tereyağı 75 gr Pudra Şekeri Yabanmersini..

Çikolatalı Frambuazlı Pasta (Sevgililer Günü Özel) 05:07

Çikolatalı Frambuazlı Pasta (Sevgililer Günü Özel)

Malzemeleri: 1 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Kakao 100 gram Eritilmiş Çikolata 1/2 bardak Kek Unu 4 yemek kaşığı Şeker 1/2 çay kaşığı Karbonat 3 yemek kaşığı Frambuaz 1/3 bardak Süt 1 çay kaşığı Limon Suyu 2 yemek kaşığı ..

2 dakikada Nutellalı Çikolatalı Kek Nasıl Yapılır  (Mug Cake) 03:48

2 dakikada Nutellalı Çikolatalı Kek Nasıl Yapılır (Mug Cake)

1/4 bardak Un 1 yk Kakao 1/4 çay kaşığı Kabartma Tozu 3 yemek kaşığı Şeker 1+4 bardak +1 yemek kaşığı Süt 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı Nutella..

Çikolatalı Cupcake Nasıl Yapılır 16:58

Çikolatalı Cupcake Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kek için: 1/4 bardak (25 gram) Kakao 1/2 bardak (120ml) Kaynar Su 2/3 bardak (90 gram) un 1 çay kaşığı Kabartma Tozu 1/4 çay kaşığı Tuz 4 yemek kaşığı (55 gram) Tereyağı 1/2 bardak (100 gram) Şeker 1 Yumurt..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Nasıl Yapılır 06:21

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Nasıl Yapılır

170 gram Un 180 gram Esmer Şeker 80 gram Pudra Şekeri 1 tk Kahve 4 yk Tereyağı 3 yk Süt 25 gram Kakao 1 adet Yumurta 1 avuç ceviz 50 gram Bitter Çikolata..

Araba - Çikolatalı Patates Testi # 172 01:50

Araba - Çikolatalı Patates Testi # 172

Araba ile çeşitli hasarlara karşı dayanıklık testi videosunu izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Çikolatalı Dev Kurabiyeler 07:33

Çikolatalı Dev Kurabiyeler

Malzemeler: 220 gr tereyağı 200 gr esmer şeker 150 gr toz şeker 2 adet yumurta 2,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1/2 tatlı kaşığı karbonat 3 dolu avuç damla çikolata 1 tutam deniz tuzu Üzeri için; 1 avuç damla çikolata..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Çikolatalı Poğaça 06:34

Çikolatalı Poğaça

Malzemeler 1 litre süt 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 4 yemek kasigi kakao 1 yemek kasigi tereyagi 1 tane vanilya 1 su bardagi kadar hindistan cevizi 1 paket kremsanti Hazirlanisi Sütü unu kakaoyu sekeri ocaga koyu..

Çikolatalı Kirazlı Güllaç 08:46

Çikolatalı Kirazlı Güllaç

3 litre süt 650 gr toz şeker- 3 bardak 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi 160 gram sütlü çikolata-2 paket kare çikolata 4 tepeleme çorba kaşığı kakao 200 gr boziç 500 gr kiraz 12 yaprak güllaç 3 litre süte, 650 gr toz şe..

 Çikolatalı Muhallebili Pasta 01:04

Çikolatalı Muhallebili Pasta

Muhallebisi için; 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket çikolata sosu kakao hindistan cevizi Hazırlanışı; 1...

Maden Suyu İle Cikolatalı Turk Kahvesi 00:57

Maden Suyu İle Cikolatalı Turk Kahvesi

1 Fincan için . -1 fincan maden suyu -2 cay kaşığı kahve -2 kare çikolata (sütlü ya da bitter) . Kenar Süslemesi için . -Benmari usulü eritilmiş çikolata -Renkli şekerlemeler..

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Yemek Tarifi 03:31

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Yemek Tarifi

Sizlere nefis bir yemek tarifi videosu hazırladık. Fırında garnitürlü beşamel soslu tavuk tarifi gerçekten denenmesi gereken bir yemektir. Özellikle ramazan ayında iftar yemek tarifi olarak güzel bir seçim olacaktır. Yap..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Kuru Börülce Salatası Tarifi  Meze Tarifi 02:01

Kuru Börülce Salatası Tarifi Meze Tarifi

Salata ve meze tarifi sevenler için nefis lezzetli bir kuru börülce salatası tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve çok kısa süren kuru börülce salata tarifini evde hızlıca yapabilir ve yemeğin yanına servis edebilir..

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi 01:31

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi

Çok hızlı ve nefis bir pilav tarifi videosu ile karşınızdayız. Şip şak hemen hazırlanabilen garnitürlü pilav tarifi videosu ile evde çok hızlı bir pilav yapabilirsiniz. Ayrıca garnitürü de pilava nefis bir lezzet katmakt..

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi  Kumpir İçi Tarifi 02:25

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi Kumpir İçi Tarifi

Bugün sizlere nefis bir tarif hazırladık. Kumpir içi tarifi videosu ile evde kolayca nefis bir lezzet yapabilirsiniz. Fırında garnitürlü patates tarifi yapımı kısa sürede tamamlanmaktadır ve malzeme sayısı da azdır...

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi 03:40

Portakallı Islak Kek Tarifi Islak Kek Tarifi

Islak kek tarifi sevenler için hazırladığımız portakallı ıslak kek tarifi videosu ile herkes evde nefis bir kek yapabilir. Portakal aroması ve kakaolu ıslak keki ile mis gibi bir kek...

Yüksük Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:14

Yüksük Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Çorba tarifi sevenler için doyurucu ve nefis bir video hazırladık. Yüksük çorbası tarifi yapımı oldukça kolaydır. Ayrıca mantıyı yapmakla da uğraşmanıza gerek yok, hazır mantı ile yapılmaktadır. Yüksük çorbası nasıl yap..

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi 02:50

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifi sevenlere çok pratik ve hızlı bir tatlı olan bisküvili pratik tatlı tarifi videosu hazırladık. Aniden bastıran misafirlerinize hızlıca hazırlayabilirsiniz. Tadı da nefis, mutlaka tavsiye ederiz...

Muffin Tarifi  Limonlu Kek Tarifi 01:48

Muffin Tarifi Limonlu Kek Tarifi

Muffin Tarifi Limonlu Kek Tarifi Nasıl Yapılır..

Soslu Makarna Tarifi  Makarna Sosu Tarifi 02:09

Soslu Makarna Tarifi Makarna Sosu Tarifi

Soslu Makarna Tarifi Makarna Sosu Tarifi Nasıl Yapılır..

Baba Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifi 04:08

Baba Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifi

Baba tatlısı tarifi videosu ile evde babalarınıza babalar günü süprizi yapabilirsiniz :) Şaka şaka bizimki sadece isim benzerliği :)) Nefis bir şerbetli tatlı tarifi ile karşınızdayız...

Sultan Sarması Tarifi Tatlı Tarifi 03:36

Sultan Sarması Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için hafif ve lezzetli bir sultan sarması tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile nefis bir tatlı tarifi için haydi mutfağa...

Ispanaklı Kek Tarifi  Kolay Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 03:21

Ispanaklı Kek Tarifi Kolay Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Ispanaklı Kek Tarifi Kolay Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır..

Lokma Tatlısı Tarifi  Lokma Tarifi  Lokma Nasıl Yapılır 02:44

Lokma Tatlısı Tarifi Lokma Tarifi Lokma Nasıl Yapılır

Lokma Tatlısı Tarifi Lokma Tarifi Lokma Nasıl Yapılır..