#Çikolatalı donut tarifi Şekerli halka hamur kızartması

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Çocukluğumuzun Seyyar Tatlısı Şambali Tarifi 15:30

Çocukluğumuzun Seyyar Tatlısı Şambali Tarifi

Malzemeler Hamur için: 500 gram irmik 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı yoğurt 2 paket kabartma tozu 2 paket vanilya 2 yemek kaşığı sıvı yağ (tepsiyi yağlamak için) Üzeri için: 100 gram tuzsuz fıstık Şerb..

 Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır 10:02

Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır

Haşhaşlı çörek Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

 Kalburabastı Tarifi  Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır 06:22

Kalburabastı Tarifi Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır

Kalburabastı Tatlısı için malzemeler 125 gr tereyağı 1 Çay bardağı süt 1 Çay barda sıvı yağ 2 Çorba kaşığı irmik 1 Çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığ kabartma tozu 3 su bardağı un İri çekilmiş ceviz Şerbeti için 3 su bard..

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Tarifi 09:39

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Ta

1 su bardağından bir parmak eksik süt 1 su bardağından bir parmak eksik ılık su Yarım çay bardağı kadar sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı tuz 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta A..

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 07:03

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

√ Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya..

Pamuk Poğaça Tarifi En Yumuşak Poğaça Nasıl Yapılır  - Poğaça Tarifleri 06:10

Pamuk Poğaça Tarifi En Yumuşak Poğaça Nasıl Yapılır - Poğaça Tarifler

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Sosisli ve Sucuklu Açma Börek Tarifi  Gül Börek - Börek Tarifleri 08:11

Sosisli ve Sucuklu Açma Börek Tarifi Gül Börek - Börek Tarifleri

MALZEMELER 1Kg un 150 gr sosis 150 gr sucuk 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 2 adet yumurta YAPILIŞI 1 Kg undan 2 bardak açmak için ayrılır, tuz ilave ederek yumuşak bir hamur yoğurulur...

Şekerpare Tarifi 05:20

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER ŞERBETİ İÇİN 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Yarım limon HAMURU İÇİN 3 su bardağı un 2 yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1 çay bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu Kavrulmuş fındık YAPI..

Pervane Baklava Tarifi 10:08

Pervane Baklava Tarifi

Pervane baklava hamuru için 1yemek kaşığı tereyağı 1yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı sirke 1,5 çay bardağı su 5 ve 5,5 su bardağı arası un şerbet 3,5 su bardağı su 3 su bardağı seker ..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

 10 Dakikada İrmikli  Şekerpare Tarifi 04:34

10 Dakikada İrmikli Şekerpare Tarifi

Malzemeler 200 gr. tereyağı 2 adet yumurta (birinin sarısı üstü için ayrılacak) 1 çay bardağı yoğurt (115 cc lik çay bardağı) 1 su bardağı irmik 2 su bardağından biraz fazla un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanil..

Domates Çorbası Tarifi 01:28

Domates Çorbası Tarifi

Domates Çorbası Tarifi..

Fırında Bütün Tavuk Tarifi 02:06

Fırında Bütün Tavuk Tarifi

Fırında Bütün Tavuk Tarifi izle..

Fırında Dolma Tarifi 06:15

Fırında Dolma Tarifi

Fırında Dolma Tarifi izle..

Fırında Karnıyarık Tarifi 05:45

Fırında Karnıyarık Tarifi

Fırında Karnıyarık Tarifi izle..

Fırında Makarna Tarifi 09:24

Fırında Makarna Tarifi

Fırında Makarna Tarifi izle..

Fırında Balık Tarifi 04:36

Fırında Balık Tarifi

Fırında Balık Tarifi izle..

Fırında Somon Tarifi 01:57

Fırında Somon Tarifi

Fırında Somon Tarifi izle..

Tül Perde Tatlısı Tarifi 06:56

Tül Perde Tatlısı Tarifi

Tül Perde Tatlısı Tarifi..

Toyga Çorbası Tarifi 01:22

Toyga Çorbası Tarifi

Sıcacık, mis gibi bir çorba tarifi olsa diyorsanız, bugün sizler için hazırladığımız toyga çorba tarifini denemenizi öneririm. Süzme yoğurt dan yapılan ağza gelen dövme yarmayla lezzetlendirdiğimiz üzerine yağda yakılmış..

Düğün Çorbası Tarifi 01:39

Düğün Çorbası Tarifi

Bugün sizlere düğün çorbası tarifini paylaşıyoruz. Yedikçe yedirten Sağlıklı ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Kaşığı gelen et parçacıklarıyla harika bir çorba, yoğurt ve ve un yumurtanın sarısıyla terbiyelenmiş ..

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi 02:52

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi..