#Çikolatalı frambuazlı pasta sevgililer günü Özel

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı 01:12

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı

Suriye Demokratik Güçleri, IŞİD’in Rakka’dan tamamen çıkartıldığını ilan etti. Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun desteği ile YPG’nin ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri,..

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü 00:50

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü

Avrupa’nın kuzey batısı ve özellikle Britanya Adası’nı etkisi altına alan Ofelya Kasırgası, pazartesi günü Londra’da havanın renginin değişmesine neden oldu. Meteoroloji uzmanı Grahame Madge’in The Independent’a yaptığı..

Dünyanın En Hızlı Döken Hit Rekoru Kırma 96Mph 03:19

Dünyanın En Hızlı Döken Hit Rekoru Kırma 96Mph

British gardener Kevin Nicks has smashed through his official record for the world’s fastest shed - by reaching a top speed of 96.8mph. The 52 year-old, from Chipping-Norton in Oxfordshire, surpassed his previous record ..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Erdoğan Rusya’ya Gidiyor 00:27

Erdoğan Rusya’ya Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım’da Rusya’ya ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım Pazartesi günü Rusya’ya gidecek. Erdoğan, Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Putin’le görüşece..

Katalonya Krizi AB Zirvesine Gölge Düşürdü 01:58

Katalonya Krizi AB Zirvesine Gölge Düşürdü

AB devlet ve hükümet başkanları Brüksel'de toplandı. Avrupa Birliği liderler zirvesinin gündeminde Türkiye de bulunuyorAvrupa Birliği liderler zirvesi Katalonya krizinin gölgesinde yapılıyor. Madrid Katalonya’nın özerkli..

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı  Jungle  S-Serisi Ticari 01:32

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı Jungle S-Serisi Ticari

Bir aslan nasıl ahenklenir: ENERGIZING konfor kontrolüne sahip yeni S-Serisi. Hayvan krallığında besin zincirinin üstünde tartışmasız bir şekilde yer almaktadır - kendisinden korkmayan bir canlı yoktur: aslan. Ama en güç..

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var 01:50

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var

22 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da derbi mesaisi yoğun tempoyla devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor'un derbi mücadelesinde herhangi bir sistem değişikliğine gitmesi beklenmiyor. ..

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var 00:58

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var

Ligde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta moraller yerinde. Devler Ligi'nde 3'te 3 yaparak lige dönen Siyah Beyazlılar'da yüzler gülüyor. Antrenmanın ilk bölümünde kuvvet ve dayanıklılık çalışan Beşik..

Agents of SHIELD 5. Sezon 2. Fragmanı 01:00

Agents of SHIELD 5. Sezon 2. Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 1 Aralık Cuma Günü Başlıyor...

Yılbaşı İçin Hazırlanan Kola 00:21

Yılbaşı İçin Hazırlanan Kola

Yılbaşı günü için hazırlana muhteşem kola sürprizini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapatıp Lastik Yaktılar 06:09

3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapatıp Lastik Yaktılar

Şanlıurfa’da cumartesi günü sera işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin ise yaralandığı kaza sonrası vatandaşlar lastik yakıp yolu trafiğe kapattı. Olay yeri..

Unutursun Unutursun 03:37

Unutursun Unutursun

Unutursun Şarkı Sözleri: Yarından haber yok dün bitti Saatler son günü çalıp gitti Yeminler yaşlandı dudaklarda Düğümlendi derken söz bitti Vagonlar bir dolup bir boşadı Kuruyan gözlerim yine yaşardı Sarardı sırayla foto..

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek 01:52

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek Somali hükümetinin geçen hafta 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılardan sorumlu tuttuğu terör örgütü El Şebab'a karşı savaş hali ilan edeceği açıklandı. Adının açıkl..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Nashville 6. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:00

Nashville 6. Sezon Tanıtım Fragmanı

Nashville 6. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 4 Ocak Perşembe Günü Başlıyor...

İngiliz Sürücünün Hayatını Kaybettiği Kaza Görüntülendi 00:38

İngiliz Sürücünün Hayatını Kaybettiği Kaza Görüntülendi

İngiliz sürücü Daniel Hegarty, cumartesi günü motosiklet yarışında geçirdiği kazanın ardından hayatını kaybetti. Topgun Racing Honda sürücüsü kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaskı kafasından..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Lego Worlds Monsters Pack Official Trailer PS4 01:31

Lego Worlds Monsters Pack Official Trailer PS4

All you little monsters out there are in for a spooktacular surprise – trick-or-treat at your own risk! It is night in Monster Town, where Halloween is celebrated every day of the year! This spooky town is full of all so..

  • BETA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Git Başımdan Türk Filmi İzle 1:29:52

Git Başımdan Türk Filmi İzle

30'lu yaşlarının ortasındaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir an..

  • PengoTV tarafından
  • 4.425 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Çakar'ın Hakan Hepcan'dan Helallik İstemesi 01:46

Ahmet Çakar'ın Hakan Hepcan'dan Helallik İstemesi

20 Kasım 2017 günü Derin Futbol programında Ahmet Çakar'ın daha önceden hakkında kötü sözler sarfettiği Hakan Hepcan'dan helallik istemesini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Necmettin Öğretmensiz 24 Kasım Hüzünlü Geçecek 02:01

Necmettin Öğretmensiz 24 Kasım Hüzünlü Geçecek

Tunceli'de, terör örgütü PKK üyelerince kaçırıldıktan sonra katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın ailesinin evlatlarına duyduğu özlem dinmiyor...

Apple'dan iPhone X ve AirPods'un Başrolde Olduğu Sanatsal Reklam Filmi 01:40

Apple'dan iPhone X ve AirPods'un Başrolde Olduğu Sanatsal Reklam Filmi

Apple, Sam Smith’in Palace şarkısı eşliğinde sanatsal bir reklam filmi yayınladı. Şükran Günü için hazırlanan reklam filmi Holiday başlığıyla yayınlanırken reklamda iPhone X ve AirPods yer alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzleyicimizin Doğum Gününe Katıldık 09:42

İzleyicimizin Doğum Gününe Katıldık

DİMES’in başka sürprizleri için Facebook ve Instagram’da DİMES Club hesabını takip edebilirsiniz.DİMES’in katkılarıyla yaptığımız bu doğum günü kutlamasında bize ev sahipliği yapan Kidzania' ya teşekkür ederiz...

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Arap Ordusu, Golan Tepeleri Yakınlarındaki Alanlarda Tekrar Aldı 00:35

Suriye Arap Ordusu, Golan Tepeleri Yakınlarındaki Alanlarda Tekrar Ald

Suriye Arap Ordusu (SAO), Salı günü İsrail kontrolündeki Golan Tepeleri yakınlarında Şam'ın 77 km kadar güneydoğusundaki El-Quneitra eyaletindeki militanlara karşı ilerleme kaydetti. SAO operasyonu, Suriye ile İsrail ara..

Wolfenstein II The New Colossus Launch Trailer PS4 01:27

Wolfenstein II The New Colossus Launch Trailer PS4

Memo to the Nazis occupying America in The New Colossus: You messed with the wrong country. With Wolfenstein II releasing next Friday, it’s time to get fired up and fight back. As BJ Blazkowicz, you’ll be rallying the Re..

  • BETA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇  Gerçekler 05:28

Cem Korkmaz İnti̇har Mi Etti̇ Gerçekler

Ünlü youtuber ve aynı zamanda oyuncu olan cem korkmaz malesef aramızdan ayrıldı. Peki Cem Korkmaz nasıl ve neden öldü? Bir çok tiyatro ve sinema filminde rol alan, Cem yılmazın filmlerinden tanıdığımız muhittin kork..

  • PengoTV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marketin Günlük Hasılatını Böyle Çaldı 01:11

Marketin Günlük Hasılatını Böyle Çaldı

Adana'da girdiği marketten 900 lira çalan zanlı önce güvenlik kamerasına ardından polislere yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, 18 Ekim Çarşamba günü akşam Seyhan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde meydana ..