#Çikolatalı frambuazlı pasta sevgililer günü Özel

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Markette Yaşanan İzdiham 01:32

Markette Yaşanan İzdiham

Garibanın dost marketi BİM her hafta yeni ürünlerini cuma günü satışa çıkartıyor. Yine bir cuma günü mağazanın açılışı ile beraber ürünleri uygun fiyata alabilmek için yaşanan izdiham..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Şarkıları Karınca 03:03

Çocuk Şarkıları Karınca

Çocuk Şarkıları - Karınca çocuk şarkısı sözleri: Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titredi, dondu dondu bırrrrrrrrr Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titr..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Okulun İlk Günüü 00:57

Okulun İlk Günüü

Okulun ilk günü ders mi olur ...

  • JET TV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

İz Bırakan Tüm Öğretmenlere 00:57

İz Bırakan Tüm Öğretmenlere

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun...

Batmanda Uluslararası Yarış  Maratonu düzenlendi 02:37

Batmanda Uluslararası Yarış Maratonu düzenlendi

Batman'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle uluslararası yarı maratonu düzenlendi. Maratona, 5 ülkeden 411 sporcu katıldı. Batman Belediyesi öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve..

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti 02:58

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti

Everton, Burnley'i Goodison Park'ta sekiz galibiyetli Premier League zaferi yapmak için yendiği gibi Romelu Lukaku, dokuzuncu ardışık ev maçında attı. Phil Jagielka, yarıda kalanın hemen sonrasında ev sahibi takımın önü..

Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi 04:14

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi

şimdi hangi ruyadasın eredesin kimbilir seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir hiç bir zaman görmesem bile bildiğini bilmesemde seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir bu aşk hiç bir zaman bitmez o ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demir Demirkan - Ask Var Ya 04:01

Demir Demirkan - Ask Var Ya

Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Gözümü gözümden bilen varya Elimi elimden tutan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Geçen yılların ardından değ..

My Little Lover – Minami Kun No Koibito 10.Bölüm İzle 43:38

My Little Lover – Minami Kun No Koibito 10.Bölüm İzle

My Little Lover – Minami Kun No Koibito 10.Bölüm İzle Türkçe Altyazılı Minami kun no Koibito ~ My Little Lover Bölüm Sayısı: 10 Yayın Kanalı: Fuji TV Yayın Tarihi: 2015-Kasım-09 Yayın Günü: Pazartesi 26:35 (Orjinal yay..

  • Tv Series tarafından
  • 23.400 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son Gününde 05:33

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son G

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali son gününde Başkan Yüzügüllü geride kalan 2 günü değerlendirdiESKİŞEHİR - Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, son gününe gelinen Sivrihisar Ulusla..

Fırtına'dan Geri Adım! Burak Yılmaz Pahalı Geldi! 00:41

Fırtına'dan Geri Adım! Burak Yılmaz Pahalı Geldi!

Cumartesi günü ilk hazırlık mücadelesine çıkacak Trabzonspor'da transferde öncelik stoper ve orta saha mevkiilerinde... Hazırlıklarını Macaristan'da sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçında cumartesi günü Macaristan e..

  • OFSAYT tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Carpe Diem Nedir 01:18

Carpe Diem Nedir

Latin Edebiyatının ünlü ozanı Horatius'un bir dizesinde geçen gününü gün et, zamanın tadını çıkar, günü yakala, anı yaşa, günü yaşa, koy ... Rahvan gitsin be hey anlamlara gelen özdeyiş...

Ezgi̇ Mola’dan Talep Olursa Fi̇lmi̇n 2.si̇ Çıkabi̇li̇r 05:58

Ezgi̇ Mola’dan Talep Olursa Fi̇lmi̇n 2.si̇ Çıkabi̇li̇r

Ezgi Mola “Maide’nin Altın Günü” filmi için basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu Ezgi Mola 8 Aralık’ta vizyona girecek “Maide’nin Altın Günü” filminin Recep İvedik tiplemesine benzetilmesi ile ilgili sor..

  • BETA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Noktayı Son Koydu Daha Önce De Yapıldı 03:27

Noktayı Son Koydu Daha Önce De Yapıldı

Önce ki gece Günay’da şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın doğum günü kutlandı. Kutlamaya Burak Özçivit’le aralarının limonu olduğu haberleri çıkan Murat Boz’da katıldı. Murat Boz Soner Sarıkabadayı'nın doğum günü kutlamasında..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

The Librarians 4. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:20

The Librarians 4. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

The Librarians 4. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 10 Ocak Çarşamba Günü TNT'de The Librarians 4x08 Promo/Preview And The Hidden Sanctuary The Librarians Season 4 Episode 8 Promo The Librarians 4x08 Prom..