#Çikolatalı Çatlak kurabiye tarifi

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi 04:43

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi

Beş çaylarınız için hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli saray sarması yada diğer adıyla paşa lokumunun kolay yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi 05:36

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi

1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesi 3 tatlı kaşığı sürmelik peynir veya labne 1,5 tatlı kaşığı bal 5 tane pötibör bisküvi Su bardağından biraz ufakça bir bardağa 1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesini koyun. Üzerine kaynar su ekleyip..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Öcük ile Böcük Araba Arızası İzle 11:01

Öcük ile Böcük Araba Arızası İzle

Öcük ile Böcük mutfakta yaşayan iyi arkadaşlardır. Onlar da, diğer mutfak sakinleri de Çatlak Margeret'tan buldukları kırıntılarını saklamak ve korumak zorundadırlar. Çünkü Margeret huysuz bir böcektir ve kırıntıların ..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Kurabiyesi Düşen Maymunun Tepkisi 00:13

Kurabiyesi Düşen Maymunun Tepkisi

Hayvanat bahçesinde kurabiye verip besledikleri kafesteki maymuna tam kurabiye verirken , düşen kurabiye maymunda hayal kırıklığı yaratmış...

  • JET TV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fenomen Pasta Despacıto 02:02

Fenomen Pasta Despacıto

Despacito Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Keki için; 3 yumurta 1/2 su bardağı şeker 1/2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Kahveli Şurubu için; 1 su bardağı süt 1 yem..

Külah Tatlısı  Torpil Pasta Yapımı 04:21

Külah Tatlısı Torpil Pasta Yapımı

1.Hamuru için 2 adet yumurta, 1 su bardağı yoğurt, yarım su bardağı sıvı yağ çırpılır. 2.1 su bardağından biraz az şeker, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, yaklaşık 4.5 su bardağı kadar un ilave edilerek hamur yoğ..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Canim Kardeşi̇m 42.Bölüm Çi̇lekli̇ İnek 09:57

Canim Kardeşi̇m 42.Bölüm Çi̇lekli̇ İnek

Galip bey ve Lale hanımın sütün faydalarından söz eder. Mine süt içmeyi çok sevmemektedir. Ama Çilekli , Muzlu ve Çikolatalı süt içmeyi ister. Ve hayal kurar. Çilek rengi bir inekten, çilekli süt. Sarı renkli bir inekten..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 42.Bölüm 09:57

Canım Kardeşim 42.Bölüm

Galip bey ve Lale hanımın sütün faydalarından söz eder. Mine süt içmeyi çok sevmemektedir. Ama Çilekli , Muzlu ve Çikolatalı süt içmeyi ister. Ve hayal kurar. Çilek rengi bir inekten, çilekli süt. Sarı renkli bir inekten..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Bebek Kurabiyesi Yapımı 09:53

Bebek Kurabiyesi Yapımı

Şeker Hamurundan Bebek Kurabiyesi yapımını bu video da sizler için anlattım. Butik kurabiyecilik yapmak isteyenler kesinlikle bilmesi gereken bir kurabiye modelidir. Ayrıca bu kurabiye modeli ile sevdiklerinize yeni doğa..

ÖLÇÜLÜ KIVAMINDA SÜTLÜ ŞERBETLİ İRMİK HELVASI | İRMİK HELVASI NASIL YAPILIR ? 02:41

ÖLÇÜLÜ KIVAMINDA SÜTLÜ ŞERBETLİ İRMİK HELVASI | İRMİK HELVASI NASIL YA

Kanalıma hoş geldiniz arkadaşlar.nKanalımda sütlü tatlı tarifleri , şerbetli tatlı tarifleri , kurabiye tarifleri , kek tarifleri , çorba tarifleri ve yemek tarifleri gibi bir çok nefis yemek tariflerine ulaşabilirsiniz...

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

9 Aylık Çocuğu Döven Cani Bakıcı 00:28

9 Aylık Çocuğu Döven Cani Bakıcı

Hindistan'da gerçekleşen olayda, bir bebek bakıcısının bakmakla yükümlü olduğu çocuğu dövdüğü anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüler sonrası ise çocuğun kafatasında çatlak meydana geldiği ve iç kanama ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öcük ile Böcük Asker Böcekler İzle 10:59

Öcük ile Böcük Asker Böcekler İzle

Öcük, Böcük ve arkadaşları Margeret'tan nefret ederler ve ona Çatlak diye seslenirler. Margeret buna çok sinirlenir...

Öcük İle Böcük  Böcük İşbaşında 10:59

Öcük İle Böcük Böcük İşbaşında

Öcük ile Böcük mutfakta yaşayan iyi arkadaşlardır. Onlar da, diğer mutfak sakinleri de Çatlak Margeret'tan buldukları kırıntılarını saklamak ve korumak zorundadırlar.Çünkü Margeret huysuz bir böcektir ve kırıntıların h..

Kilian Bron'un Buz Kaplı Mont Blanc Dağından Bisiklet ile İnmesi 01:05

Kilian Bron'un Buz Kaplı Mont Blanc Dağından Bisiklet ile İnmesi

Extreme bisiklet sürücüsü Kilian Bron, Mont Blanc dağının buzlu çatlak zemininden aşağıya bisikleti ile inmiş...

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzlerken Keyif Alacağınız Asfalt Çatlaklarının Onarılması 02:07

İzlerken Keyif Alacağınız Asfalt Çatlaklarının Onarılması

Asfalt çatlak kısımları Onarım Yapan ekip, tamir ederken gözlerinizi alamayacağınız o çalışmayı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız Kanseri Nedir 01:40

Ağız Kanseri Nedir

Ağız kanseri genellikle dil, dudak, ağız içi mukozası ve boğazla sınırlı olan bir kanser türü. Ağız kanseri genellikle 40 yaş civarında oluşur. Ancak 60 yaş civarında teşhis edilir. Ağız içinde uzun süre geçmeyen çatlak,..

  • NABIZ tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'ın Bayern Munich'e Yenilmesinin Sebebi 00:48

Beşiktaş'ın Bayern Munich'e Yenilmesinin Sebebi

Çatlak Şanzel'in ''nerdesin'' şarkısı eşliğinde Beşiktaş'a destek vermesi ile neye uğradığını şaşıran Beşiktaş 20 Şubat Salı akşamı oynanan maçta 5-0 yenildi.....

  • JET TV tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 7 yıl önce