#Çilek soslu enfes ispanaklı pasta tarifi

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi ) 06:59

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi )

Sıcak yaz günleri geliyor. evde günün her saatinde sizden dondurma isteyen minikleriniz mi var? Güvendiğiniz, kendi seçtiğiniz malzemelerle evde dondurma yapın. Ev Yapımı Gerçek Dondurma Tarifi İçin. Ev yapımı dondurma b..

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi 01:07

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Hem doyurucu hemde geleneksel bir lezzet aynı zamanda içinizi ısıtacak olan enfes şehriyeli yoğurt çorba tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ve leziz yoğurt çorba tarifini bizler denedik ve çok beğendik. Özel..

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri 02:16

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri

Nefis bir ev yemeği tas kebabı tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, tüm ayrıntıları video da adım adım gösterilecek şekilde sizler için hazırladık. Tas kebabı hem sağlıklı hem de çok sevilen bir sulu yemektir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 05:17

Ali Paşa Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kanalımızın en beğendiğimiz tariflerinden biri olan ali paşa pilavı tarifi videosu ile karşınızdayız. Havuçlu pilav, misket köfteleri ve üzerine domates sosu ile enfes bir lezzet. Mutlaka denemenizi tavsi..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Gözleme Tarifi 14:04

Gözleme Tarifi

Malzemeler hamuru icin gerekenler 1 kilo un 1 tane yas maya 2 tatli kasigi tuz 3 su bardagi ilik su Yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip karistirin.Unun ortasini acin mayayi koyun 2 bardak ilik suyuda ilave edip ma..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Karışık Pastane Pizzası Tarifi 05:56

Karışık Pastane Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 bardak ılıktan az sıcak süt 1 bardak ılıktan az sıcak su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tozşeker 2 yumurtanın akı (sarılar üzerine) 1 silme yemek kaşığı tuz 3/4 su bardağı sıvıyağ (1 bardaktan 1 parmak ka..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Kolay Çilekli Kek Tarifi  Meyveli Kek Nasıl Yapılır 02:21

Kolay Çilekli Kek Tarifi Meyveli Kek Nasıl Yapılır

Çilekli Kek Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 100 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı 1 su bardağından bir parmak eksik pudra şekeri 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerine: 8-10 ..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Frambuazlı Kek Tarifi 02:06

Frambuazlı Kek Tarifi

1.3 adet yumurta ve 1.5 su bardağı şeker çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 su bardağı yoğurt, 200 gr eritilmiş soğuk tereyağı eklenerek tekrar çırpılır. 3.1 paket vanilya, 1 paket k. tozu ..

Vitamin  Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi 01:58

Vitamin Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi

3 Nefis Smoothie Tarifi için Gerekli Malzemeler; Tropik Smoothie için; 1 kase ananas 1 kase mango 1 kase muz 1 su bardağı portakal suyu Misket limonu Çilekli Smoothie için; 1 kase muz 1 kase çilek 1 kase yoğurt 1 yemek ..

Kolay Tiramisu Tarifi 17:01

Kolay Tiramisu Tarifi

Kolay Tiramisu Tarifi ve Malzemeleri: 1 adet Hazır Pasta Tabanı 1 paket Labne 2 yemek kaşığı Nescafe 2 yemek kaşığı Şeker 3 yemek kaşığı Un 2, su Süt 3 yemek kaşığı Şeker 1 adet Yumurta 1 yemek kaşığı Kakao..

Kakaolu Yumuşacık Pandispanya Tarifi 11:46

Kakaolu Yumuşacık Pandispanya Tarifi

Kakaolu Pandispanya tarifi için malzemeler: 4 yumurta (akları sarısı birbirine karışmadan ayrılmış, oda ısısına getirilmiş) 3/4 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı su 2 yemek kaşığı sıvıyağ yarım su bardağı nişasta yarım ..

Çikolata Kremalı Topkek Cupcake Tarifi 03:42

Çikolata Kremalı Topkek Cupcake Tarifi

Çikolatalı Krempeynirli Pasta Kreması tarifi için: (Yaşpastanın hem içini hem dışını kaplamak için kullanacaksanız ölçüleri iki katına çıkarın. Bu ölçüler 12 adet topkek için fazlasıyla yetiyor) 1 paket bitter çikolata y..

Sünger Pandispanya Tarifi 01:27

Sünger Pandispanya Tarifi

Yumuşacık Pandispanya (Pasta Keki) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaş..

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi 03:01

Cepli Sandviç Poğaça Tarifi

1.1.5 su bardağı ılık su 1 su bardağı süt,yarım su bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, 1.5 yemek kaşığı şeker,1 paket instant maya yoğurma kabına alınarak çırpılır. 2.Yavaş yavaş un ilave edilerek hamur yoğrulur. Topl..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Sebzeli  Köfte Tarifi 08:20

Sebzeli Köfte Tarifi

Sebzeli Soslu Dalyan Köfte Malzemeler; 500 gr yağlı kıyma 1 adet kuru soğan ( ince çekilmiş) 1 yumurta 1 çay bardağı galeta unu 1 tatlı kaşığı tuz,1 çay kaşığı kimyon,karabiber Diğer platformlarda da beni takip eder..

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi 08:20

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi

2 ekmeklik hamur 1 boğum dil peyniri 80 gr bitter çikolata 80 gr krema- yarım paketten biraz az Ay çiçek yağı Fırından 2 ekmeklik hamur alın. Elinizi yağlayıp hamurdan iri ceviz boyutunda parçalar kopartın. Çok fazla b..

İzmir Köfte Tarifi 03:32

İzmir Köfte Tarifi

MALZEMELER 400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, 1 adet yumurta, 3 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç maydanoz (ince kıyılmış), 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaş..