#Çilingire para vermemek İçin ufak Çocuğu İple damdan sarkıtan adam

Fırında Köfte Tarifi 02:57

Fırında Köfte Tarifi

Köfte tarifi için malzemeler: (yaklaşık 6 kişilik) 1 büyük soğan yaklaşık yarım su bardağı robottan çekilmiş bayat ekmek veya 4 dilim bayat ekmek 500gr. orta yağlı kıyma 1 yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabibe..

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi 02:17

Tencerede Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi

Sebzeli Tavuk Güveç için malzemeler: Tercihen kişi sayısı kadar tavuk pirzola (4-5 adet) veya baget (ufak ise veya daha iştahlılar için 2şer baget hesaplayın :) 2 adet soğan 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı veya sıvıyağ ..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Cheesecake'li Browni Tarifi 03:54

Cheesecake'li Browni Tarifi

Cheesecake katı için: 200gr. krem peynir (sarı eritme krem değil, beyaz olan) yarım bardaktan bir parmak eksik tozşeker yarım paket vanilya 1 yumurta Browni için: 60gr. kadar bitter çikolata (80 gramlık paketin son sıra..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmde, 70’lerin Sovyet Rusya’sında yaşayan ironik yazar Sergei Dovlatov’un hayatının altı günü anlatılıyor. Zamanını eserlerinin yayımlanması için koşturarak geçiren Dovlatov, Sovyet dergileri ve gazeteleri tarafından s..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

Nutella'lı Ekler Tarifi 06:47

Nutella'lı Ekler Tarifi

Ev yapımı enfes bir ekler ve üzerinde Nutella süslemesiyle bu tarifi çok seveceksiniz.. Vanilyalı pasta kreması ile Nutella uyumu gerçekten nefis bir tat oluşturuyor.. Ekler Tarifi İçin Malzemeler: Ekler Şu Hamuru:(bard..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

Canim Kardeşi̇m 71.Bölüm Bu Paralar Ki̇mi̇n 09:53

Canim Kardeşi̇m 71.Bölüm Bu Paralar Ki̇mi̇n

Müge ve Mine okuldan dönerken içi para dolu bir bavul bulurlar. Kendilerine ait olmayan bu çantayı açmazlar. Anne ve babalarından yardım isterler. Komşu köpek Biber para dolu çantayı düşürünce çantadan paralar saçılır. M..

  • ÇocukTV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emine ve Simay Kim Daha Uzun Kavgasına Girdi Sonuç Şaşırttı! 15:40

Emine ve Simay Kim Daha Uzun Kavgasına Girdi Sonuç Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı stüdyodaki herkesi hasta etmenin pişmanlığını yaşarken Tuğba Çiğdem, Simay'ın sürekli kendilerine çikolata alıp yedirdiğini s..

  • ANKA tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Ates Böcegi 1975 Hasılat Sahnesi 01:54

Ates Böcegi 1975 Hasılat Sahnesi

Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun kısa yoldan para..

Tarık Akan Başlarım Sanada Romantikliğinede 02:04

Tarık Akan Başlarım Sanada Romantikliğinede

Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun kısa yoldan para..

Perran Kutman'dan Hacı Baba 00:13

Perran Kutman'dan Hacı Baba

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Riva Ve Florya'nın Parası Kutsaldır! Size Söz Verdiğim Gibi 04:04

Riva Ve Florya'nın Parası Kutsaldır! Size Söz Verdiğim Gibi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek olağanüstü divan kurulunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Transfer harcamaları üzerine yapılan eleştirilere cevap veren Özbek, Basında ve camiamız içinde şöyle bir algı yaratılıyor. 100M taa..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu 00:33

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu

Fatih'te, yaşıtlarının okula başladığı bugün kağıt toplayarak para kazanmaya çalışan bir çocuğun, boyundan büyük çuvalı taşırken yaşadığı zorluk kameraya yansıdı. Beyoğlu'nda ise, Şişhane Metro İstasyonu'nda mendil satan..

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı 01:56

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan üçü Türk 17 zanlı için dün gece 10 ilçede düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde para sa..

EFT'de Saat ve Gün Sınırı Kalkıyor 00:51

EFT'de Saat ve Gün Sınırı Kalkıyor

Bankalar arasındaki para transferi için mesai saatlerini beklemeye son. Artık farklı bankalardaki hesaplar arası para transferi saniyeler içerisinde 7/24 yapılacak...

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Kripto paraya dikkat! 02:06

Kripto paraya dikkat!

2 MİLYAR DOLARLIK VURGUN İDDİASI, TÜM GÖZLERİ KRİPTO PARA BORSASINA ÇEVİRDİ. BENZER MAĞDURİYETLERİN YAŞANMAMASI İÇİN , KRİPTO PARA NASIL SAKLANMALI? GÜNÜN EN ÇOK ARANANLARI LİSTESİNE GİREN O SORUYA İŞİN UZMANLARI YANI..

Bol sıfırlı hayaller... 02:08

Bol sıfırlı hayaller...

HERKESİN DERDİ DAHA MUTLU YAŞAMAK, DAHA İYİ BİR GELECEK HAYALİ... E TABİİ BUNUN İÇİN DE PARA LAZIM... PEKİ, HESABINIZA BOL SIFIRLI BİR PARA YATSA NE YAPARDINIZ... İŞTE 'HER KURUŞUNU YERİM' DİYENDEN, ESTETİK YAPTIRIR, K..

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı 01:43

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı

MİT'in ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ'nün gizli kasalarını..

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı 07:42

Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı

Meryem 5. Bölüm'de; Savaş, Savcı Oktay Şahin'in babası Yurdal Sorgun ile bağlantısını ortaya çıkartarak Meryem'in gerçekleri görmesini sağladı! Oktay'ın, Meryem'i hapiste tutmak için Yurdal Sorgun ile para anlaşmasını bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce