#Çilingire para vermemek İçin ufak Çocuğu İple damdan sarkıtan adam

Çakallarla Dans 5 Fragman 02:32

Çakallarla Dans 5 Fragman

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum..

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar 08:59

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 367 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1001(Binbir) Gece Masalları Giriş 17:16

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 232 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Yürüyemeyen Hayvanlara Özgürlük Hediye Eden Mardinli Genç 02:20

Yürüyemeyen Hayvanlara Özgürlük Hediye Eden Mardinli Genç

Hasan Kızıl Mardin Derik'te yaşıyor ve iki buçuk yıldır çevresindeki sakat, yürüyemeyen hayvanlara hayat veriyor. Kızıl'ın yolculuğu 2 buçuk yıl önce soğuk bir kış gecesi, misafirlerinin aracının motoruna sıkışan bir ked..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz

Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati’nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. Bir gün Kazım’ın taksisine El Seyid adlı bir elmas kaçakçısı biner. Elması kaçıran El Seyid onu İs..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarı Yol Teaser 00:34

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Yarı Yol Teaser 00:47

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ. 33:28

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ.

• Herkese sesleniyoruz! TÜM MÜCADELE EDEN DEĞERLİ DOSTLARIMIZ VE GÜZEL İNSAN AİLEMİZİN HEPSİ İLE BİRLİK OLDUK. HEP BİRLİKTE VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ BU KÜRESEL DECCALİ SİSTEMİN PLANLARINA KARŞI KORUYALIM.???????? MİLLET..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sahte Starbucks'çı 00:28

Sahte Starbucks'çı

Starbucksa para ödememek için kahveyi evde hazırlayan adam Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendisini Dolandıran Adamla Karşılaşınca Bakın Ne İstedi 01:01

Kendisini Dolandıran Adamla Karşılaşınca Bakın Ne İstedi

Kahramanmaraş'ta hastaneye göz tedavisi için gelen 66 yaşındaki Ali Koca, kendisini evlilik vaadiyle kandırıp para ve cep telefonunu çalan Ercan K'yı polis aracına bindirilirken fark etti. Ekip aracına yaklaşan ve şüphel..

Karpuzu Yüzünde Patlattı 00:14

Karpuzu Yüzünde Patlattı

Eğlence İçin Para Lastikleriyle Karpuz Patlatmak isteğen mağdur adam,karpuzu başında patlayınca kendini yerde buldu...

  • PengoTV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maaş Alamayan Öğretmenlerine Sürpriz Yapan Öğrenciler 01:07

Maaş Alamayan Öğretmenlerine Sürpriz Yapan Öğrenciler

Brezilya'da bir okulda öğretmenlik yapan adam, uzun bir süredir maaşını alamadığı için hayatı oldukça zor bir hale gelmiş. Öğrenciler, öğretmeninin bu durumunu anladıklarında ise kendi aralarında para toplamışlar. Toplad..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kızgın Güneş 1971  Cihangir Gaffari  Eva Bender Türk Filmi İzle 1:04:33

Kızgın Güneş 1971 Cihangir Gaffari Eva Bender Türk Filmi İzle

Filmde, polis baskınına uğrayan bir uyuşturucu sevkiyatında yüklü miktarda para ile kaçan Ali’nin başına gelenler anlatılır. Ali, parayı vererek uyuşturucuları alıp Panter’e getirecektir. Fakat alışverişe uzaktan şahit o..

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle 1:43:24

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Kenan, bir gazino şarkıcısının oğludur. Genç kadın yıllar evvel patronuyla aşk yaşamış ve hamile kalmıştır. Ancak adam onu ve oğlunu reddetmiştir. Kenan gerçeği, annesi ölüm döşeğindeyken öğrenir. Küçük çocuğun..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..