#Çim biçme makinesine aşık olup her gün peşinden koşan kaplumbağa

Alp Güvenir - Geçmedi Valla 03:01

Alp Güvenir - Geçmedi Valla

Geçmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, dokunmadan tenine Bitmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, sarılmadan beline Hangi ara kapıldım, senin seline Gitme bi gün daha Kalamıyor..

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 210 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar 03:12

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar

Bu gün artık.. yakabilirim bu sehri Dönebilirim deliye susa bilirim ya da.. Bu gün artık.. gidebilirim senden Durabilirim sensiz ölebilirim ya da. _______ Ben düşmezdim bu kadar yanmazdım ateşte.. Yanmazdım bu..

Ebubekir Yarçın - Yağmur 02:47

Ebubekir Yarçın - Yağmur

Yağmur şarkı sözleri ile Yine saatler on dokuz Birimiz ötekisinde bak yokuz Zaman nasıl da geçmiş öyle Acımasız olmuş unutmuşuz Hani o gün titrek ellerinle Sar beni bir ömür kalbinle Aniden susan o yağmurla Başlamıştı..

Kaan Erten - 23 Nisan 02:31

Kaan Erten - 23 Nisan

23 Nisan şarkı sözleri ile Bugün en mutlu gün Bugün en kutlu gün Atamızın bize sunduğu En özel en yüce gün Bugün yirmi üç nisan Bu ne coşku ne heyecan Cumhuriyet'in ışığı En eşsiz armağan Hedefe yürüyoruz Umuda koşuy..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Canim Kardeşi̇m 47.Bölüm Beni̇m Güzel Leyleği̇m 10:07

Canim Kardeşi̇m 47.Bölüm Beni̇m Güzel Leyleği̇m

Mıncır bahçede yaşayan tarla faresini kovalar. Çatıya kaçan farenin peşinden gider. Çatıda yuva yapmış leylek ile karşılaşır. Mine ve Müge çatıda yaşayan Leyleği çok severler. Göç etmemesi için türlü fikirler üretirler. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Rüzgar Gülü 03:44

Kuzucuk Rüzgar Gülü

Kuzucuk sabah kalkıp sütünü içer ve dışarı çıkar. Dışarıda güzel bir rüzgâr vardır, eline rüzgârgülünü alır ve uçurarak koşturmaya başlar. Ancak ayağı takılınca düşer ve rüzgârgülü uçarak gider, kuzucuk da peşinden koşar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gazze’nin Silikon Vadisi 01:13

Gazze’nin Silikon Vadisi

İsrail'in uyguladığı abluka altında yaşamını sürdüren Gazzeliler yine de hayallerinin peşinden koşuyor. Bir grup Filistinli genç, Google destekli bir Start-Up projesini hayata geçirdi.....

Estergon Kalesi - Mehter Marşları 02:37

Estergon Kalesi - Mehter Marşları

Estergon Kâl'ası bre dilber aman Su başı durak aman Kemirir gönlümü bre dilber aman Bir sinsi firak. Gönül yar peşinde bre dilber aman Yar ondan ırak aman Akam Tuna akma bre şahin aman Ben bir dertliyim. Yar peşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.316 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arka Sokaklar 429. Bölüm Fragmanı 00:49

Arka Sokaklar 429. Bölüm Fragmanı

Rıza Baba, suçsuz olduğunun kanıtlanmasıyla görevinin başına geçer. Tüm ekip, Kenan'ın peşinden giderken hangi sürpriz onları bekliyor?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşe Hatun Önal Hangi Özelliğini İlk Defa İtiraf Etti? 04:27

Ayşe Hatun Önal Hangi Özelliğini İlk Defa İtiraf Etti?

Ayşe Hatun Önal özellikle kendisiyle ilgili başarı sırrını ilk kez açıkladı.Bu özelliğini tüm içtenliğiyle açıklayan güzel popçu başarının peşinden koşmadığını,başarının kendisini takip ettiğni belirtti...

  • ANKA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara'nın En Büyük Tedx'i Odtü'deydi: TedxMetuAnkara 2016 : Galileo mu haklı, Giordano Bruno mu ? 13:06

Ankara'nın En Büyük Tedx'i Odtü'deydi: TedxMetuAnkara 2016 : Galileo m

Hayalleriniz peşinden koşuyorsanız ya da biraz ilhama ihtiyacınız varsa.. Levent Ülgen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, o ..

Canım Kardeşim 47.Bölüm 10:07

Canım Kardeşim 47.Bölüm

Mıncır bahçede yaşayan tarla faresini kovalar. Çatıya kaçan farenin peşinden gider. Çatıda yuva yapmış leylek ile karşılaşır. Mine ve Müge çatıda yaşayan Leyleği çok severler. Göç etmemesi için türlü fikirler üretirler. ..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Kasabı İzleyen Köpeğe Et Alan Güzel İnsan 04:35

Kasabı İzleyen Köpeğe Et Alan Güzel İnsan

Sokak köpeğinin kasabı izlemesinden etkilenince bir şeyler yapmak isteyen Gökmen Barıkan, kasapla girdiği tatsız sohbetten sonra eline aldığı tavuk parçasını köpeğe yedirdi. Çekingen tavırlarla etin peşinden giden köpek ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızlı Domuz Görevlileri Perişan Etti! 02:49

Hızlı Domuz Görevlileri Perişan Etti!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Beldesi'nde sulama kanalına düşen domuz, görevlileri 4 saat boyunca peşinden koşturdu. Barikatlardan atlayan, kement ve ağlardan kurtulan domuzu yakalamak mümkün olmadı. Görev..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Akan'ın Sakar Muhafızları 01:26

Tarık Akan'ın Sakar Muhafızları

Münir Kozan (Tarık Akan) ve peşinden ayrılmayan iki korumasından (Erdal Özyağcılar – Rana Cabbar) kahkaha tufanı. Filmin Adı: Adem ile Havva Yönetmen: Şerif Gören Oyuncular: Tarık Akan, Sibel Turnagöl, Erdal Özyağcılar..

Tarık Akan Erdal Özyağcılar Müthiş Komedi 01:45

Tarık Akan Erdal Özyağcılar Müthiş Komedi

Münir Kozan (Tarık Akan) ve peşinden ayrılmayan iki korumasından (Erdal Özyağcılar – Rana Cabbar) kahkaha tufanı...

Sahilde Biber Keyfi 01:14

Sahilde Biber Keyfi

Münir Kozan (Tarık Akan) ve peşinden ayrılmayan iki korumasından (Erdal Özyağcılar – Rana Cabbar) kahkaha tufanı. Filmin Adı: Adem ile Havva..

Kendini Uçurumdan Aşağı Atan Kaz Yavrusu 02:13

Kendini Uçurumdan Aşağı Atan Kaz Yavrusu

Bir belgeselde dağın tepesinden anne ve babalarının peşinden ilk kez uçmaya çalışan kaz yavrularının sonu görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızını Rehin Aldı - Devreye Özel Harekat Polisi Girdi 00:48

Kızını Rehin Aldı - Devreye Özel Harekat Polisi Girdi

Konya'da av tüfeğiyle kızını rehin alan ve peşinden giden polis ekiplerine ateş açan şahıs, arazi yolunda aracını durdurarak yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından polise teslim oldu...

Teyzeye Yardımcı Olmaya Çalışırken Yıkıma Uğratmak 00:34

Teyzeye Yardımcı Olmaya Çalışırken Yıkıma Uğratmak

İyiliğin peşinden koşar adım giderken arabanın el frenini çekmeyi unutan abimizin yaşlı teyzeyi 20 metrelik kavak ağacı gibi yıkmasını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 443. Bölüm Fragmanı İzle 00:41

Arka Sokaklar 443. Bölüm Fragmanı İzle

Gürcan, ortalığı kasıp kavuruyordur. Mesut da peşinde olayların içinde kalır! Uyuşturucu satışları, infazlar ve adam kaçırmalar derken ekibin sabrı taşar. Mesut, ormanlık alanda peşinden gittiği Gürcan'ın kafasına odunu ..