#Çim biçme makinesine aşık olup her gün peşinden koşan kaplumbağa

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı! 05:12

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı!

Helikopter kazasından sağ kurtulan Fatih ve Dayı, bu olayın ardından ilk kez karşı karşıya geliyor! İşte Fatih ve Dayı'nın karşılaştığı o anlar... İsimsizler son bölümde, son olarak helikopter kazasında birlikte olan Fat..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Fazilet Hanım ve Kızları  - Dokunma! 02:20

Fazilet Hanım ve Kızları - Dokunma!

Kendini bir anda ağır bir yüzleşmenin ortasında bulan Hazan, hayatının en gurur kırıcı gecesinin mimarının Sinan olduğunu artık öğrenmiştir. Ortaya çıkan gerçek Hazan’ın kalbini paramparça ederken, Sinan için de çok yıkı..

  • ANKA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı 01:36

Tusk: Brexit'in Nasıl Sonuçlanacağı Londra'ya Bağlı

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit'in nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık'ın tavrına bağlı olduğunu söyledi. Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit müzakerelerinin nasıl sonuçlanacağının Birleşik Krallık’..

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu 01:30

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu

92 yaşındaki Peter Hirschmann Nazi Almanyası'ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg'deki evinde yaşayan aileden özür mektubu aldı. Nazi Almanyası’ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg’deki evinde yaşayan aileden özür mek..

Sürü (1978) Yılmaz Güney Film İzle 1:57:28

Sürü (1978) Yılmaz Güney Film İzle

Sürü filmi 1978 yapımı olup senaristliğini Yılmaz Güney yapmıştır. Başrollerini Tuncel Kurtiz, Tarık Akan ve Melike Demirağ üstlenmiştir. Film, iki aşiretin kan . Hayatları ve geçimleri hayvanlar ve hayvancılık üzerine ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 54.766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğul (1974) Cüneyt Arkın , Kahraman Kıral  Film İzle 1:14:12

Oğul (1974) Cüneyt Arkın , Kahraman Kıral Film İzle

Alişan, oğlu Aliş ile birlikte köylerinde sakin yaşamlarını sürdürmektedir. Küçük Aliş köy meydanındaki çeşmeden su içmek isterken bir grup Aliş’e mani olup bir köpeğe Aliş’i ısırttırır ve kaçarlar. Alişan çocuğunun kudu..

  • PengoTV tarafından
  • 4.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim 01:35

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim

Eşek arısı şeker yerken çok yakın çekim (Allah Öyle Güzel Renk Vermiş) Arı türleri içerisinde en çok bilinen arı türüdür. Özellikle normal arılara nazaran büyük olmaları bu arılara eşek arısı denmesindeki en önemli paydı..

  • JET TV tarafından
  • 1.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Kahraman Nedir 04:14

Süper Kahraman Nedir

Süper Kahraman Nedir? Batman mi? Spiderman mi? Superman mi? Ironman mi? Süper Kahraman, sıradan insanların yapamadığı şeyleri yapabilecek güce sahip kişidir. Ancak süper kahraman olmak ve tüm bu güçlere sahip olup da s..

Şanışer En iyi 15 Nakarat 07:52

Şanışer En iyi 15 Nakarat

Nakaratlar aşağıda verdiğim liste şeklinde sırayla geçilmektedir. Devamı için abone olup videoyu beğenebilirsiniz teşekkürler. 01. Şanışer - Gece 02. Yagop feat. Şanışer - Düne Vurgun 03. Şanışer & Alef High - Anlat Ban..

  • umay penbe tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle 2:12:01

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle

Nikea’dan gelen Tüccar Niko ve Bizans askerî kafilesini basan Ertuğrul, onların kılığında kaleye girip fethi başlatmak için hazırlanmıştı. Hazırlıklar tamamlanıp harekete geçmek üzereyken Yağız Alp, Gündüz’ün kaçırıldığı..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Hazal Kaya Ve Büşra Develi Arasındaki Gerginlik Büyüyor 00:34

Hazal Kaya Ve Büşra Develi Arasındaki Gerginlik Büyüyor

FOX TV'de yayınlanan Bizim Hikaye adlı dizide boy gösteren Hazal Kaya, önceki akşam bir arkadaşıyla Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Kaya, karşısında gazetecileri görünce şaşırıp, apar topar aracına yöneldi. Uzun süre..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

Çin'de Askeri Uçak Düştü 02:02

Çin'de Askeri Uçak Düştü

Çin'in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü. Ülkenin güneybatısındaki Guizhou kentine bağlı Suiyang ilçesinde bugün öğle saatlerinde bir askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Kazad..

Ölüm Korkusu İçin Hangi Aşamada Profesyonel Destek Almak Gerekir 01:00

Ölüm Korkusu İçin Hangi Aşamada Profesyonel Destek Almak Gerekir

Kişi ölüm korkusu veya ölüm düşüncesi sebebiyle gerginlik ve huzursuzluk hissediyorsa, fiziksel bir sorunu olup olmadığı ile ilgili kendini çok fazla gözlemliyorsa, bununla ilgili tetikte yaşıyorsa mutlaka bir uzmandan d..

  • NABIZ tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ant Man - Karınca Adam Türkçe Dublaj İzle 1:57:22

Ant Man - Karınca Adam Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 02:54

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır? 1.Küçük bir tencereye 2 su bardağı şeker alınır, 2 su bardağı süt ve 1 su bardağı su ilave edilerek şeker tamamen eriyene kadar ısıtılır ve ocaktan alınır. 2.Uygun bir tencereye 25..

Nohutlu Tel Şehriye 08:34

Nohutlu Tel Şehriye

1 su bardağı (100 gr) tel şehriye 3 avuç (150 gr) haşlanmış nohut 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 100 gr Erzincan tulum peyniri 1 adet kuru kırmızı biber 1 dal biberiy..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..