#Çim biçme makinesine aşık olup her gün peşinden koşan kaplumbağa

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi 02:34

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi

Bıçak Gibi şarkı sözleri ile Karanlığına yürüyorum Gözü dolu yüzü buruk Sadece Yalanlarına gülüyorum Sesi kısık Dili bıçak gibi Her gece Bekledim seni yapayalnız Evime uğramadın Çektim derin bir of amansız Dengemi bul..

İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

MEF - Mazi (Official Video) 02:31

MEF - Mazi (Official Video)

MEF'in ''Mazi'' şarkısı video klibi ile yayında. Söz, Beste: Doğanay Karadeniz Düzenleme: İbrahim Küçükoğlu Mix: İbrahim Küçükoğlu, Esad Fidan Mastering: Saffet Ulcay Gitar: Ediz Erinç Yönetmen: Buğra Karaçam Prodüktör:..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti! 00:50

Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti!

Fatih Portakal Aldığı Ödülü Fetö Tutuklusuna İthaf Etti! Doğan Medya tarafından düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde Fatih Portakal en iyi haber spiker ödülüne layık görülürken yaptığı skandal konuşmayla gündeme oturdu..

Gökçe - İstanbul 04:14

Gökçe - İstanbul

Gökçe - İstanbul Şarkı Sözleri Bak gün ağırdı yine Senin güzel gözlerinde Dudaklarını tenimde Olsun nefesin içimde Bak gün ağırdı yine Güzel bir akşamın yerinde Mavi yeşil renginde Olsun gözlerin üzerimde Ah vazgeçeme..

Cüneyt Tek - Gidersen 04:49

Cüneyt Tek - Gidersen

Gidersen bu gün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümden Ben sana deli divane aşığım Canıma yapışmışken bu deli hasretin Ben sensiz, sevgisiz söyle yar nasıl edeyim Gidersen bu gün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümde..

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Dağda Kurtarma Operasyonu 00:49

Dağda Kurtarma Operasyonu

Kara saplanan ve dağda mahsur kalan at, kötü hava koşulları sebebiyle 5 gün kurtarılmayı bekledi. Bu süre içerisinde gönüllüler tarafından yiyecek ve su getitilerek hayatta tutuldu...

Sevgililer Günü İçin Anlamlı Klip: En Değerli Hediye Sevginiz 01:14

Sevgililer Günü İçin Anlamlı Klip: En Değerli Hediye Sevginiz

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediyesi, Sevgililer Günü için bir klip hazırladı. Klipte hediyeden başka bir şeye ifade etmeyen bu özel gün için güzel bir mesaj verildi; ihtiyacımız olan tek şey sevgi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ipek böceğinin yumurtlama anı ! 03:21

ipek böceğinin yumurtlama anı !

İpek böceği tırtıl olduktan 40 gün sonra kozaya girer ve kozadan da 10 günde çıkar çıkmaz hemen yumurtlama çabası içine girer...

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984 04:21

Sezen Aksu Tükeneceğiz 1984

Ne böyle senle ne de sensiz yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı olmak imkansiz hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim şimdi sensizim sen de bensiz Bir a..

Riposta - Nestemate 03:45

Riposta - Nestemate

RIPOSTE - lyrics by Buke & Gase MEDULLA OBLONGATA (meddling with my medulla oblongata) you treat me like a nurse in your arms sterile in my white paper crown when will you get better so i can sew our lips together seems..

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

1922 Başkomutanlık Meydan Muharebesi izle 08:27

1922 Başkomutanlık Meydan Muharebesi izle

1922 Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde yaşananların harita üzerinde gün gün anlatımı. Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile Fevzi Paşa'nın cephedeki görüntüleri...

Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması 10:41

Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması

Mutlu bir aile... Turşuculukla geçiniyorlar... Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır ve anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar..

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18 48:37

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18

DİKKAT ! : Yenice’nin Seyvan Köyü’nde 52 yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getiren Hatice Erkek adlı kadın,doğumdan kısa süre sonra hayatını kaybeder. Ayşe adı verilen minik bebeği de doğumdan 20 gün sonra hayata gözlerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Müslüm Gürses - Etme Bulma Dünyası 04:23

Müslüm Gürses - Etme Bulma Dünyası

Bu kadar zalim olma Sende bir gün seversin Etme bulma dünyası Ettiğini çekersin Ahım tutar sevgilim Sararırsın solarsın Baharın hazan olur Çilelerle dolarsın Düşmez kalkmaz bir Allah Sende bir gün düşersin Çektiğim bu..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici - Tektaş 03:34

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum, elinde tektaş bir yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya.. Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol..

Halk Otobüsünde Korkunçlu Dans Eden Abiler 02:14

Halk Otobüsünde Korkunçlu Dans Eden Abiler

Gün geçmiyor ki bir gariplik daha yaşanmasın, gün geçmiyorki bir abimiz daha saçmalamasın. Allah ailelerine sabır versi..

  • JET TV tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jüri Dinlemeye Doyamadı! Burcudan Müthiş Ses! 12:58

Jüri Dinlemeye Doyamadı! Burcudan Müthiş Ses!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Burcu Yakasız yarışmaya ilk katıldığı gün ses eğitimi aldığını ve sesine güvendiğini söylemişti. Jüri ilk gün çok heyecanlanan Burcu'dan bu..

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Kalça Ve Bacak Sıkılaştırma İzle 10:01

Evde Kalça Ve Bacak Sıkılaştırma İzle

Yeni antrenman programımı sonunda sizlerle paylaşabildim. Haftada 2 gün kalca ve bacak antrenmanı yapıyorum. 1. gün programım bu videodaki gibi kendi vücut ağırlığımla yaptığım antrenmanım -..

Gizem Laçinkaya  Aylar Geçer 02:36

Gizem Laçinkaya Aylar Geçer

Yine bir gün bana geri dönsen Beni de sevsen Yine bir gün bana geri dönsen Beni de sevsen Senin olan anılar Benimle kalsa Seni yoran tüm anılar Benimle kalsa Aylar geçer yıllar geçer Hasret biter ömrüm biter..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En İyi Jilet Budur  Neşeli Günler 02:03

En İyi Jilet Budur Neşeli Günler

Mutlu bir aile.Turşuculukla geçiniyorlar.Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır.Anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar yılı bir..

  • REPLİKLER tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Günler 1978 Film İzle 1:33:20

Neşeli Günler 1978 Film İzle

Mutlu bir aile.Turşuculukla geçiniyorlar.Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır.Anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar yılı bir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Yolculuğu Apollo 18 Film İzle 1:26:32

Ölüm Yolculuğu Apollo 18 Film İzle

Ölüm Yolculuğu - Apollo 18 Full İzle Türkçe Dublaj Tek Parça HD 1970'li yıllarda aydaki çalışmalardan sonra saklanan görüntülerin gün yüzüne çıkması ile birlikte aydaki yaşam belirtileri ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine N..

  • Tv Series tarafından
  • 7.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahriye Evcen’in Kına Gecesi Kimler Geldi Kimler Gelmedi 02:26

Fahriye Evcen’in Kına Gecesi Kimler Geldi Kimler Gelmedi

Burak Özçivit ile evlilik hazırlığı yapan güzel oyuncu Fahriye Evcen’in kınasından ilk kareler geldi. İşte Evcen’in kına gecesinden ilk fotoğraflar.Güzel oyuncu Fahriye Evcen, yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile 29 Hazira..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce