#Çim biçme makinesine aşık olup her gün peşinden koşan kaplumbağa

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün 04:21

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün

Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Derler ki unutmalı, zamana bır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar 03:20

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar

Tuna Kiremitçi: Nereden bileceksin nasıl öldüğümü Yapraklarımı nereye döktüğümü Nereden bileceksin nasıl yazdığımı Bu şarkıyı sen uyurken Gökçe Bahadır: Yanlış bir ağacın yorgunu aşkım Ne söylesin sana kurumuş dallarım..

Nefret  Zeliş Sarhoş Oluyor 04:42

Nefret Zeliş Sarhoş Oluyor

Film, baraj yapımı için Anadolu’da bir köye giden mühendis Kenan ile Zeliş’in hikâyesini anlatır. Kenan, susuz kalmış köyler için baraj yapan bir ekibin içindedir. Gittiği köyde Zeliş adında genç bir kadınla tanışır. Yağ..

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar  Hülya Sözer 04:20

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar Hülya Sözer

Sensizlige söylendi bütün sarkilar yoksun diye aglayip esti rüzgarlar erede o sevgiler, o mutluluklar özledim çok özledim gel yagmur gözlüm bir gün biter diyorlar bu ayriliklar kaç bahardir bekledim geçiyor yillar kirpig..

Cin Çıkarma Seansında Yaşadıklarım Kafir Cinleri 01:56

Cin Çıkarma Seansında Yaşadıklarım Kafir Cinleri

Gеrçеktеn оn-оn bеş gün bоуunса kеndisi gесеlеri sürеkli bаğırıуоrdu vе birçоk dоktоrа götürdüler ama çаrе bulunаmаdı. Bir gün dеdilеr ki, “Hоса kаrаr vеrdi bugün gеlесеk о Cinlеri hаstаnın bаşındаn аlасаk. Eğеr hаstа сi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.363 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana 02:37

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana

Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim y..

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Barış Manço - Ben Bilirim 03:41

Barış Manço - Ben Bilirim

Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yumuk yumuk elleri var kömür kömü..

Yudum Cumartesi 04:51

Yudum Cumartesi

Gel Son Bir Kez Deneyelim Bitmesin Bak Yazık Olur Biz Bu Aşka Emek Verdik Biz Bu Aşka Yürek Verdik Biz Bu Sevdanın Uğruna Nelerden Vazgeçmedik Bu Gece Bana Sabah Olmayacak Bu Gece Sensizliğimin Ertesi Bu Gece Bana Gün Do..

Demir Demirkan - Gitti Gider 04:19

Demir Demirkan - Gitti Gider

zamanla tanırsın insanları yiter hayallerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın zamanla günler geçer saymazsın sonu yokmuş gibi yaşarsın geceler mezar olur dalarsın uykuya efes al nefes ver nefes al nefes ..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Şebnem Ferah  Özgürce Yaşa 04:12

Şebnem Ferah Özgürce Yaşa

Hayat boyu dilersin O gün için Ömür boyu beklersin Tam o an için Geçmiş uzakta kalmış Yarınsa yaklaşmaz Kaybetmeye gerek yok Bulmak için Bulmak için Zaman geçmek bilmez önce Sonra yıllar sayamazsın Bir bakmışsın geçip gi..

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!! 01:18

Atalay Demirci İçin Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!!

DARBE GİRİŞİMİNDEN 10 GÜN ÖNCE ŞÜKÜR VE KANTER İLE GÖRÜŞMÜŞ İddianamede ifadesine yer verilen Demirci, örgütün bankası olan Bank Asya'da hesabının olduğunu, 17-25 Aralık sürecinden sonra bu hesabında cüzi miktar bırakar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niyazi Koyuncu  Yol 04:18

Niyazi Koyuncu Yol

Niyazi Koyuncu - Yol Şarkı Sözleri Dağların Yamacına Çıktım Oturamadım Seni Gördüm Karşımda Amma İnanamadım Kaçtım Gittim Oradan Ardıma Bakamadım Sen Gittin Ya Buradan Sensiz Var Olamadım Endum Dere Duzune Gözlerim Yaşla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak - Beni Affet 06:32

Harun Kolçak - Beni Affet

Harun Kolçak - Beni Affet Şarkı Sözleri Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Be..

Ceylan Ertem - Nilüfer 03:41

Ceylan Ertem - Nilüfer

Ceylan Ertem - Nilüfer Şarkı Sözleri Sahici ruh, cihanda sulh, gözümde yok başka hayal Cennetime alsam seni, hazlara salsam seni Sahici ruh, cihanda sulh, gözümde yok başka hayal Bir de yani sen de bir gün sevsen beni S..

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100 26:00

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100

Mayıs 2017 En İyi Yabancı Şarkılar: 1 Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back 2 Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me 3 Clean Bandit - Symphony feat. Zara Larsson 4 Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieb..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu 01:06

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu

Üç yıl önce henüz üç yaşındayken, IŞİD örgütü tarafından kaçırılan Iraklı Christina ailesine kavuştu. Küçük kız ailesi ile birlikte Musul'un Karakuş semtinde yaşıyordu. Terör örgütü kente saldırdı. Bölge halkı kaçmaya ç..

Sevimli Hayalet Film İzle 1:31:36

Sevimli Hayalet Film İzle

Eulenstein Kalesi’nde yaşamakta olan küçük gece hayaletinin en büyük ümidi gün ışığında dünyayı görebilmektir. Çünkü gündüzleri tavan arasındaki sandığında uyumakta ve geceleri kalede dolaşmaktadır. Bunu gerçekleştirebil..

  • Tv Series tarafından
  • 3.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas Film İzle 1:34:02

Sivas Film İzle

ÖZET: 11 yaşındaki Aslan'ın yaşadığı küçük köydeki tek gündeliği okula gitmek ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten ibarettir; en büyük derdiyse aynı sınıfta okuduğu Ayşe'ye olan aşkıdır. Bir gün yaşadıkları yerde bir hay..

  • Tv Series tarafından
  • 11.772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur 03:58

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur

Kaybetmeden anla kıymetimi Tanımak istemezsin hasretimi Hele bide gün bitip de gece çökünce Mumla ararsın güzel sohbetimi Aklın yolu bir umurumda değil Gururum aşkımdan önce gelir Ben diye yazılır aşk diye okunur İki..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş 02:36

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş

Manisa ‘nın Demirci ilçesinde kız kardeşinin kına gecesini elindeki sopayla basan uzman çavuş ortalığı karıştırdı. İddialara göre kız kardeşinin düğün merasimi için Demirci ilçesine geldiği öğrenilen E.A isimli şahıs kın..

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Damat Takımı - Fragman 02:00

Damat Takımı - Fragman

Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can liseden beri hiç ayrılmamış beş arkadaştır. Yaşları büyüse de kendileri çocuk kalmıştır fakat Yiğit’in evlenme kararı ile grup gençliğin bittiğini farkına varır. Hem geçmişe hem de Yiğit'..

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

Harun Kolçak  Beni Affet 02:26

Harun Kolçak Beni Affet

Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Beni affet, affet beni Beni affet, affet b..