#Çim biçme makinesine aşık olup her gün peşinden koşan kaplumbağa

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Ahmet Parlak - Usta 04:22

Ahmet Parlak - Usta

Ahmet Parlak - Usta Şarkı Sözleri Dinle Gün Kızıla Boyandı Yar Tam Efkar Zamanı İki Kadeh Mey Ver Usta Defetsin Gönül Unutanı Ne Hüzünden Ne Kederden Sırça Batmış Derinden Vurun Sazın Telinden Defetsin Gönül Sul..

  • PengoTV tarafından
  • 2.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:16:46

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Karen Japonya'da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan..

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç'un kız arkadaşı ile tanışan Meltem, Alev'in, Tutku'ya çok benzediğini düşünür ve gerçeklerin peşinde düşer. Sonunda beklenen gün gelmiştir. Havuç, Meltem ile Alev'i (T..

Tehlikeli Karım 1. Bölüm Fragmanı 01:07

Tehlikeli Karım 1. Bölüm Fragmanı

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu d..

Tehlikeli Karım 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Tehlikeli Karım 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu d..

Dip - Fragman 00:59

Dip - Fragman

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Ev Yapımı Erik Turşusu 05:43

Ev Yapımı Erik Turşusu

1 kg erik 5-6 diş sarımsak 1 avuç nohut 8-9 dal dereotu 1 litre içme suyu 3 çorba kaşığı tuz 1 çay bardağı sirke Erikleri yıkayıp kurulayın. Dere otlarını ve nohutları da sudan geçirip kurulayın. Sarımsağı soyun. Sonra..

Dip - 2. Fragmanı 00:59

Dip - 2. Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Ev Yapımı Erik Turşusu Tarifi 05:43

Ev Yapımı Erik Turşusu Tarifi

1 kg erik 5-6 diş sarımsak 1 avuç nohut 8-9 dal dereotu 1 litre içme suyu 3 çorba kaşığı tuz 1 çay bardağı sirke Erikleri yıkayıp kurulayın. Dere otlarını ve nohutları da sudan geçirip kurulayın. Sarımsağı soyun. Sonra..

Tehlikeli Karım 2. Bölüm Fragmanı 01:02

Tehlikeli Karım 2. Bölüm Fragmanı

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu d..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle 1:28:16

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Naciye’nin başından geçenleri anlatır. Naciye, babasız büyümüştür. Annesi bir süre sonra istemese de başka biriyle evlenir. Naciye, üvey bir baba ve kör bir annenin yanında büyür. Uzak bir akrabasından Na..

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı 00:58

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 4 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bu..

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle 1:42:15

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bestekâr Orhan, şarkıcı Gül ve gazino patronu Kenan arasındaki aşk ilişkisi konu edilir. Gül, Kenan’ın gazinosunda şarkıcıdır. Bir gün yolda Orhan’la karşılaşır. Orhan ile Gül, Kenan’ın gazinosunda sahn..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle 1:23:38

Şehvet Uçurumları 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Mersin’e bağlı sahil köyü. Sütliman bir deniz. ‘Karıncanın kıyıdan su içebileceği durgunlukta’. Yöre de öyle. ‘Balıktan başka hiçbir canlı ile uğraşmıyorlar’. Halil Efendi’nin ‘ismi ile müsemma’ kızı Filiz, öğr..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, son iki bölümüyle 25 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak inti..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Kısır Tarifi 04:02

Kısır Tarifi

Kevserin Mutfağından kısır tarifi. Malzemeler : 1,5 su bardağı ince bulgur, 1,5 su bardağı su, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 4-5 sap taze soğan (isteğe ba..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..

Trileçe  Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi 07:22

Trileçe Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi

8 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 2 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ılık su 2 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vanilin 2 su bardağı tepeleme un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4,5 su bardağı süt ..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan 09:32

Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan

Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Dama..

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Jet Sosyete 11. Bölüm - Buralar Las Vegas Oldu 09:48

Jet Sosyete 11. Bölüm - Buralar Las Vegas Oldu

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..