#Çim biçme makinesine aşık olup her gün peşinden koşan kaplumbağa

TikTokçu Kıza Şaşkınlıkla Bakan Teyze 00:08

TikTokçu Kıza Şaşkınlıkla Bakan Teyze

TikTok artık hayatımızın her anında her yerinde desek yalan olmaz. Bir markette tiktok çeken kız arkadaki teyzenin şaşkın bakışlarına maruz kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Özel Harekat Polislerinin dağcılık eğitimi 02:05

Özel Harekat Polislerinin dağcılık eğitimi

HAVADA, KARADA, DENİZDE... HER ZAMAN VE HER YERDELER... SHOW HABER EKİBİ, GÜNÜN 24 SAATİ, YILIN 365 GÜNÜ GÖREVE HAZIR BEKLEYEN ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNİN NEFES KESEN DAĞCILIK EĞİTİMLERİNİ GÖRÜNTÜLEDİ...

Kadınlar ne istemez- 02:04

Kadınlar ne istemez-

BUGÜN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ .. KADINLARIN HAYATIN HER ALANINDA VE ERKEKLERLE EŞİT HAKLARA SAHİP OLDUĞU, HER TÜRLÜ ŞİDDETİN ORTADAN KALKTIĞI, KADIN CİNAYETLERİNİN SON BULDUĞU, ÇOCUK YAŞTA EVLİLİKLERİN OLMADIĞI..

SARAYBURNU FATİHLERİ! 01:43

SARAYBURNU FATİHLERİ!

İstanbul'da kendilerine 'Sarayburnu Fatihleri' diyen 5 kişi, dondurucu soğuğa aldırmadan denize girdi. Yaklaşık 10 yıldır, her hafta düzenli olarak denize girdiklerini söyleyen Mehmet Serkan Özten, Herkesin alması gerek..

Cihan Zengin - Mektup 03:52

Cihan Zengin - Mektup

Mektup şarkı sözleri ile Yarim senden ayrı Düştüm gurbet ele Hasretin kor gibi Düştü bu sineme… Bekledim mektubun gele gele Sorar oldum geçen her ele Sensiz eklemişim günü güne Bitsin bu gurbet Feryadım Dağlara Site..

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası 03:07

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası

Bir Yaz Gecesi Rüyası şarkı sözleri ile Kalp iflah olmaz bi pollyanna Aşk cesurları sever Sen varsan yakınım her uzağıma Bi konum at bana yeter Akılda yokken birden olanlar Ah şu kader Bağlayınca koparamazsın Bu ..

DİKKAT! DİKKAT! DİKKAT! 31:41

DİKKAT! DİKKAT! DİKKAT!

SON 20 YIL! HER ŞEY PLANLIYDI! ZAMANINI BEKLEDİLER!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yaşananlar doğal değil! 20:04

Yaşananlar doğal değil!

Her biri alamet!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 2 yıl önce
UYARIYORUM: 55:59

UYARIYORUM:

HER ŞEYİMİZİ ALACAKLAR!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 yıl önce
TEK DÜNYAN'IN (BOP) YENİ ROMA SAPKINLIĞI. Hazırlanın! 1:34:34

TEK DÜNYAN'IN (BOP) YENİ ROMA SAPKINLIĞI. Hazırlanın!

Yüzbinlerce insanımızı öldürüp deprem ile içeride olan bir çetenin her şeye yeni başlamış olması her vatan evladının anlamak zorunda olduğu bir konudur. Yeni Roma yani Büyük Ortadoğu Projesi sapkınlığı bir Tek Dünya kılı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 17. Bölüm - Mawa Kawa 06:52

Maşa ile Koca Ayı 17. Bölüm - Mawa Kawa

RU: Маша и Медведь – Маша плюс каша (Серия 17) Медведь играет в шашки. Маша прерывает игру просьбой её покормить. Медведь готовит ей кашу, которая Маше не понравилась. Медведь обиделся и ушёл играть в шашки в лес. Маша р..

  • PengoTV tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avicii - Wake Me Up (Official Video) 04:32

Avicii - Wake Me Up (Official Video)

Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where it starts They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katy Perry - Roar 04:29

Katy Perry - Roar

I used to bite my tongue and hold my breath Dilimi ısırıp nefesimi tutmaya alıştım Scared to rock the boat and make a mess Gemiyi sallayıp karışıklık çıkarmaktan korktum So I sat quietly, agreed politely Bu yüzden sessiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meghan Trainor - All About That Bass 03:09

Meghan Trainor - All About That Bass

All About That Bass Because you know I'm all about that bass, 'Bout that bass 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bout that bass, 'bout that bass, no treble I'm all 'bo..

  • PengoTV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Rain Over Me 03:53

Pitbull - Rain Over Me

Rain Over Me [Marc Anthony] Girl my body don't lie (Red One) I'm out of my mind Let it rain over me (Mr. Worldwide) I'm rising so high Out of my mind (Marc Anthony) So let it rain over meAy ay ay Ay ay ay Let it rain o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu 02:48

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Indim Havuz Basina: İndim havuz başına Bir kız çıktı karşıma Sevda nedir bilmezdim O getirdi başıma Gelemem ben gidemem ben Her güzele gönül veremem ben Aç kolların sar boynuma Üşüdüm ..

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki 03:35

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki

söz: güzin gürman, müzik: bülent şençalar - - - - - öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam / unutsam bugünleri, yarınları unutsam / öyle sarhopş olsam ki bir daha ayılmasam / her şey bir rüya olsa, unutarak uyansam / /..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Diriliş Ertuğrul 1. Bölüm İzle 2:09:21

Diriliş Ertuğrul 1. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

TSK Armoni Mızıkası Öğretmen Marşı 01:29

TSK Armoni Mızıkası Öğretmen Marşı

ÖĞRETMEN MARŞI Alnımızda bilgilerden bir çelenk Nura doğru can atan Türk genciyiz Yeryüzünde yoktur olmaz Türk’e denk Korku bilmez soyumuz Şanlı yurdum her bucağın şenle dolsun Yurdum seni yüceltmeye andlar o..

  • PengoTV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce