#Çim biçme makinesine aşık olup her gün peşinden koşan kaplumbağa

Narla Limonun Tohumlanması 01:00

Narla Limonun Tohumlanması

Narlı limon suyu elde etmeniz için iki çekirdeği kapsül içerisinde toprağa ekmeniz yeterli. Yaklaşık 200 gün sonra çok ilginç bir meyveniz olabilir efendim...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Kaslı Kedisi Buff 00:10

Dünyanın En Kaslı Kedisi Buff

Gün geçmiyor ki sosyal medyada ilginç olay yaşanmasın.Şimdi de Kanada'daki bir kedinin spor salonundan çıkmışçasına kaslı görünen hali internetin yeni eğlencesi olmuş durumda...

  • JET TV tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gizli Sekme (Seyf) 00:27

Gizli Sekme (Seyf)

Türkçenin ne kadar bir anlamlı dil olduğunu geçen gün ki fener bahçe başkan seçimlerinde anladık. Nasıl mı? izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bim'de Transpalet ile Müşterinin Ayağını Yerden Kesen Eleman 00:10

Bim'de Transpalet ile Müşterinin Ayağını Yerden Kesen Eleman

Gün geçmiyor ki güzel yurdumun uygun fiyata alışveriş sağlayan mağazalarından ilginç görüntüler gelmesin. Bim elemanının transpalet ile müşteriyi düşürmesi de bunlardan biri...

  • JET TV tarafından
  • 1.778 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karantina XII Fragman 02:19

Karantina XII Fragman

Cahit hoca yıllarını paranormal olaylarla ilgili araştırma yaparak geçirmiştir. Bu konuda bir kitap hazırlığında olan Cahit Hoca, kitabı XII Simya Kitabı için Şeytan ile anlaşma yapar. Bu sırada Cahit hocanın dersini ala..

Çocuk Tacizcisini Kameraya Aldı: Sapık Dehşeti Kamerada 03:37

Çocuk Tacizcisini Kameraya Aldı: Sapık Dehşeti Kamerada

Sultangazi'de önceki gün 6 yıllık komşusu olduğu öğrenilen bir şahıs, 12 yaşındaki H.E.'yi evde yalnız olduğu esnada kapısına dayanarak dehşeti yaşattı. Çocuğu “eski komşuyuz” diyerek pencereden uzattığı eliyle yakalamay..

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola 00:35

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola

İstanbul Pendik'te kaydedilen görüntülerde CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi el ele kol kola seçim çalışması yapıyor. CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu Millet İttifakında HDP'nin olmaması, seçmenin ürk..

Yurt Dışında Oy Verme İşlemi Sona Erdi 01:21

Yurt Dışında Oy Verme İşlemi Sona Erdi

Avrupa genelinde 28 ülkede yaşayan yaklaşık 2,5 milyon Türk seçmeni için 63 temsilcilikte kurulan sandıklarda, 13 gün süren Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi oylama süreci bugün saat 21.00'de tamamland..

Erdoğan'ın Şanlıurfa Mitinginde İnanılmaz Görüntü 00:23

Erdoğan'ın Şanlıurfa Mitinginde İnanılmaz Görüntü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da vatandaşlara hitap ediyor. Tarihi bir gün yaşanan Şanlıufa'da miting alanını dolduran yüz binler havadan böyle görüntülendi...

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman 01:02

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman

Aydın Orak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu belgeselde, dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal’in hayatı anlatılıyor. Doğumundan ölümüne kadar tüm hayatının ele alındığı yapımda arşiv görüntüleri, ses kayıtları yer alıyor. Yaşar ..

İnstagram'ın Yeni Ayak Dansı Akımı 00:13

İnstagram'ın Yeni Ayak Dansı Akımı

İnstagram Yeni Dans Akımı En İyisi Bu Olmuş şuanlık patlama aşamasında olan akımın ilerleyen günlerde gün yüzüne daha çok çıkması bekleniyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri 03:14

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri

Turşu tarifleri sevenler hemen hazırlıklara başlayın şimdi tam zamanı. Kışlık turşu nasıl yapılır merak ediyorsanız bu video da kızım sizler için nefis bir tarif veriyor :) Kışlık turşu nasıl yapılır ve tam ölçülü malze..

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi  Meze Tarifleri 03:42

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere nefis bir yumurtalı mercimek köftesi tarifi videosu hazırladık. Evde kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve limon ile misafirlerinize servis edebilirsiniz. Gün mezesi için çok güzel bir tarif. Yumur..

Başbakan Yıldırım: Bugün Bayram Günüdür, Türkiye'nin Günüdür 01:44

Başbakan Yıldırım: Bugün Bayram Günüdür, Türkiye'nin Günüdür

Başbakan Yıldırım, Bugün bayram günüdür, Türkiye'nin günüdür. Gün, 81 milyonun kazandığı, kaybedeni olmayan bir gündür. dedi...

Ünlüler Rüya Gibi Bir Akşam Geçirdi 95.Bölüm Survivor 2018 04:59

Ünlüler Rüya Gibi Bir Akşam Geçirdi 95.Bölüm Survivor 2018

İletişim Oyununda Kazanan Taraf Olan Ünlüler Takımı Rüya Gibi Bir Gün Geçirdi. Akşam Yemeğinin Ardından Konsere Giden Ünlüler Stres Attı.....

  • BETA tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni 11:46

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni

Dermacol'ün reklamlarını sürekli görüyorsunuzdur. Geçtiğimiz gün tesadüfen karşıma çıktı ve bu kadar reklamı yapılan ürünü denemek istedim. Sürekli en kapatıcı fondöteni aradığım doğru. Dünyanın en kapatıcı fondöteni ola..

Duygu Özaslan 5 10 15 Dakikalık Günlük Makyajlarım 13:43

Duygu Özaslan 5 10 15 Dakikalık Günlük Makyajlarım

Günlük makyajım o gün makyaja ayırabileceğim zamana göre değişiyor. Bu videoda 5, 10 ya da 15 dakikası olanlar için 3 farklı günlük makyaj rutinimi paylaştım. Bilgi kutucuğunun devamında videoda bahsettiğim ürünleri bula..

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..

Gerçek Hayatta PUBG 06:02

Gerçek Hayatta PUBG

PUBG de gün geçmiyorki daha değişik şeyler olsun.Videonun içeriğide Gerçek Hayatta PUBG ve videoda gerçekten çok güzel olmuş.Bizde sizlerle paylaşmak istedik...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Afşaroğlu Basit Ceket Nasıl Dikilir 09:44

Aslı Afşaroğlu Basit Ceket Nasıl Dikilir

Yine bir dikiş videosu ile karşınızdayım. İnşallah gün geldiğinde satışını da yapabilmeye başlarım ama şimdilik sadece dikimini gösteriyorum :)..

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları 08:29

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları

Elbette makyaj zaman isteyen birşey, ve bizim bu hızlı yaşantımızda daha pratik şeylere ihtiyacımız var. O yüzden biçoğumuzun yaptığı şeyler, hata denir mi? Bilemedim, moda denen bişey var, bi gün ben de onu kontrol edeb..

Kolay Patlıcan Oturtma + Cheesecake + Pilav Tarifi Akşam Menüsü 07:37

Kolay Patlıcan Oturtma + Cheesecake + Pilav Tarifi Akşam Menüsü

Akşam yemeğine 2 saat kala ne yapsam diye düşünüyorsanız sizinle aynı durumda olduğum bir gün tatlısından yemeğine ve pilavına kadar hazırladığım pratik menümü izleyin...

Belgin Uruk Hayal Tülden Çapraz Nişan Başı Tesettür Hayal Tül Nişan Modeli 09:03

Belgin Uruk Hayal Tülden Çapraz Nişan Başı Tesettür Hayal Tül Nişan Mo

merhaba hanımlar beyler bu gün size hayal tülden çapraz drape Nişan başı yapım aşamasını çektik son yıllarda moda olan hem sade hem de şık gösteren çapraz drape gelin başında çok tercih ediliyor umarım beğenirsiniz i..

Belgin Uruk Farklı Şal Bağlama Modelleri 03:00

Belgin Uruk Farklı Şal Bağlama Modelleri

Farklı Şal Bağlama Modelleri ...şal bağlama modelleri,özel gün şal bağlama,pratik modeller daha çok model paylaşımı için Abone olmayı ve videolara beğeni yapmayı unutmayalım... iyi seyirler..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Gece Makyajı 14:46

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Gece Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte elime yeni geçen makyaj malzemelerimi denedik, yorumladık, uyguladık ve ortaya böyle özel gün makyajı, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Cansu'nun Mutfağa Dönüşü Olay Oldu Gelinim Mutfakta 81. Bölüm 03:51

Cansu'nun Mutfağa Dönüşü Olay Oldu Gelinim Mutfakta 81. Bölüm

Gelinim Mutfakta 81. Bölümde Cansu'nun yarışma esnasında yaptıkları gün sonu değerlendirmesinde sert bir şekilde eleştirildi İzle..

  • BETA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Bir Günde Neler Yiyorum 20:03

Duygu Özaslan Bir Günde Neler Yiyorum

Bu videoda bir gün içerisinde yediğim şeyleri paylaştım. Hafta sonu yemek yapmaya ayırabildiğim süre daha fazla oluyor. Bu videoyu beğenir, daha az vaktim olduğunda neler yediğimi merak ederseniz hafta içi versiyonunu da..

Leyla'nın Cenazesi Ağrı Devlet Hastanesine Getirildi 01:52

Leyla'nın Cenazesi Ağrı Devlet Hastanesine Getirildi

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra dere kenarında cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cenazesi, otopsi için Ağrı Devlet Hastanesine getirildi...

Leyla'nın Cenazesi Erzurum'a Götürüldü 03:31

Leyla'nın Cenazesi Erzurum'a Götürüldü

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra dere kenarında cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cenazesi, Ağrı’da yapılan otopsinin ardından Erzurum’a götürüldü...